اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واسه 128 محدود ماهی 30 تومن پرداخت میکنی!؟
بابا اینا اصلا به هیچ پاچه ای رحم ندارن
الان 256 داتک بدون هیچ محدودیتی ماهی 25 تومنه، چرا از داتک نمیگیری؟

بابا شما تهران خوش به حالتونه!! :biggrin1: باید خوشحال باشین به اون قیمت ها!!!
من الان توی رشت دارم برای 256 با محدودیت 10 گیگ ماهی 41 تومن میدم!!!!
البته فقط همین ماهو 256 میگیرم :biggrin1: گرونه!! دوباره میخوام 128 بگیرم که با محدودیت 8 گیگ 30 تومنه، همین 128 نامحدودش حدودای 60 تومنه، 256 نامحدود هم حدودای 80 تومن!!! :-"
من از پارس وی اینترنت میگیرم، که همون نمایندگی پارس آنلاین هستش، یه شرکت دیگه هم به اسم اندیشه سبز خزر هم adsl میده،اونم توی همین حدود قیمت هاس:biggrin1:

بابا ADSL میخوام چی کار دیال رو نیگاه سرعت آپلودش غورت میده

یه چند تا دیگم عکس هست مثلا آنتی ویروس آپدیت میکردم میرفت روی 800kbs و یا 108 کلی حال میده:d
مجبورن کم کنن چون الان 300هزارتا پورت بیشتر نداریم ، 800هزارتا مخابرات میخواد بده
اینا فقط حرف میزنن اگه دادن من مچمو میبرم(سکته نکنی حالا:d)

بابا ADSL میخوام چی کار دیال رو نیگاه سرعت آپلودش غورت میده

یه چند تا دیگم عکس هست مثلا آنتی ویروس آپدیت میکردم میرفت روی 800kbs و یا 108 کلی حال میده:d

اینا فقط حرف میزنن اگه دادن من مچمو میبرم(سکته نکنی حالا:d)
من اگه همچین دایلی داشتم که ...
واقعا مخابرات و خط تلفونت کیفیت خیلی خوبی داره
به اون KasperSky هم توجه نکن جفنگ زیاد میکه ( خودم باهاش کار کردم )
من حتما دنبال کار مخابرات هستم :)
از بس که آدمو پاس کاری میکنن حال تلفن زدن رو ندارم ...

دیال اپ و همچین سرعتی!!!
چه طوری ممکنه؟؟
یه توضیح میدی؟
کاری کردی این جوری شده باورم نمیشه سرعت دانلود 41 ماااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!

به ما هیچ شرکتی خدمات نمیده

دیال اپ و همچین سرعتی!!!
چه طوری ممکنه؟؟
یه توضیح میدی؟
کاری کردی این جوری شده باورم نمیشه سرعت دانلود 41 ماااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!

به ما هیچ شرکتی خدمات نمیده
زیاد هیجانی نشو !
اینا به بیته نه بایت
هر 8 بیت = 1 بایت ( bit - byte )
دایل آپ نسبتا پر سرعتیه اما adsl که نیست

یه سوال
من الان از سرویس 128 صبانت استفاده میکنم که از ساعت 3-7 رایگان هست البته یه مشکلی که وجود داره اینه که انقدر سرعتش تو این ساعات پاینه که یه web page رو هم بزور میاره در کل میشه گفت از دایال اپ هم بدتر میشه
حالا سوالم اینه که شرکتهای دیگه هم ساعات رایگانشون همین طوریه برای مثال برای شاتل سرعتش چه جوری میشه ؟
ممنون:smile:

یه سوال
من الان از سرویس 128 صبانت استفاده میکنم که از ساعت 3-7 رایگان هست البته یه مشکلی که وجود داره اینه که انقدر سرعتش تو این ساعات پاینه که یه web page رو هم بزور میاره در کل میشه گفت از دایال اپ هم بدتر میشه
حالا سوالم اینه که شرکتهای دیگه هم ساعات رایگانشون همین طوریه برای مثال برای شاتل سرعتش چه جوری میشه ؟
ممنون:smile:
نه برای بقیه اینجوری نیست
شاتل عین همون چیزی که در حالت عادی دانلود میکنی ، تو شب دانلود میکنه
نه کمتر نه بیشتر

سلام!
دوستان شاتل به تازگی تو شهر ما سرویس ارائه میده. خواستم بپرسم وضعیت شاتل مخصوصا تو شهرستان ها چجوری هست؟! یعنی سرعتش مناسب هست یا نه؟! و اینکه به نظر شما سرویس 128 سه ماهه با محدودیت 5 گیگ(برای هر سه ماه) و هرینه ماهانه 11 تومن بهتره یا 128 یک ماهه با محدودیت 3 گیگ و هزینه ماهانه 15 تومن.

سلام!
دوستان شاتل به تازگی تو شهر ما سرویس ارائه میده. خواستم بپرسم وضعیت شاتل مخصوصا تو شهرستان ها چجوری هست؟! یعنی سرعتش مناسب هست یا نه؟! و اینکه به نظر شما سرویس 128 سه ماهه با محدودیت 5 گیگ(برای هر سه ماه) و هرینه ماهانه 11 تومن بهتره یا 128 یک ماهه با محدودیت 3 گیگ و هزینه ماهانه 15 تومن.
مثل تهران !
تازه به نفعت هست !
به مناسبت ماه مبارک رمضان به همه 3گیگ حجم مجانی داده !
ولی به تهرانی ها نداده :laughing:
به نظر من یه ماه 15 تومن
البته بستگی به نوع کاربردت داره
بعضیا با 6 ماهه هم کنار میان !!
الان هم اکثرا 128 میگیرن اما سرعتشون 512 میشه !! :biggrin1: :love:
یعنی شبی 1.3 گیگ دانلود :eek:

ممنون از دوستان. خب من اگه بگیرم یه سری فایل برای دانلود دارم که حجمشون هم نسبتا زیاده، خواستم ببینم سرعت دانلودش در حدی هست که ارزش داشته باشه با ترافیک 3 گیگ بگیرم. راستی تقریبا متوسط دانلودش از 1 شب تا 7 صبح که رایگانه برای 128 چقدره، اگه حدود 16-15 کیلو بایت باشه به نظرم خوبه :دی

سلام!
والا نمیدونم کدوم شهرستان هستید اما مثلا در اصفهان بهترین سرویس رو ارائه میده.
بهتره یک ماه 128 بگیری چون برای 3 ماه 5 گیگ خیلی کمه ممکنه ماه آخر بی adsl بمونی.
من اگه همچین دایلی داشتم که ...
واقعا مخابرات و خط تلفونت کیفیت خیلی خوبی داره
جدیدا اینطوری شده آخه منطقه ما استفاده از اینمترنتش زیره خطه فقره احتمالا ADSL بگیرم من کله پهنای باند باشم فقط:d
دیال اپ و همچین سرعتی!!!
چه طوری ممکنه؟؟
یه توضیح میدی؟
توضیح نمیدونم اینطوریه کلا منبا تورنت که 9 سید داشتم توی 3 ساعت یا کمتر فایل 50 مگابایتی دانلود میکنم.بد نست حیف اشغال میشه وگرنه خوراک دانلود هستش:d
کسپر که میدونم آخه 800 که نمیشه:d
اما سرعت دانلود به بایت:d بیا تقدیم میکنم:

اینم کسپر:

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید من نتونستم جای دیگه برای طرح این سوال گیر بیارم کارمم گیر این سواله
من الان کافی نت دارم بعدش 4 تا سیستمه همه هم کارت شبکه داره ای دی اس الم هم وسله
الن مشکل من اینه:
چه جوری با کابل لن و کارت شبکه اینترنت رو از سرور به بقیه شر کنم
ببخشید مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or