بی زحمت یه کمک بدین.من ویندوزم رو عوض کردم حالا نمیدونم کانکشن adsl رو چطوری بسازم البته از اینا که همیشه کانکت هست میخوام
سلام
مودمت چیه ؟؟؟
و چجوری ازش استفاده می کنی ؟؟؟
PPPoE / PPPoA (توی این سرویس مودم خودش کانکت میشه و شما انترنت رو بدون واسطه ی کانکشن Broadband، از Ethernet می گیری)
یا bridge Mode (با این سرویس باید مثل Dial Up کانکشن بسازی)
اگر از اولی استفاده می کنی نیازی به تنظیمات نداری و کانکشن هم نمی خواد
چون خودش مستقیماً از طریق Ethernet ت اینترنت رو میگیره (فقط باید توی TCP/IP هردو گزینه رو بزاری روی Automatic تا خودش همه ی کارا رو بکنه)
حالا اگر خیلی مشتاقی که IP برای PC ت ثابت بشه می تونی بری توی تنظیمات Ethernet و IP ها و DNS ها رو براش تعریف کنی (پایین تر IP ها رو توضیح می دم)
اگر مدل دومی
باز هم اگر دوست داشته باشی می تونی IP ها رو دستی بدی (البته باز هم اگر XP هستی توصیه می کنم این کار رو نکنی)
بهر حال اکثر مودم ها IP شون اینجوریه:
IP Address : 192.168.1.20
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Getway : 192.168.1.1
البته برای اولی می تونی بجای 20یه عدد بین 10 تا 254 بزاری
معمولاً IP های مودم از همین Range هستش، البته محدود های دیگه ای هم هستن ولی برای این مورد استفاده ای ندارن (مثلاً از محدوده ی 172.16 می تونی استفاده کنی که البته اول باید توی مودم set کنی)
DNS ها رو هم باید از Provider ت بگیری و set کنی
این برا IP دستی (همه رو باید توی تنظیمات TCP/IP ت set کنی)
حالا برای Connection دقیقاً مثل Dial Up برو و یه کانکشن بساز، فقط اون بین ها بجای Dial up ، باید گزینه ی Broadband Connection رو انتخاب کنی
بعدم ازت User / Pass هم می خواد و تموم
البته اگر تنظیمات خود مودم رو بهم زدی باید اونم set کنی
VPI و VCI و ... که باید از Provider ت بپرسی شون
اگر هم بلد نیستی می تونی ببری بدی خودشون مودم رو برات set کنن (البته کار خیلی ساده ایه و خودت هم می تونی انجامش بدی)
پ.ن : اگر مودمت قابلیت اینو داره که خودش کانکت بشه (یعنی از سرویس PPPoA / PPPoE پشتیبانی می کنه) از این قابلیتش استفاده کن
چون کل این ماجراهای کانکت و ... برات حذف میشه
هر وقت PC رو روشن می کنی اینترنتت هم وصل میشه (هر زمان Ethernet ت بیاد بالا، وب هم داری)