Mohamadcitrix
کاربر سایت
من امروز شاتل ART1 رو گرفتم ! قبلاً اکو 128 داشتم.الانم خیلی راضیم ! 18گیگ بهم دادن ماهی 28تومن ! با120 هم دانلود می کنم! من که خیلی راضیم
اقا پینگت چطوره؟من امروز شاتل ART1 رو گرفتم ! قبلاً اکو 128 داشتم.الانم خیلی راضیم ! 18گیگ بهم دادن ماهی 28تومن ! با120 هم دانلود می کنم! من که خیلی راضیم
آقا مطمئنی سرعت دانلودت 120 هست با art 1 ؟من امروز شاتل ART1 رو گرفتم ! قبلاً اکو 128 داشتم.الانم خیلی راضیم ! 18گیگ بهم دادن ماهی 28تومن ! با120 هم دانلود می کنم! من که خیلی راضیم
آقا مطمئنی سرعت دانلودت 120 هست با art 1 ؟
من قبلا خودم همین Art 1 رو داشتم که 128 kb هست سرعت دانلودش روی 20 بود.
اگه اینجوری هست دوباره برم همونو بگیرم.
این 128 داتک با چه سرعتی دانلود میکنه؟!
پسرخاله ی من زیاد دانلود نمیکنه و مصرف معمولی داره حجم زیاد به کارش نمیاد ولی سرعت بالا میخواد با یه قیمت معقول! چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین؟
این 128 داتک با چه سرعتی دانلود میکنه؟!
پسرخاله ی من زیاد دانلود نمیکنه و مصرف معمولی داره حجم زیاد به کارش نمیاد ولی سرعت بالا میخواد با یه قیمت معقول! چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین؟
آقا مطمئنی سرعت دانلودت 120 هست با art 1 ؟
من قبلا خودم همین Art 1 رو داشتم که 128 kb هست سرعت دانلودش روی 20 بود.
اگه اینجوری هست دوباره برم همونو بگیرم.
اقا پینگت چطوره؟
منم میخوام از داتک برم رو art 1 یا 2
با ps3ت چیزی بازی کردی ببینی چجوره؟
عقده ی انلاین بازی کردن درس حسابی کشت منو...
بله من آرت دارم بهم 18Gbهم دادن ماهی 28 تومن با 117 ثابت دانلود می کنم ! پینگم اما بالا هستش ! 500 هست !شهر با شهر
منطقه با منطقه سرعت یک ای اس پی فرق میکنه
شما باید ببینی تو شهر خودت و منطقه ی خودت کدوم ای اس پی بهتره
من tp-link داشتم مودمم هی ریست میشد برای شاتل ! زنگ زدم گفتن با tp-linkسازگار نیستسلام دوستان
ایا مودم TP-Link TD-w8901g را شرکت شاتل ساپورت می کنه :confused:
اکثر D-Link یا TP-Link ها مشکل ریست شدن و هنگ و غیره رو دارن. مخصوصاً اگه زیاد کار کنه.من tp-link داشتم مودمم هی ریست میشد برای شاتل ! زنگ زدم گفتن با tp-linkسازگار نیست
بله حرف شما کاملاً تائید میشه:biggrin1: من با لینک سیس هم تست کردم برای شاتل بازم مشکل داشتم گفتن فقط ایسوس و زاکسل بگیر ! منم زاکسل گرفتماکثر D-Link یا TP-Link ها مشکل ریست شدن و هنگ و غیره رو دارن. مخصوصاً اگه زیاد کار کنه.
بیدلیل که ارزون نیستند. بالاخره باید با کمپانیهای معظمی مثل Linksys یا سیسکو باید فرق داشته باشند!