بله برای انگلیس 313 خیلی خوبه! البته اون آقا توی isp با پهنای باند چند مگ این پینگ رو داره ها!!!پینگشو خود یارو رو سرور واسه psn.uk امتحان کرد 313 بود بچه ها ی سایت گفتن خوبه واسه انلاین؟ حالا خوبه؟ adsl 256
ببخشيد تازه واردم :d منظورتون از isp يعني همين شماره خونمون هست ديگه؟؟؟ من از همين شماره دارم ADSL ميگيرم...legoals عزیز برای سرعت و پینگت به این دو سایت مراجعه کن : www.speedtest.net و www.pingtest.net و آرش عزیز اگه از همون isp که این دیال آپ رو داشتی داری adsl میگیری پینگت فوق العاده خواهد بود!
همه دوستان توجه کنن که در بازی های انلاین پینگ حرف اول رو میزنه نه سرعت! یعنی اگه 200 کیلو دانلود داشته باشی ولی پینگت 400 باشه دو ریال ارزش نداره! ولی اگه پینگت 100 باشه با 13 کیلوبایت دانلود راحت بازی میکنی!
اينو ببينين الان از همين سايته كه مسعود جون معرفي كرد گرفتم...ببخشيد تازه واردم :d منظورتون از isp يعني همين شماره خونمون هست ديگه؟؟؟ من از همين شماره دارم ADSL ميگيرم...
بعد خونه ما فيبر نوري هست با 1000 بدبختي ADSL جور كردم... حالا فيبر نوري مزيتي هم داره؟؟؟ ممكنه پينگ خوبش به خاطر همين باشه؟؟؟