دوستان من وقتی که به اینترنت وصل میشم بعد از نیم یا 1 ساعت قطع میشه و اگر مودم رو خاموش روشن کنم دوباره وصل میشم ولی دوباره همین اتفاق میوفته،کسی میدونه مشکل چیه؟
اینترنتم از شاتل هست 320 و مودم هم asus 604g
ممنون میشم کمک کنید
سلام، از پاسختون ممنونممن از مودم Wireless Adsl 2+ Router D-link استفاده میکنم،که 4 تا پورت Ethernet داره،و همزمان 2 تا کامپیوتر (چه لپ تاپ و چه pc) رو به صورت wirless میشه وصل کرد، usb نداره ولی. پس یعنی در واقع میشه 4 تا دستگاه با پورت Ethernet و 2 تا دستگاه به صورت wireless.
مدلش هم : DSL - 2640T هست که من از رشت 110 تومن حدود 1 ماهه پیش گرفتم،ازش کاملا راضی هستم،همیشه هم pc من با پورت Ethernet وصله به نت و یه لپ تاپ هم به صورت wireless وصله.
اگه سوال دیگه هم بود،بفرمایید
البته اساتید هم بیان راهنمایی بیشتری بکنن :biggrin1:
ویرایش:
راستی من با موبایل هم همزمان با pc و لپ تاپ میتونم وصل بشم.
سلام، از پاسختون ممنونم
اگه میشه یه مسئله دیگه هم بگید و اون اینه که من چندجا دیدم بعضیها با D-Link یه مکلاتی دارن مثلا اگه بیشتر از دو پورت Ethernet باهم وصل کنی اینرنت قطع میشه و یا تعداد وسایلی که به اینترنت وصل میشن زیاد باشه مودم خود به خود یسری قطع میکنه
شما در مورد این چیزی نشنیدید و یا ندیدید؟
فقط سلمان فارسی ؟سلام
مژده به ساکنین سعادت آباد تهران!
بالاخره مرکز مخابراتی سلمان فارسی که اگه بگم بدترین مرکز مخابراتی تو تهرانه دروغ نگفتم داره از مهر ماه کلی پرت خالی در اختیار شرکت های خصوصی مثل شاتل میده.
و فعلا با وضعیت الان باید سر کردسلام
لازم دونستم بعد از بدی هایی که در مورد پارس آنلاین گفتم, خوبی هاشون رو هم بگم و اونم اینکه در مورد پس گرفتن مودمشون هیچ سخت گیری ای اعمال نکردن و پول مودم رو کامل پس دادن و برای آزاد کردن خطم هم پولی نگرفتن. در مورد تمام این کارا هم با هیچ کسی نه بحثی کردم نه دعوایی, به خوبی و خوشی گذشت.
این کارشون باعث میشه که من یه روز از شرکت فعلیم خسته بشم, باز به پارس آنلاین فکر بکنم.
کار خوبی کردن چون کسی که میره مودم پس بده, شاکیه و هر کار اونا طرف رو شاکی تر میکنه و اوضاع رو بدتر, چون به هر حال من مودم رو پس میدادم چون تو قراردادم بود و مساله این بود که چه مسیری طی میشه تا مودم رو پس بدم.
ببینیم داتک چه میکنه, هفته پیش 4شنبه اقدام کردم, هنوز که هیچی به هیچیه.
سلام!
دوستان من فرم قیمت های ADSL شاتل را که نگاه می کردم نوشته بود که اینترنت بالاتر از 128 فقط به جامعه علمی و دانشگاهی و ... تعلق میگیره. خواستم ببینم منظورش از دانشگاهی اینه که دانشجو باشه یا عضو هیئت علمی یا چیز دیگه ای؟! یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه شرکت دیتا نت چجوری هست وضعیت اینترتش؟!