اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا مطمئنید؟چون من تو یه فوروم دیگه پرسیدم بهم گفتند روی قبض تلفن پولش میاد...اگه اینجوری باشه که محشره:excited:[یه ما اینترنت اینجوری5000تومنه...]
تو شهر ما ساعتی 240 ت میاد
خیلی بده>اصلا مقدار استفادت رو نمیفهمی
رو قبض به عنوان هزینه ..... میاد
میفهمی چه قدره;)

تو شهر ما ساعتی 240 ت میاد
خیلی بده>اصلا مقدار استفادت رو نمیفهمی
رو قبض به عنوان هزینه ..... میاد
میفهمی چه قدره;)
نمی دونم شما کدوم سرویس رو می گید اما من خودم زنگ زدم شاتل اینترنت ساعتی شون رو پرسیدم بهم گفتند دیگه رو قبض نمیاد;)

سلام!
تو اصفهان چه شرکت هایی adsl میدن !
لطفا اسم همشون را بگید + وب سایت!
هیچی...کافیه یه 40 ساعتی اسفاده کنی تا قبض 10 هزار تومنی رو تبدیل به قبض 50 هزار تومنی بکنه :biggrin1: خودم تجربه اش رو داشتم :biggrin1:
خدا لعنتشون کنه احمق نشید ها !
من خودم 6 ماهه دارم استفاده میکنم تا حالا هم 225 هززار تومان فقط اون قسمت هست نوشه اینترنت اونجا اومده ! اونم 6 ماه دیال آپ کوفتی !
تعجب نکنید !

اقا یکی لطف کنه بگه با 100 تومن چی میشه گرفت که خوب باشه برای تهران
اگه تهرانی واسه گیم فقط داتک و سعی کن پارس نگیری چون تو بازی اصلا جواب نمیده
دوستام داتک دارن نا محدود تو سرور های کانتر مخصوصا سرور پارس فضایی پینگ عالیه پینگ=20! تو پارس... گیم زون 70
کلا تهران=داتک نمایندگیم داره datak-telecom.com

سلام ! صبانت هم گرونه هم محدودیت دانلود داره هم ساپورت نمیکننه 555 تو اصفهان را !

Code:
سلام!
تو اصفهان چه شرکت هایی adsl میدن !
لطفا اسم همشون را بگید + وب سایت!

عزیزان میشه راهنمایی کنید تو تهران کدوم شرکت با توجه به قیمت مناسب و کیفیت خوب و خصوصاً محدودیت حجمی زیاد یا ارزان برای گرفتن سرویس ADSL پیشنهاد میکنید؟

عزیزان میشه راهنمایی کنید تو تهران کدوم شرکت با توجه به قیمت مناسب و کیفیت خوب و خصوصاً محدودیت حجمی زیاد یا ارزان برای گرفتن سرویس ADSL پیشنهاد میکنید؟
بهترين داتک هست
هم ping خوبی داره
هم قيمتای نسبتاً خوبی داره
هم محدوديت نداره!:biggrin1:

بهترين داتک هست
هم ping خوبی داره
هم قيمتای نسبتاً خوبی داره
هم محدوديت نداره!:biggrin1:

چند وقت یه بار هم سرعت دانلودش میاد رو 5 برا تنوع :دی

کلا داتک رو هوا بوده این هفته. زنگ زدم گفتند تا آخر هفته درست میشه و برا تغییر تحولات ـه و خوبه و خوشحال باشید .. هر چی ندارند ادب دارند
4628.gif

سلام کسی از این سرویس 512 eco شاتل استفاده میکنه؟چجوریاست سرعت دانلود ش چقدر

سلام
من 512 اکو دارم ... سرعت دانلود خوبه 50-55 kbps ولی پینگش بالاست 300 ms !!!:eek:
البته خودشون میگن که مال خط داخل خونس! نویز زیاد داره و .... شاید یه سیم دیگه از دم در بکشم ببینم چطوری میشه ...

آخرین ویرایش:
سلام
من 512 اکو دارم ... سرعت دانلود خوبه 50-55 kbps ولی پینگش بالاست 300 ms !!!:eek:
البته خودشون میگن که مال خط داخل خونس! نویز زیاد داره و .... شاید یه سیم دیگه از دم در بکشم ببینم چطوری میشه ...

نوسان داره ببین نوسان منظورم سر 5 کیلوبایت نیستا مثل پارس نباشه که از 20 تا 50 نوسان داره اینا که میگفتن شاتل سرعت اصلی رو میده پس سرعت اصلیش باید 60 -64 باشه:-"
حالا شما چطوری گرفتی نامه بردی از شرکت یا چیزه دیگه.............
بعد راستی شبانش چطوریه سرعتش میاد پایین؟

آخرین ویرایش:
یه چند وقتیه یکی از رفیقام که آسیا تک داره میگه اکانت 64 اش با 50-55 دانلود میکنه!
فکر کنم آسیا هم مثه صبا نت توربو گذاشته!
کسی میتونه یه آماری بگیره ببینه درسته یا نه؟

یه چند وقتیه یکی از رفیقام که آسیا تک داره میگه اکانت 64 اش با 50-55 دانلود میکنه!
فکر کنم آسیا هم مثه صبا نت توربو گذاشته!
کسی میتونه یه آماری بگیره ببینه درسته یا نه؟
آسياتك از اول شهريور سرويس هاش رو محدود كرده .
منم 64 داشتم , سرعت دانلودش 20-25 ديگه بيشتر نشده بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or