اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یک سوال داشتم می خواستم ببینم یه خط اینترنت که با اون بشه 24 ساعت حدود 10 گیگ دانلود کرد و نامحدود باشه دانلودش .حدودا چند در می اد
مرسی ممنون
بای

عزیز شما یه 128 یا 256 بگیرید از داتک ریدیفه البته باید بپرسی شرایط رو ببینی به کارت میاد یا نه.

سلام
بچه ها راستش یه نفر به من گفت که مودم d-link مدل T-520 زیاد با asus am602 فرقی نمی کنه قیمتش هم 49 تومان هست من هم می خواستم ببینم نظر شما در مورد این مدم(d-link) چی هست اگر واقعا زیاد فرقی با ایسوز نداره بیخودی 65 تومان ندم.
یا علی مدد

تست جان شما از مودم خود داتک استفاده کن.

حسن جان شما دی لینک رو بخر.قیمتش خوبه.البته اگه اصلی باشه.
پدرام جان
اگه بخوان از داتک سرویس بگیرن که توی سایتش نوشته که مودم های D-link
با سرویس های ما ناسازگارند و نمی تونن از این مودم ها استفاده کنن!!
تست جان شما می تونید AAm6000رو بگیرید تنها فرقش با Am602 اینه شبکه نداره!!
من خودم از این مورد گرفتم چون توی بازار بهتر پیدا میشه.حدودا000 40 تومن هم قیمتشه
اگه خواستی P.mبده بهت بگم از کجا گرفتم.

مي گم دوستان من يه مودمي مي خوام که خوب باشه و بتونم به Ps3 وصلش کنم بدون اينکه کامپيوترم روشن باشه.يعني مودم رو مستقيم به Ps3 وصل کنم.
اگه هست يه مدل خوبش رو بگيد ؟
حدود قيمت ؟
ممنون

وحید من نمی دونستم که تست می خواد از داتک بگیره.اگر می خواد از داتک بگیره خوب همون ایسوز بگیره.

محمد جان شما باید مودمی بگیرید که جای سوکت شبکه داشته باشه.بعدشم نیازی نیست به کامپیوتر وصلش کنی وقتی جاش رو خود Ps3 داره.

وحید من نمی دونستم که تست می خواد از داتک بگیره.اگر می خواد از داتک بگیره خوب همون ایسوز بگیره.

محمد جان شما باید مودمی بگیرید که جای سوکت شبکه داشته باشه.بعدشم نیازی نیست به کامپیوتر وصلش کنی وقتی جاش رو خود Ps3 داره.
ممنون.
مي گم سرعت 64 کيلو هم مي شه به PS3 وصل کرد و مي شه بازي کرد يا بايد بيشتر باشه ؟
ممنون

سلام
من هم می خوام از شبدیز که نماینده داتک تو کرجه adsl بگیرم یعنی پس d-link نگیرم؟
یا علی مدد
اینو از خود سایت داتک کپی کردم که مسئله روشن بشه

arrow-bottom-inner.gif
مشخصات یا مارك مودم هایی كه با سرویس ADSL شما سازگار باشند چیست؟
از آنجایی كه تجهیزات شركت داتك منطبق با استانداردهای بین المللی است، انواع مودمهای استاندارد قابلیت كاركردن با شبکه داتک را دارند.

نكته قابل توجه این است كه مودمهایی كه انتخاب می شوند باید قابلیت سازگار ی با ADSL یا ADSL 2 را داشته باشند و VPI / VCI آنها بایستی قابلیت تنظیم برروی 12/10 ، 25/10 ، 51/10 و 12/10 ، 25/11 ، 31/11 را داشته باشد.

بطور كلی می توان گفت مودمهای ASUS ، Symphony ، Fiberhome ، Alcatel ، Ericsson ، SMC ، Comtrend ، Paradyne ، Pheenet ، galaxy و ... سازگار با تجهیزات ما می باشند.

تجربه ما نشان داده است که تا کنون تنها مودم های D-link با شبکه داتک - تله کام ناسازگاری دارند.

این مدلی که فرمودین گارانتی چیزی داره؟ شرکتش Asusه ؟
بله ایسوزه
ولی گارانتی شرکتیه .کلا مودم های ایسوز گارانتی شرکتین
فکر کنم این واسه همه مودم ها صدق کنه.به من که گفت اگه موردی داشت بیارید پیش خودمون درستش می کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or