میخاستم ببینم که وایرلس داتک (128) پینگش چطوره؟ پینگ با ایران بیشتر برام مهمه...
یعنی مثلا برا یکی که بخاد صبح تا شب آنلاین بازی کنه به درد میخوره؟ توی منطقه ی تحت پوشش هم هستیم..
پ.ن: توی منطقه ی ما پورت ها پرن وگرنه ADSL میگرفتم. :dozing:
من سرويس 512 ش رو الان دارم استفاده ميکنم خيلی راضی هستم پينگش از ISP های ديگه خيلی بهترهمیخاستم ببینم که وایرلس داتک (128) پینگش چطوره؟ پینگ با ایران بیشتر برام مهمه...
یعنی مثلا برا یکی که بخاد صبح تا شب آنلاین بازی کنه به درد میخوره؟ توی منطقه ی تحت پوشش هم هستیم..
پ.ن: توی منطقه ی ما پورت ها پرن وگرنه ADSL میگرفتم. :dozing:
خوب ازشون بپرس چه مودمایی رو ساپورت میکنن پاشو برو بازار رضا یا پاساژ ایران یا پایتخت خودت بخر!همین 1 ساعت پیش دفتر داتک بودم...یارو میگه مودم نداریم
من این تابستون ٌ چی کار کنم؟!
پ.ن: آخرش از بی اینترنتی افسردگی میگیرم..
اتفاقا همینم پرسیدم..طرف میگه که "ما فقط مودم های خودمون رو پوشش میدیم..باید صبر کنید تا مودمامون برسه"خوب ازشون بپرس چه مودمایی رو ساپورت میکنن پاشو برو بازار رضا یا پاساژ ایران یا پایتخت خودت بخر!
200 تومن امانی بدی که چی بشه؟ با 100 تومن بهترینشو بخر
سلام . من یه مودم وایرلس گرفتم اسمش Linksys مدلش Wireless-N هست . هنوز نصبش نکردم . میخواستم بدونم خوبه یا نه!
سلام
می خواستم بپرسم که سرویس های اینترنت وایرلس)ISP( تو زعفرانیه چیا هستند؟
ممنون
سلام من اهواز زندگی میکنم جایی که زندگی میکنم فعلا adsl نمیکشن بنظرتون برم wireless بگیرم یا صبر کنم برای adsl .
در ضمن من برای آنلاین بازی کردن کامپیوتر و xbox 360 میخوام چه سرعتی خوب که lag نداشته باشه :confused: ممنون (اگه بعضی از سوالها به موضوع ربط نداشت ببخشید)