اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو مازندران نمی دونم
فکر کنم همون باشه
100%
بستگی داره از کدوم ISP بگیری
اونم بستگی داره چه صرعتی بگیری ولی تو ایران من تا 512 و 1 gig دیدم
منظور از send & Received همون ارسال و دریافتیه که شما میگی و مقدار بایت جا به جا شده شما با ISP

منظورتون مگ بود دیگه !

شما کجای ایران 512 مگ و 1 گیگ دیدید
شرمنده!!!
کیلوبایت و یک مگابایت.
این درسته
اینترنت ایران بر حسب کیلوبایت و مگابایت عرضه میشه.512 کیلوبیت و یک مگابیت.
فقط می تونم بگم متاسفمممممممم!! اشتباه لپی یکم بیش تر بود!! نمی دونم چرا اینجوری گفتم.:confused:
دسته همتون درد نکنه : Elvish Hero، r10ronaldinho، Console واقعاً هنوز نمی دونم چرا اشتباه گفتم تازه شانس اوردم می خواستم بگم مگه شما ها ندیدین!!!؟؟!!:biggrin1: بعد دیدم چه سوتیی دادم

من از فناوا ADSL میگیرم و راضی هم هستم پیشنهاد هم میکنم دوستان دیگه هم بگیرن لذت ببرن سرعتش هم عالیه یکی از بهترین شرکتهای ایران هم هست
دومی پارسی نت هست که ADSL به سرعت 512 هم به خانگیا میده که این هم نماینده فناوا هست و سرعتش عالیه
از من هم میشنوید از شاتل و پارس آنلان سرویس نگیرید
خداحافظ

من یه tplink 8811 دارم می خواستم ببینم راهی هست وقتی برقا میره این روشن باشه برقش 9 ولت 800 Mah مثلا یه آداپتوری باطری شارژری یه چیزی که بشه به این وصل شه دیگه

بیت البته.

بله تصحیح کردم ببخشید.

من یه tplink 8811 دارم می خواستم ببینم راهی هست وقتی برقا میره این روشن باشه برقش 9 ولت 800 Mah مثلا یه آداپتوری باطری شارژری یه چیزی که بشه به این وصل شه دیگه

شما ژنراتور بخر :biggrin1:
البته ممکنه آداپتوری پیدا بشه که شارژی باشه یا باطری بخوره اما من ندیدم.
بیخیال استفاده تو بی برقی بشی بهتره.
----
دیروز توی روزنامه رسالت نوشته بود که می خوان WiMax رو به مزایده بذارن و برنده باید سرعت 512 تا 3 رو عرضه کنه...احتمالا به خاطر فیبر شدن خط های تهرانه و این که قیمت ها ممکنه کاهش پیدا کنه...

دیروز توی روزنامه رسالت نوشته بود که می خوان WiMax رو به مزایده بذارن و برنده باید سرعت 512 تا 3 رو عرضه کنه...احتمالا به خاطر فیبر شدن خط های تهرانه و این که قیمت ها ممکنه کاهش پیدا کنه...

مگه میخوان adsl جمع کنند؟:confused:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or