اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
2 عدد شرکت با قیمت‌ها و شرایط مزخرف و وحشتناک وجود دارن!!!! شرکت سوم هم قراره اضافه بشه که فن‌آوای کبیر هست که گویا قرار تو این شهر هم واردعمل بشه.کلا شمال کشور قیمت‌ها و امکانات تخیلی هستن به غیر از شهر‌ةایی که فن‌آوا توشون وارد شده! پیشنهاد من به هرکی که تو این شهر زندگی میکنه اینه که کلا ارتباط پرسرعت رو فراموش کنه!:evil:
تو ساری چی همین طوره؟

متاسفانه بله دوسته عزیز. اما اگر شما خودتون درخواست قطع تلفن رو بدید کماکان سرویس برای شما بر قرار است.

دوست عزيز اين كار رو ميتونم از طريق دفاتر خدمات ارتباطي انجام بدم؟؟؟
آخه 69 تومن پول تلفن اومده هيچ كي هم تو خونه گردن نميگيره
اگر برم اونجا نميگن اول بدهي رو پرداخت كنيد ؟؟؟
در ضمن صاحب خط پدرم هست من ميتونم همراه كارت شناسايي و آخرين قبض اين كار رو بكنم؟؟؟

الان تو تهران بهترين شركتي كه سرويس ميده كدومه؟
صبانت چه جوري من براي بازي online با ps3 ميخوام يه خورده وبگردي يا دانلود بازي از psn فقط مشكلم اينه كه محدوديت داره!!!
adsl وايرلس باشه تو سرعت تاثير داره؟؟

سلام

لازم دونستم بعد از بدی هایی که در مورد پارس آنلاین گفتم, خوبی هاشون رو هم بگم و اونم اینکه در مورد پس گرفتن مودمشون هیچ سخت گیری ای اعمال نکردن و پول مودم رو کامل پس دادن و برای آزاد کردن خطم هم پولی نگرفتن. در مورد تمام این کارا هم با هیچ کسی نه بحثی کردم نه دعوایی, به خوبی و خوشی گذشت.

این کارشون باعث میشه که من یه روز از شرکت فعلیم خسته بشم, باز به پارس آنلاین فکر بکنم.

کار خوبی کردن چون کسی که میره مودم پس بده, شاکیه و هر کار اونا طرف رو شاکی تر میکنه و اوضاع رو بدتر, چون به هر حال من مودم رو پس میدادم چون تو قراردادم بود و مساله این بود که چه مسیری طی میشه تا مودم رو پس بدم.

ببینیم داتک چه میکنه, هفته پیش 4شنبه اقدام کردم, هنوز که هیچی به هیچیه.

سلام دوست عزیز علت اصلی که شما با پارس آنلاین ادامه ندادید چی بود ؟
داتک پورت خالی داره ؟

الان تو تهران بهترين شركتي كه سرويس ميده كدومه؟
صبانت چه جوري من براي بازي online با ps3 ميخوام يه خورده وبگردي يا دانلود بازي از psn فقط مشكلم اينه كه محدوديت داره!!!
adsl وايرلس باشه تو سرعت تاثير داره؟؟
يكي نيست جواب بده !!!!!:-":-":-"

يكي نيست جواب بده !!!!!:-":-":-"
وایرلس که برای بازی آنلاین !!!!عمرا پینگی که اون داره با همسایت لگ میدی واسه بازی!!!
به نظر من برای بازی میخوای شاتل بگیر و داتک هم خوبه
با PS3 میخوای بازی کنی یکدونه مودم وایرلسم میگیری راحت با PS3 وصل میشه دردسر سیم و کابل بازیم نمیخواد(ای تو روحت 360!!!)
صبا نمیدونم دوستانی که دارن باید جواب بدن.

سلام دوست عزیز علت اصلی که شما با پارس آنلاین ادامه ندادید چی بود ؟
پارس آنلاین که اصلا جایی بحث هم نداره!!!
دزد که هستن ( بیشتر از حجمی که میزنه کم میکنه)
گرون فروش که هست
مودم رو که زورکی بهت میندازه
تازه من شنیدم همه جوره کارای که می کنی رو هم چک میکنن(شنیدم متوسل به سپاهه)
و....

پارس آنلاین که اصلا جایی بحث هم نداره!!!
دزد که هستن ( بیشتر از حجمی که میزنه کم میکنه)
گرون فروش که هست
مودم رو که زورکی بهت میندازه
تازه من شنیدم همه جوره کارای که می کنی رو هم چک میکنن(شنیدم متوسل به سپاهه)
و....

این که مودم زوری میده و گرون فروشه که درست و این دوستمون هم قبلش هم میدونست مودم زوری هست و قیمت رو هم میدونست منظورم این بود که چی شد بعد از یک هفته پشیمون شد در صورتیکه هم مودم زوری رو قبل اینکه بگیره میدونست هم قیمتهاش رو . منظورم دلیل پشیمونیش بود .

danijon_2006
شما ميتوني64 نامحدود بگيري اينجايي كه من هستم ميده 19 تومن
و اگر مشخصات زير رو داشته باشي ميتوني سرعتي حدود 10 تا 20 كيلو بايت دريافت داشته باشي
فاصله كم با مركز مخابرات
تجهيزات نو در مركز مخابرات
تعداد مشتركين كم تحت پوشش مركز مخابرات
الان من خودم 128 گرفتم 50 كيلوبايت در ثانيه سرعت دانلودم هستم به خاطر دلايلي كه در بالا ذكر كردم

آقا اگر تلفن به علت عدم پرداخت بدهي يكطرفه و يا قطع بشه adsl هم قطع ميشه ؟؟؟
عزیز واقعا شما این سرعتو میگیری خوش به حالت منه بد بخت از داتک نا محدود 128 گرفتم ماهی 29 با سرعت 16 17

عزیز واقعا شما این سرعتو میگیری خوش به حالت منه بد بخت از داتک نا محدود 128 گرفتم ماهی 29 با سرعت 16 17

16-17 نرمال هست واسه 128.اون دوستانی که با 128 بیشتر از اینها دانلود می کنن،شرکت سرویس دهندشون توربو روی خطشون فعال کرده.

وایرلس که برای بازی آنلاین !!!!عمرا پینگی که اون داره با همسایت لگ میدی واسه بازی!!!
به نظر من برای بازی میخوای شاتل بگیر و داتک هم خوبه
با PS3 میخوای بازی کنی یکدونه مودم وایرلسم میگیری راحت با PS3 وصل میشه دردسر سیم و کابل بازیم نمیخواد(ای تو روحت 360!!!)
صبا نمیدونم دوستانی که دارن باید جواب بدن.
الان من يه مودم وايرلس بگيرم هيچ تجهيزاتي براي pc نميخواد ديگه؟
مودمش چنده؟
من خودم مودم بگيرم خوبه يا از شركت؟ (مثله ااينكه صبا اصلا مودم اماني نميده.)
اينجا كسي صبانت نداره؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
آقا من یه مشکلی دارم ! :D
وقتی تلفن زنگ میخوره و جواب میدم، بلا استثنا بعد قطع کردن کانکشن می‌پکه !
مشکل از کجاس به نظرتون ؟ مودمم هم
حتما از عصر تلکام سرویس میگیری ؟نه؟
من از صبانت،آسیاتک،عصره تلکام و نیو نت تاحالا سرویس گرفتم ولی فقط با عصره تلکام این مشکل رو داشتم البته سرویس دهیش عالی بود ولی پستیبانیش ضعیف بود.
من زنگ زدم به 17 (برای رفع مشکل تلفن هست) مشکل حل شد!
یه توصیه هم به بقیه بچه ها که از نیونت و هیاهو اصلا سرویس نگیرید.(دیال آپ از این دو تا بهتره )

راستشو بخواین که چیزی نشنید در این مورد،من هم تا حالا امتحان نکردم.ولی همون طور که گفتم من یه لپ تاپ و یه موبایل به صورت بیسیم وصل میکنم و یه pc با پورت Ethernet و دیسکانکت هم نیمشه. اگه تعداد بیشتر بشه دیگه نمیدونم! :biggrin1:

من در حال حاضر 4 تا سیستم به مودمم وصل هست یه سیستم هم مداوم وایرلس استفاده می کنه از مودم.هیچ مشکلی نداره.حداقلش 2640T این مشکل رو نداره.
اون مشکل رو شرکتی که ازش سرویس ADSL گرفته میشه،می تونه حل کنه.
در کل D-Link 2640T مودم خیلی خوبی هست.من راضی هستم ازش.

از کمک و راهنماییتون ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or