اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هان؟

نه جمع نمیکنند
منتها وقتی فیبر نوری بشه دیگه نمیشه adsl روی خط فیبر سرویس داد

بچه ها این قضیه فیبر نوری که بیاد مثل که خیلی بد میشه!! یکی از بچه هایی که با من همخونن باباش یکی از این مقامای استانی رو داره بعد میگه فیبر نوری برای این منطقه مشهد امادست فقط یک مشکل هست اونم اینکه برای ADSl باید ماهی 90 تومن بدن ولی سرعت توپ و خوشبختانه ف.ی.ل.ت.ر نداره تا ادم هرجا میره بنویسه ف.ی.ل.ت.ر شده. حالا این مساله تا چه حد صحت داره؟

بچه ها این قضیه فیبر نوری که بیاد مثل که خیلی بد میشه!! یکی از بچه هایی که با من همخونن باباش یکی از این مقامای استانی رو داره بعد میگه فیبر نوری برای این منطقه مشهد امادست فقط یک مشکل هست اونم اینکه برای ADSl باید ماهی 90 تومن بدن ولی سرعت توپ و خوشبختانه ف.ی.ل.ت.ر نداره تا ادم هرجا میره بنویسه ف.ی.ل.ت.ر شده. حالا این مساله تا چه حد صحت داره؟

درود
آره دیگه بد میشه چیزی که من در منطقه خودمون تجربه کردم
3 ماه adsl داشتم اما مخابرات پیام نور فیبر کرد
حسابشو بکن با ماشین بنز گردش کنی بعد که فیبر شد باید با پیکان گردش کنی ببین چه حالی میشی
اونی که شما میگی فکر میکنم اینترنت بی سیم است یه چیزی مثل این wimax
اون گرونه هنوز جا نیافتاده تو ملت
منتظر خبرهایی از دنیای adsl پنجاه سال عقب مانده ایران هستیم

اگه کسی تا بحال از داتک ADSL گرفته بگه و یه اطلاعات کلی در مورد اش بگه چون من قصد دارم ازش 128 بگیرم پس کسی اطلاعاتی داره فراموش نکنه که بذاره اخه میخوام ببین چطور هستش ؟

البته اینی که شما گفتی کار صبا نیست به احتمال زیاد ازت دزدیدن
نمیدونم خبر دارین یا نه یوزر و پسوورد صبا برای همه یکسانه یعنی یوزر: کد شهرتون بدون 0 و پشت سرش تلفن خونتون
و پسوورد هم : فقط شماره ی خونتون
نکته ی جالب اینجاست که من اگه شماره ی خونتون بدونم می تونم سو استفاده کنم و با یوزر شما on بشم
البته چند روش برای جلوگیری هم وجود داره. خلاصه حواستون خیلی جمع باشه.

من خبردارم به هیچ عنوان فقط شماره تلفن رو پسورد قرار نمیده و ازتون می پرسه که چه پسوردی میخوان داشته باشین اگه اینجوریه پس برای منم باید پسوردم شماره تلفنمون باشه که نیست .

صدرصد مطمئنم که خودشون دزدیدن چون تو نرم افزاری که امار کلیوبایت مصرفی رو نشونم داد جمع کل رو وقتی گرفت زد 20 گیگ تمام در صورتی که اگه ازم کس دیگه زده بود باید این وسط 800 مگ رو هوا می موند و نرم افزار میزد 19.200 مگ کل . ;)

اگه کسی تا بحال از داتک ADSL گرفته بگه و یه اطلاعات کلی در مورد اش بگه چون من قصد دارم ازش 128 بگیرم پس کسی اطلاعاتی داره فراموش نکنه که بذاره اخه میخوام ببین چطور هستش ؟

ببین سرویسش خوبه 128 نامحدود سرعت دانلود 14 تا 17 قطعی و افت سرعت بستگی به خط تلفنت داره یه جورایی شانسی ولی برای من اون موقع که 128 داشتم عالی بود پینگشم خوبه راحت می تونی آنلاین بازی کنی پشتیبانیشم خیلی عالیه ;)

من خبردارم به هیچ عنوان فقط شماره تلفن رو پسورد قرار نمیده و ازتون می پرسه که چه پسوردی میخوان داشته باشین اگه اینجوریه پس برای منم باید پسوردم شماره تلفنمون باشه که نیست .

صدرصد مطمئنم که خودشون دزدیدن چون تو نرم افزاری که امار کلیوبایت مصرفی رو نشونم داد جمع کل رو وقتی گرفت زد 20 گیگ تمام در صورتی که اگه ازم کس دیگه زده بود باید این وسط 800 مگ رو هوا می موند و نرم افزار میزد 19.200 مگ کل . ;)

میلاد جان دقیقا مشکلت چیه ؟
تعریف کن فکر کنم بدونم مشکل از کجاست.

درود
داتک مزخرف ترین شرکتی بود که من ازش سرویس گرفتم
این کارمنداش دست چوپان دروغگو رو از پشت بستند بعد تازه ارث باباشون رو هم طلب دارن
از صبا نت یا آسیا تک بگیر اینا توپ هستند

من این ماه زیاد نمی خوام از adsl استفاده کنم جایی هست adsl به صورت ساعتی اراعه بده؟
یعنی منظورم اینکه نمی خوام اشتراک 1 ماه بگیرم یه چیزی شبیه کارت اینترنت با این تفاوت که به جایه سرویس دیال اپ adsl اراعه بده
یادمه قبلا نا یه شرکتی بود این کارو می کرد با یه تیتر مسخره (اینبار برنده نشوید جایزه بگیرید)

من این ماه زیاد نمی خوام از adsl استفاده کنم جایی هست adsl به صورت ساعتی اراعه بده؟
یعنی منظورم اینکه نمی خوام اشتراک 1 ماه بگیرم یه چیزی شبیه کارت اینترنت با این تفاوت که به جایه سرویس دیال اپ adsl اراعه بده
یادمه قبلا نا یه شرکتی بود این کارو می کرد با یه تیتر مسخره (اینبار برنده نشوید جایزه بگیرید)

فکرکنم سپنتا سرویس ساعتی میداد مثلا 5 ساعت در روز

اگه بخوايم از صبانت سرويس adsl بگيريم..

1- كدوم نوع مودم پيشنهاد ميكنيد؟
2- من الان يه كارت شبكه دارم كه جاي يكدونه كابل شبكه رو داره. حالا اگه adsl بگيريم بايد يه كارت شبكه ديگه بگيرم كه جاي 2 تا كابل رو داشته باشه؟
3- اگه بخوام مستقيم از مودم adsl به ps3 وصل كنم ديگه pc روشن نباشه. بايد چي كار كنم؟يعني ديگه share نكنم. يه توضيحي ميدين؟
4- هرماه به علاوه ي پول adsl بايد مثلا 3000 تومان ماليات و..... بدم؟

mer3000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

2- من الان يه كارت شبكه دارم كه جاي يكدونه كابل شبكه رو داره. حالا اگه adsl بگيريم بايد يه كارت شبكه ديگه بگيرم كه جاي 2 تا كابل رو داشته باشه؟
3- اگه بخوام مستقيم از مودم adsl به ps3 وصل كنم ديگه pc روشن نباشه. بايد چي كار كنم؟يعني ديگه share نكنم. يه توضيحي ميدين؟

من چواب سوالات رو نمیدونم ولی من خودم صبا نت دارم فقط به درد وب گردی میخوره و باید بی خیال دانلود از رپیدشیر و تورنت باشی..... مگر اینکه لینکت مستقیم باشه;)

پیشنهاد من یک مودم وایرلس هست از هر نوعی که باشه می تونی d-link ، level one و asus بگیری که همه مشکلات بالا رو حل میکنه ، طوری که از مودم یک کابل ethernet به pc میکشی و ps3 رو به صورت wireless به مودم وصل میکنی . بستگی به جیبت داره که از کدوم نوع بگیری level one یک مودم خوبه که تحت لیسانس آلمانه و 5 سال ضمانت داره ، قیمتش حدود 120 تومنه . d-link wireless router قیمتش حدود 80،90 تومنه و مودم بدی نیست من خودم از این مدل دارم و asus که اطلاعات زیادی ازش ندارم ولی بچه ها گفتن مودم خوبیه .
کلا با set کردن router این نوع مودما ، میتونی مستقیم ps3 رو به مودم وصل کنی و از اینترنت استفاده کنی .
در مورد صبانت بهترین انتخاب دوره 3 ماهش با حجم 10 گیگابایت با سرعت 128 خوبه که برات هر دوره 37100 تومن در میاد ;)

من چواب سوالات رو نمیدونم ولی من خودم صبا نت دارم فقط به درد وب گردی میخوره و باید بی خیال دانلود از رپیدشیر و تورنت باشی..... مگر اینکه لینکت مستقیم باشه;)
دوست عزیز رپید شر و تورنت چه ربطی به صبا نت دارن ؟
دوتا هاست هستنن که هر کدوم شرایط خاصی برای دانلود میخوان
شما از هر شرکت دیگه ی هم اینترنت بگیری باز با اکانت free رپید نمی تونی قابلیت resume داشته باشی و حتما باید پرمیوم باشی
در مورد تورنت هم باید بگم خیلی خوب میتونی دانلود کنی با هر حجمی که میخوای و با قابلیت ادامه ی دانلود .
در مورد صبا هم باید بگم بهترین شرکت از نظر کیفیت و سرعت دانلود هست فقط یه بدی که داره دارای محدودیته که اونم با 45 4 دقیقه 700 مگ بدون محدودیت نصیبت میشه که خیلی خوبه.
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or