اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من تو CMD میزنم ipconfig و جلوی Default Getaway هیچی نمینویسه میخوام ببینم چیه تا برم تو تنظیمات مودم
جند تا Default Gateway می‌نویسه که برای interface های مختلف اند.
بالاتر و پایین‌ترش رو ببین پیدا می‌کنی؟
Default Gateway نباشه باید اینترنتت قطع باشه. نمی‌شه.
به احتمال زیاد یا 192.168.0.1 هست یا 192.168.1.1

نت من شاتل هست سرعتش افت فاحشی کرده ... مال همه اینجوری شده ؟
N_aggressive%20%2819%29.gif

امروز وقتی از VVPPNN استفاده میکنم سرعت دانلودم ار 32 میره روی 50!
جریان چیه تاحالا اینطوری نمیشد مگه وی پی ان سرعتم میتونه بالاتر از حد طبیعیش ببره؟!

سلام دوستان-
من ميخوام از پارس آنلاين سرويس بگيرم (يعني تقريبا گرفتم ديگه) ميخواستم ببينم خوبه ؟؟ 76 تومن براي 6 ماه و ترافيك 12.5 گيگ!!
بعدش يكي به ما گفت مودم asus بگير طي مسائلي بابام گفت از خود شركت بگيريم بهتره (گارانتي تعويض و ....) خلاصه امروز مودم اومده ZyXEL هستش مُدلشو نمينويسم ولي اوني كه 4 تا پورت ethernet و وايرلس هم داره هستش قيمتش 95 تومن :eek: فك كنم يكم گرون باشه !؟
ممنون ميشم نظرتون رو بگيد

سلام دوستان-
من ميخوام از پارس آنلاين سرويس بگيرم (يعني تقريبا گرفتم ديگه) ميخواستم ببينم خوبه ؟؟ 76 تومن براي 6 ماه و ترافيك 12.5 گيگ!!
بعدش يكي به ما گفت مودم asus بگير طي مسائلي بابام گفت از خود شركت بگيريم بهتره (گارانتي تعويض و ....) خلاصه امروز مودم اومده ZyXEL هستش مُدلشو نمينويسم ولي اوني كه 4 تا پورت ethernet و وايرلس هم داره هستش قيمتش 95 تومن :eek: فك كنم يكم گرون باشه !؟
ممنون ميشم نظرتون رو بگيد
پارس انلاین 1 شب به بعد تعطیله :biggrin1: من که 3 ماه گرفتم پشیمونم :blushing:مودم هم داد به من 47 همون زاکسل :biggrin1:

پارس انلاین 1 شب به بعد تعطیله :biggrin1: من که 3 ماه گرفتم پشیمونم :blushing:مودم هم داد به من 47 همون زاکسل :biggrin1:
چطور برا سرعت میگی ؟؟! مودم هم 2 مُدل داشت یکیش همون قیمت شما یکی هم این 95 تومنیه !!
حالا این زایکسل خوبه یا نه؟؟

سلام دوستان من یه سوال داشتم خواهش میکنم خدای خوب جواب بدید ممنون
من در یه اپارتمان 3 طبقه زندگی میکنم که در هر طبقه 1 واحد (خانواده)زندگی میکنه و من ADSL 128 صبانت دارم و سرعت دانلودم هم 60 هست و یک طبقه ی دیگر هم میخواهد که مثل من ADSL 128 صبانت بگیرد یعنی جمعا توی ساختمان من و همسایمون هر دو ADSL 128 صبانت داریم و مشکل اینجاست که من نمیدونم اگر همسایمون مثل من بره از همین صبانت ADSL بگیره ایا مشکلی برای من به وجود نمیاد؟!؟!؟ایا سرعت ها کم نمیشه مثلا سرعت دانلودم کم نمیشه چون شلوغ میشه باید کم بشه دیگه درسته؟؟؟پینگ چقدر خراب میشه؟!؟!؟!ممنون میشم جواب بدید خواهشن زود جواب بدید

سلام دوستان من یه سوال داشتم خواهش میکنم خدای خوب جواب بدید ممنون
من در یه اپارتمان 3 طبقه زندگی میکنم که در هر طبقه 1 واحد (خانواده)زندگی میکنه و من ADSL 128 صبانت دارم و سرعت دانلودم هم 60 هست و یک طبقه ی دیگر هم میخواهد که مثل من ADSL 128 صبانت بگیرد یعنی جمعا توی ساختمان من و همسایمون هر دو ADSL 128 صبانت داریم و مشکل اینجاست که من نمیدونم اگر همسایمون مثل من بره از همین صبانت ADSL بگیره ایا مشکلی برای من به وجود نمیاد؟!؟!؟ایا سرعت ها کم نمیشه مثلا سرعت دانلودم کم نمیشه چون شلوغ میشه باید کم بشه دیگه درسته؟؟؟پینگ چقدر خراب میشه؟!؟!؟!ممنون میشم جواب بدید خواهشن زود جواب بدید
نه! فرقی نمی‌کنه که همسایه باشه یا نه. سرعت مرکز مخابراتی شما بین همه کسایی که پیش شماره شما رو دارند تقسیم می‌شه. حالا همسایه شما هم یکی از اونا.
مثلاً اگه تو مرکز مخابراتی شما 100 نفر از صبانت داشته باشند، 1/100 سرعت شما کم می‌شه و اگه 1000 نفر باشند 1/1000!
گرچه تو اکثر مناطق پورت‌ها پر هست و فرقی نمی‌کنه. یعنی یک مشترک جدید که اضافه می‌شه جای قبلی رو می‌گیره که پورت رو خالی کرده.

چطور برا سرعت میگی ؟؟! مودم هم 2 مُدل داشت یکیش همون قیمت شما یکی هم این 95 تومنیه !!
حالا این زایکسل خوبه یا نه؟؟
:love: سرعت دانلود خوبه تا ساعت 1 مثلا 256 با 140 تا 160 هم میره توی روز کم کم تا 90 میاد ولی ساعت 1 به بعد چونکه محدودیت حجمی نداره 4 میشه یا اصلا قطع :eek: مدل من هم که داشتم 66 بود زیاد یادم نیست :biggrin1:

من پارس آنلاین 128 دارم شبا 1 به بعد میرم بازی آنلاین میزنم هیچ تفاوتی با پینگ روز نداره.
سرعت دانلود هم روی 55 هست.
شبا برای همه سرعتشون کم میشه؟

سلام ..
من همچنان شبا نمیتونم دانلود کنم 1 به بعد ! از رپید شیر و مگا آپلود و . . . همه بستش ! حتی از سایت ماکروسافت هم نمیتونم ! میخواستم بدونم اگه اکانت رپیدشیر داشته باشم مشکلم حله ؟ کسی داره جوابه من رو بده ؟ ممنون

من از شاتل 128k گرفتم تا 2 روز پیش توی بعضی از ساعات با سرعت 160k دانلود میکردم !! :blink:
روزهای تعطیل که ترافیک مجانیه فرقی نداشت !:dload:
الان سرعت اومده پایین 110k دانلود میده !! :thinking:
100k دارم از تورنت دان میکنم
اینا کارشون حساب کتاب نداره ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or