اطلاعاتی از Crysis 2

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
crysis2.jpg

طبق اطلاعاتی که اخیرا منتشر شده است, داستان Crysis 2 سه سال بعد از نسخه اول بازی اتفاق می افتد. یکی از جذابیت های Crysis نانوسوییت سربازان بود که به آن ها توانایی‌های منحصر بفردی می‌داد.

Nanosuit 2 از حالتی به نام " تاکتیک مود" برخوردار است. با استفاده از این مود شما می‌توانید اطلاعاتی در مورد محیط، محل قرار گیری سربازان دشمن و اجساد پیدا کنید. مود Speed و Power نانوسوییت هم با یکدیگر ترکیب شده‌اند. در نهایت 4 حالت مختلف برای نانوسوییت در نظر گرفته شده است[ احتمالا برای سازگاری با چهار جهت D-Pad روی دسته].

همچنین به نظر می‌رسد که با استفاده از تاکتیک مود شما اطلاعاتی از اسلحه‌هایی که بر روی زمین افتاده کسب می‌کنید و می‌توانید مکالمات دشمنان را نیز استراق سمع کنید.

Crysis 2 در نیویورک اتفاق می‌افتد. این بازی در سال جاری بر روی PC، PS3 و 360 منتشر خواهد شد.

Source

احیانا تریلر ریل تایم از موتور بازی رو دیدید که بر روی کنسول ها اجرا میشه؟

آره دیدم فردین...
ولی اون فقط داشت قابلیت موتور رو نشون میداد...میتونه جنبه تبلیغاتی هم داشته باشه...
ولی در عمل باید دید واقعا کنسول ها میتونن اون وسعت رو با کیفیت مطلوب اجرا کنن...!؟!
اینا محدود تر کردن چون طراحی در و دیوار و ساختمون راحت تر ار اون همه گل ، برگ ،درخت،علف ، گل ،بلبل و سنبلِ!
نمیدونم نسخه های قبلی رو بازی کردی یا نه ولی انصافاً جزئیات بی نظیری داشت!
همون نسخه های قبلی رو medium فرض کنیم و واسه ی کنسول ها میومد شاهکاری بود در نوع خودش!

ولی در کل من خیلی خوشحال شدم که به محیط شهری اومد...تنوع هم خوبه:biggrin1:

دوستان چرا خودتونو میپیچونید؟
در تمام سخنان کارکنان CRYTEC به کرات اعلام شده که ما Cryeng 3 رو به این دلیل طراحی کردیم که کنسول و PC بازی رو در حداکثر جزییات اجرا کنن و تبعیضی قایل نشیم. حالا حی بگید که کنسول فلان کنسول بهمان. شاید به خاطر تنضیمات و احتمالا پشتیبانی از DX11 نسخه PC مقداری بهتر بشه اما نه اونقدر که بگیم کنسول باقالیه و PC پادشاه(مگه غیر از اینه؟) :laughing:

در تمام سخنان کارکنان CRYTEC به کرات اعلام شده که ما Cryeng 3 رو به این دلیل طراحی کردیم که کنسول و PC بازی رو در حداکثر جزییات اجرا کنن و تبعیضی قایل نشیم. حالا حی بگید که کنسول فلان کنسول بهمان. شاید به خاطر تنضیمات و احتمالا پشتیبانی از DX11 نسخه PC مقداری بهتر بشه اما نه اونقدر که بگیم کنسول باقالیه و PC پادشاه(مگه غیر از اینه؟) :laughing:
شما تو کنسول حق تنظیم گرافیکو دارید؟رزولیشن؟یا مثلا ارتقا دادن رم؟یا اضافه کردن کارت گرافیک؟یل سی پی یویی مثل i7؟
پس معلومه که اگه بخوان عین ادم بازیو بسازن نسخه pc کلی باید با کنسول فرق داشته باشه اما نه اگه pc رو فدای کنسول کنن بله فرق چندانی نمیتونن داشته باشن

خیلی از Sequel ها داستان هاشون چند سال بعد از شماره های قبل پیگیری میشه. این از اون ایراد ها بود دیگه. :biggrin1:

کی؟؟ اسکات ها؟؟ :eek:

یعنی واقعا Crytek حاضر هست بازی خودش رو کوچیک تر ، محدود تر و کم جزئیات تر بکنه که فقط تو کنسول ها کم آورده؟؟؟ امکان نداره. :biggrin1:
ولی در کل چرا اینقدر زود قضاوت می کنید؟؟؟
نه چرا از اون ایرادها بود!! مگه داستان سری قبل همونجا تموم شد که نخوان از اونجا ادامش بدن!!
عاقبت بازگشت به جزیره چی شد خوب؟!
رو عرشه کشتی آخرای بازی یه ملت همیشه در صحنه !! از اون فضاییها(اسمشون اسکات بود؟!:-") داشتن به سمت بقیه جاهای کره زمین میرفتن!! هیچ امیدی نبود دیگه!! مگر اینکه از نطفه نابودشون میکردن که نطفه هم جایی جز اون جزیره نبود دیه! حالا تو این سه سال چی اومده سر این دنیا کرایتک اعلم.
البته راس میگی شما نباید زود قضاوت کنیم در موردش! هرچی باشه سازندش کرایتک که شاهکار کرایسیز رو ساخته امیدوارم مثل کرایسزهای قبلی بازی بزرگی باشه این دفعه هم

قطعا در این یه مورد خاص کنسول کمتر از باقالی و PC بیشتر از پادشاهه. قبل از اینکه در و گوهر بیفشانی در مورد CRYTEK؛ و از ابر معدت برای بیان چیزی که به کرات در توهماتت اعلام شده استفاده کنی،‌ و قبل از اینکه برای کامیونیتی ":laughing:" ول کنی، یکم به دنیای خارج از ذهن خودت برگرد، جستجو کن، و بعد پست بده.
Crytek boss Cevat Yerli emphasized in several interviews at the E3 how important the PC would be. The Pc version of Crysis 2 would be superior to the console versions for PS3 and Xbox 360. It is not the goal that Crysis 2 looks the same on the PC and the consoles. The Crysis 2 team has a clear target: To create the most innovative and best looking shooter for the PC.
The PC version will look better, because of the fact that the PC can do more.
The PC version will outscale and outperform the consoles consoles

the PC version of Crysis 2 will look far better than the Xbox 360 and PlayStation 3 versions.
منبع؛‌ منابع

و حالا می‌خوام زود منبعتون در مورد شبیه بودن نسخه‌های بازی رو به من بدید

شما بهتر به کامیون بقیه کار نداشته باشی هرکی هرجا بخاد کامیونشو ول میکنه. شما حواست به کامیون خودت باشه. یکم ادب هم کسی رو نکشته. و شما هم مثل اینکه از طریق مجرای اسفنگتر خارجی روده بزرگ حرفاتو میدی بیرون و بهتر کمتر لوبیا و غذا های نفاخ بخوری که اینجوری نشه.

the PC version will outscale and outperform the consoles, between each console I believe the experience will be finally both next-generation, but similar experience.
معنی:
نسخه کامپیوتر outscale خواهد شد و کنسول outperform ، من اعتقاد دارم که در میان کنسول ها تجربه در هر کنسول در نهایت است اما در آخر تمام تجربه مشابه خواهد بود.
و
clear goal: make the most awesome, innovative, kick *** PC, 360 and PS3 shooter. Being best on each will put Crysis 2 in its place as the best FPS in general.
این ها تماما از منبع شما آورده شدن از فضا نیومدن. برای اطلاعات بیشتر به منبع خودتون Interview آخری نگاهی بندازید. کمتر با دست کار کنید تا چشمانتون مسایل رو بهتر ببینند و تمییز بدهند.
این خط آخری از جملات قصار شخصی شما آورده شده:
پس بهتر تا کامل مطلبی رو نخوندی ساکت باشی وگرنه یکی ساکتت میکنه.
فکر میکنم همین جا موضوع رو تموم کنیم بهتر باشه.

the PC version will outscale and outperform the consoles, between each console I believe the experience will be finally both next-generation, but similar experience.
معنی:
نسخه کامپیوتر outscale خواهد شد و کنسول outperform ، من اعتقاد دارم که در میان کنسول ها تجربه در هر کنسول در نهایت است اما در آخر تمام تجربه مشابه خواهد بود.

اینو خودت ترجمه کردی یا از کسی کمک گرفتی :book:

:shocked:

معنی:
به جای تهدید کردن، کمی در ترجمه دقت کنید. عبارت the consoles در نقش مفعوله نه در نقش فاعل.

> صرف نظر از این حرف‌ها به این هم توجه کنید که مشخصات PC ای که بتونه کنسول ها رو outperform و outscale کنه، از نظر سخت افزاری high-end و از نظر قیمت بالا خواهد بود.

شما بهتر به کامیون بقیه کار نداشته باشی هرکی هرجا بخاد کامیونشو ول میکنه. شما حواست به کامیون خودت باشه. یکم ادب هم کسی رو نکشته. و شما هم مثل اینکه از طریق مجرای اسفنگتر خارجی روده بزرگ حرفاتو میدی بیرون و بهتر کمتر لوبیا و غذا های نفاخ بخوری که اینجوری نشه.

معنی:
و
clear goal: make the most awesome, innovative, kick *** PC, 360 and PS3 shooter. Being best on each will put Crysis 2 in its place as the best FPS in general.
این ها تماما از منبع شما آورده شدن از فضا نیومدن. برای اطلاعات بیشتر به منبع خودتون Interview آخری نگاهی بندازید. کمتر با دست کار کنید تا چشمانتون مسایل رو بهتر ببینند و تمییز بدهند.
این خط آخری از جملات قصار شخصی شما آورده شده:
فکر میکنم همین جا موضوع رو تموم کنیم بهتر باشه.

من کشته این ترجمه شما شدم، داره میگه تجربه کنسولی یکیه،‌ تجربه پی‌سی فرق میکنه تو همه مصاحبه‌هاش. و میگه هدفش اینه که روی هر سه کنسول خیلی خفن باشه و ایناها،‌ کجاش گفته نسخه پی‌سی گرافیکش یکیه ؟
در ادامه جهت ترجمتون این لینک رو توصیه میکنم

اطلاعات برخی از دوستان واقعا بالاست.
Nathan Camarillo در اولین مصاحبه با مجله PCGamer گفت که PC گیمرها نگران این موضوع (Cross Platform بودن Crysis 2)نباشند،ما از نهایت تکنولوژیمون برای ساخت نسخه PC استفاده میکنیم...
منبع

من نميدونم چه بحث الكي ميكنين شماها ! خُب ديگه فكر كنم هر آدم عاقلي بدونه كه گرافيك نسخه ي پي سي بالاتر خواهد بود . نوش جون اوني كه سيستم چندين ميليوني داره ! :biggrin1:

با این جمله خیلی‌ حال کردم .زرد و قرمز کناسله!!!:laughing:

ولی‌ در کلّ بهتر بود که بازی تنها برای PC منتشر میشد.
شما اوریج میگرفتی تا واسه شما انحصاری کنن:cheesygri
چه بحث گرافیم داغ شده دو روز نبودیم.آخه مگه با عقل جور درمیاد که گراقیک PC با کنسول یکی باشه.PC هیچی هیچی هیچی نداشته باشه reso بالاتری داره;)میمونه بحث گیم پلی که به نظر میاد یه ذره(شاید هم چند ذره:laughing:)کنسولی شده باشه.این یکی رو خدا به خیر کنه

بازی های مولتی بیشتر مواقع(فکر کنم همیشه!) رو پی سی بهترن حالا این کرایسیس 2 که نسخه اولش رو کنسولا نمیتونن بکشن بیاد رو پی سی از کنسولا کمتر باشه؟!!

QUOTE=slipkboy;933219]]
کنسول و PC بازی رو در حداکثر جزییات اجرا کنن و تبعیضی قایل نشیم[/QUOTE]

این حرفای من بود
من کشته این ترجمه شما شدم، داره میگه تجربه کنسولی یکیه،‌ تجربه پی‌سی فرق میکنه تو همه مصاحبه‌هاش. و میگه هدفش اینه که روی هر سه کنسول خیلی خفن باشه و ایناها،‌ کجاش گفته نسخه پی‌سی گرافیکش یکیه ؟
در ادامه جهت ترجمتون این لینک رو توصیه میکنم

اما مثل اینکه شما باید از این لینک استفاده کنی.
و در ترجمه هیچ اشاره ای به یکسانی گرافیک نشده بلکه گفته شده در حداکثر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or