اون مسئول های isp ها!
isp همون شرکتی هست که رفتی ازش اینترنت گرفتی! کلا به همشون میگن isp حالا هرکی یه اسمس داره! صبا.لایزر و....
isp همون شرکتی هست که رفتی ازش اینترنت گرفتی! کلا به همشون میگن isp حالا هرکی یه اسمس داره! صبا.لایزر و....
سرعتش عالیه.من ADSL ام كه ميخواد نصب شه پارس آنلاينه به نظرتون خوبه؟؟؟
مطمينين؟؟؟ ولي من شنيدم پينگش بد نيست.... يعني برا سرور ايراني پينگش 300 هست؟؟؟آخه فكر كنم منطقمون جاي خوبي باشه... آخه با دايال آپ كه چك كردم اين بود:سرعتش عالیه.
128 اسمی در حد 2 مگ.
پینگش خیلی خوب نیست.
الآن که خلوته حدود 200-300 ولی شلوغ که بشه میره روی 500 اینا.
ولی خوب توی شهرها و منطقههای مختلف ممکنه فرق بکنه.
نه! برا سرور ایرانی بین 40 تا 100.مطمينين؟؟؟ ولي من شنيدم پينگش بد نيست.... يعني برا سرور ايراني پينگش 300 هست؟؟؟آخه فكر كنم منطقمون جاي خوبي باشه... آخه با دايال آپ كه چك كردم اين بود:
http://www.pingtest.net/result/13827847.png
فكر كنم با ADSL خيلي بهتر بشه...
نه؟؟؟
يعني ميگين پارس آنلاين رو عوض كنم؟؟؟
البته هر چی تعداد بازیکن های توی بازی زیاد باشه ارزش سرعت دانلود هم زیاد تر میشهlegoals
همه دوستان توجه کنن که در بازی های انلاین پینگ حرف اول رو میزنه نه سرعت! یعنی اگه 200 کیلو دانلود داشته باشی ولی پینگت 400 باشه دو ریال ارزش نداره! ولی اگه پینگت 100 باشه با 13 کیلوبایت دانلود راحت بازی میکنی!
نامحدود 128 دیگه اون وقت سرعتش بالای 100 نمیشه!دوستان اینترنت نامحدود 128 و 256 کدوم شرکت خوبه.یعنی سرعت دانلودش بالای 100.
و قیمت رو لطف کنید بگید.
من خودم صبا دارم 128 ولی شرکت می گه 256 سه ماهه 9GB ولی خیلی کمه یه ماهه تموم میشه
حالا 128 یا 256 نامحدود باشه سرعتشم خوب باشه.نامحدود 128 دیگه اون وقت سرعتش بالای 100 نمیشه!
شما سرعت 100 و نامحدود میخوای باید 1مگ نامحدود بگیری ماهی 200 هزار تومن. یا 2 مگ ماهی 400 هزار تومن.
کسی نیست جواب ما را بدهسلام دوستان من می خواهم تا چند وقت دیگه یک سرویس adsl بگیریم می خواستم از شما درخواست کنم یک شرکت خوب که قیمت 128 اون مناسب باشه معرفی کنید در ضمن من چون می خواهم از live استفاده کنم پینگش هم مناسب باشه و سرعت دانلود خوبی هم داشته باشه