اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بچه ها من امروز adsl ام وصل شد . از شرکت شبدیز نماینده داتک تو کرج هم گرفتم . یه چند تا دانلود کردم سرویس 128 گرفتم و میانگین سرعت دانلودم تو حدودای ساعت 9 شب 15 بود یعنی هم به 9 و10 میرسید و هم به 20 و 21 ولی میانگین روی 15 میگشت می خواستم ببینم این سرعت دانلود خوبه یا نه؟ در ضمن من و دوستم شریکی adsl گرفتیم و از طریق شبکه کردن می خواهیم استفاده کنیم . سیستم من سرور هست و سیستم اون دریافت کننده ولی نمی دونم چجوری به اون اینترنت شیر کنم لطفا کمکم کنید.
یا علی مدد

سلام
بچه ها من امروز adsl ام وصل شد . از شرکت شبدیز نماینده داتک تو کرج هم گرفتم . یه چند تا دانلود کردم سرویس 128 گرفتم و میانگین سرعت دانلودم تو حدودای ساعت 9 شب 15 بود یعنی هم به 9 و10 میرسید و هم به 20 و 21 ولی میانگین روی 15 میگشت می خواستم ببینم این سرعت دانلود خوبه یا نه؟ در ضمن من و دوستم شریکی adsl گرفتیم و از طریق شبکه کردن می خواهیم استفاده کنیم . سیستم من سرور هست و سیستم اون دریافت کننده ولی نمی دونم چجوری به اون اینترنت شیر کنم لطفا کمکم کنید.
یا علی مدد
بله سرعتش خوب هست.
برای share کردن اینترنت روی کانکشن adsl رایت کلیک کن Properties بزن بعد advance و گزینه allow other network users to connect through this .... رو تیک بزن.

بله سرعتش خوب هست.
برای share کردن اینترنت روی کانکشن adsl رایت کلیک کن Properties بزن بعد advance و گزینه allow other network users to connect through this .... رو تیک بزن.

سلام
دانته جون تمام کار هایی رو که گفتی کردم ولی رفیقم نتونست از اینتر نت استفاده کنه . در ضمن دو تا سوال هم برام پیش اومد . 1 جایی رو که گفتی تیک بزن زدم وقتی که تیک زدم گفت local area conection رو انتخاب کن تو این قسمت باید کدوم local area conection رو انتخاب کنم اونی که به مودم adsl وصل هست یا اونی که باهاش با رفیقم در ارتباطم؟
2 برای shre کردن اینترنت باید جای دیگه هم ip adress وارد کنم؟
یا علی مدد

سلام
من الآن سه هفتس که دادم خطم رو رانژه بکنن ولی خبری نیست .
به مرکز مخابرات هم زنگ می زنم انقدر شلوغه که انگار توی حموم عمومی لیف گم شده
هیچکس جواب درستو حسابی نمیده!!شرکتم که....وعده سر خرمن میده!!
نمی دونم چیکار کنم!

سلام
دوستان من اصفهان ADSL دو تا شرکت پیدا کردم ایران رایان و فراتاز
هر 2 محدودیت حجمی 1 گیگ در ماه دارند ولی رایان 256 هست و فرا 512
هر دو 3 ماه با مالیات و عوارض 30 تومن:eek:
چند تا سوال داشتم یکی میگفت اینا یه خط رو به خیلی ها میدن و سرعت اینی که میگند نیست. درسته اگه درسته راهی برای فهمیدن حقیقت گفته های اونا هست ؟ میشه تضمینی بگیرم؟
و اینکه اگه بخوام 360LIVE بازی کنم محدودیت حجمی 1 گیگ مشکی نداره؟
کسی میدونه کدوم شرکت بهترند؟

1گیگ در ماه که خیلی کمه من 18 گیگ 256 دارم 50 تومن
سرعت هم گویا بین افرادی که یک سرعت دارن شر میشه مثلا 128 باهم و 256 ها هم با هم بنابراین چون تو سرعت بالا تعداد مشترکها کمتره بنابراین سرعت هم بیشتر.البته من هم اینا رو شنیدم و مطمئین نیستم

1گیگ در ماه که خیلی کمه من 18 گیگ 256 دارم 50 تومن
سرعت هم گویا بین افرادی که یک سرعت دارن شر میشه مثلا 128 باهم و 256 ها هم با هم بنابراین چون تو سرعت بالا تعداد مشترکها کمتره بنابراین سرعت هم بیشتر.البته من هم اینا رو شنیدم و مطمئین نیستم
واسه لایو 360 1 گیگ کمه:eek: ؟
واینکه مودم چی بگیرم؟ اختلاف قیمت دقیقا واسه چیشونه؟ ارزونترینشون کدومه؟:biggrin1:
واینکه ماهی 7 تومن که می ارزه این فراتاز 512؟

سلام
فکر کنم اقای وحید رضا شما اراک باشید.منطقه ای در اراک هست ک نشه adsl گرفت؟سمت ملک میشه؟چون من وقتی خواستم بگیرم اول از همه پیش شمارمو پرسید.الان میخوایم بریم سمت ملک.خواستم اول از این مسئله مطمئن بشم:confused:

آخرین ویرایش:
یک خبر خوش به کسانی که کارت دی وی بی دارند و یا شاید می خواهند بگیرند بگم که تا یکماه دیگه بگیرید چون از یک ماه دیگه شما می توانید ماهیانه 150 گیگ فایل دانلود کنید من و دوستانم در یک سایتی در حال عضو گیری هستم و به زودی یک سایت در مورد دانلود آفلاین می زنیم و شما می توانید با کمترین هزینه یعنی 1100 تومان و بدون وصل شدن به اینترنت و پول دادن بابتش ماهیانه 150 گیگ دانلود داشته باشید برای اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدهید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or