M A X
کاربر سایت
يه دونه يعني از يه دونه بيشتر نميشهدوست عزیز اگه میتونی برو پشت رادیو رو نگاه کن ببین چندتا از چراغ روشن هستش؟؟؟؟
بعد از چراغ پاور (چراغ قزمز)به سمت راست
اون يه دونه هم بعد يه برق رفتن ازدست رفت
يه دونه يعني از يه دونه بيشتر نميشهدوست عزیز اگه میتونی برو پشت رادیو رو نگاه کن ببین چندتا از چراغ روشن هستش؟؟؟؟
بعد از چراغ پاور (چراغ قزمز)به سمت راست
امروز صبح كه بهشون گفتم گفتن ار تفاع زياد تاثير ندارهخیلی افتضاح ست.
خوب یه میله بلندتر میزاشتی که سیگنالت بیشتر بشه.
فردا زنگ بزن به اون شرکتی که وایرلس گرفتی .
بگو همچین مشکلی داری. اونا خودشون از طریق سیستم تست می کنند.
به احتمال زیاد باید میله بلندتر باید بزاری
دوستان من از جایی وایرلس میگیرم که فاصلش تا خونه حدود 1300 متره ( با google earth اندازه گرفتم )
سیگنالم هم با رادیو d-link dwl g700 ap حدود 50 هستش . ماهی 25 تومن میدم برای 64 که نامحدوده.
البته اینو بگم که اسمش 64 هست ولی سرعت دانلودش راحت روی 20 کیلو بایت میره. البته شبا تا 30 میره.
ولی 2 تا مشکل دارم. این که پینگم بالاست. یعنی پینگ یاهو حدود 400 هست. البته طرفا ساعت 3 بامداد که چک میکنم میاد روی 290 . مشکل بعدی اینه که سرعت دانلودم خیلی نوسان داره. یعنی مثلا دارم با سرعت 20 دانلود میکنم برای 10 ثانیه بعدش میره روی 35 بعدش 45 و یهو میاد پاین روی 5 7 و باز میره روی 20 . میانگینی که گرفتم بعد از دانلود از یه سرور خوب فهمیدم که سرعت دانلود میانگینش حدود 17 هست.
بنظر شما مشکل از رادیو منه یا از سیگنال یا از فاصله زیاد؟
از یه شرکت اهوازی به اسم راصد هست.
پشت رادیو 3 تا چراغ هست که یکیش مال پاوره یکیش هم مال lan و یکیش هم برای w-lan که این w-lan دائم در حال چشمک زدنه.
من بیشتر به این رادیو مشکوکم که برای این مسافت ضعیف باشه .
دوست عزیز از کجا گرفتی ؟
لقمان ؟
راصد؟
شاتل؟
رفاتک؟
فارا؟
میکال اکسین؟
اگه می خوای سرعت دانلود بدست بیاری باید سرعت اینترنت رو تقسیم 8 کنی :
128 تقسیم 8 میشه 16
سرعت شما 16 هستش ولی هیچ وقت از 100% پهنای باندتون استفاده نمیشه و سرعت نوسان خواهد داشت.
مطمیین باش اون نصاب هم زرنگتر شماست
تا از خونه شما رفته بیرون پاش به شرکت رسیده پسوش عوض کرده