Mehrdad Bayern
کاربر سایت
این سرویس را برداشتم: FP5-9X یعنی 512 با ترافیک 9 گیگ، 3 ماهه 56،700
گفتن تا هفته ی دیگه وصل می شه.
گفتن تا هفته ی دیگه وصل می شه.
شما پشت iPod و iPhone هم بخونی نوشته Made in China.دوستان من مودم asus g31 گرفتم کسی که اومد adsl نصب کنه گفتش رفته تو پاچه ت پرسیدم چرا گفت چینیه و بی کیفیت asus اصل نیست made in china هست
میخواستم ببینم راست گفته؟؟؟
دوستان ISP آسیا تک چطوره؟
کسی تا حالا استفاده کرده از این ISP ؟
چه ربطی داره من تازگی یه asus مدله 604 mg گرفتم پشتش نوشته تایوان و همچنین dvd رایترم هم که اکسترناله و مارکشم asus هستش ساخته تایوانهشما پشت iPod و iPhone هم بخونی نوشته Made in China.
اگه اصل باشه و گارانتی اصلی باشه هیچ مشکلی نداره.
مهم اینه که تقلبی نباشه.
PINGش چطوره؟برای بازی ؟من 512 دارم راضيم سرعت دانلودش بين 65-70.
بعضي از دوستان اول ميگفتن خيلي ISP مزخرفيه ولي من تا حالا چيزي ازش نديدم,قطعي كه نداره سرعت دانلودش چه شب باشه چه روز همون 65-70 هست.
منظور دوستمون اینه made in china ملاک بر تقلبی بودن نیستچه ربطی داره من تازگی یه asus مدله 604 mg گرفتم پشتش نوشته تایوان و همچنین dvd رایترم هم که اکسترناله و مارکشم asus هستش ساخته تایوانه
من براي بازي تستش نكردم.ولي پينگش كمي بالا هست ولي نه زيادPINGش چطوره؟برای بازی ؟
ممنون
من صبا نت یک مگ گرفتم سرعت دانلودم رو 50-56 هست یعنی سرویس 512 دادن ولی پول یک مگو گرفتن وقتیم زنگ و پی گیری میکنی میگن فردا درست میشه...
یک مشت دزد خدا نشناس نشتن پشت میزشون مشتری براشون هیچ ارزشی نداره دلیلشم دیگه همتون میدونین چرا...
شما چه شهری هستین؟من براي بازي تستش نكردم.ولي پينگش كمي بالا هست ولي نه زياد
ايالات متحده شهركرد:biggrin1:شما چه شهری هستین؟
ممنون:biggrin1: