اطلاعاتی از Crysis 2

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
crysis2.jpg

طبق اطلاعاتی که اخیرا منتشر شده است, داستان Crysis 2 سه سال بعد از نسخه اول بازی اتفاق می افتد. یکی از جذابیت های Crysis نانوسوییت سربازان بود که به آن ها توانایی‌های منحصر بفردی می‌داد.

Nanosuit 2 از حالتی به نام " تاکتیک مود" برخوردار است. با استفاده از این مود شما می‌توانید اطلاعاتی در مورد محیط، محل قرار گیری سربازان دشمن و اجساد پیدا کنید. مود Speed و Power نانوسوییت هم با یکدیگر ترکیب شده‌اند. در نهایت 4 حالت مختلف برای نانوسوییت در نظر گرفته شده است[ احتمالا برای سازگاری با چهار جهت D-Pad روی دسته].

همچنین به نظر می‌رسد که با استفاده از تاکتیک مود شما اطلاعاتی از اسلحه‌هایی که بر روی زمین افتاده کسب می‌کنید و می‌توانید مکالمات دشمنان را نیز استراق سمع کنید.

Crysis 2 در نیویورک اتفاق می‌افتد. این بازی در سال جاری بر روی PC، PS3 و 360 منتشر خواهد شد.

Source

نه این چه حرفیه. من یه حرفی زدم کاربر عزیز Lord Anubis یک جوابی داد ما یک جوابی دادیم. یک عده ای هم خودشونو انداختند وسط اما وقتی مشکل روشن شد از کجا بوده همه چیز درست بود من هم قبول دارم مشکل از شیوه تایپ من بوده تو پست اولم. از همین جام از کسانی که به خاطر پست من نارحت شدن پوزش میخام.
اما اگه اون کاربر ملایم تر مشکلمو بهم تذکر میداد حتما من هم مشکل رو تصحیح میکردم.
ما که پوزش خواستیم. امید وارم اون کاربر هم به عیب کارش پی برده باشه این کارو بکنه چون خوب نیست مشکل سایرین رو با توهین کردن بهشون تذکر داد.

نه این چه حرفیه. من یه حرفی زدم کاربر عزیز Lord Anubis یک جوابی داد ما یک جوابی دادیم. یک عده ای هم خودشونو انداختند وسط اما وقتی مشکل روشن شد از کجا بوده همه چیز درست بود من هم قبول دارم مشکل از شیوه تایپ من بوده تو پست اولم. از همین جام از کسانی که به خاطر پست من نارحت شدن پوزش میخام.
اما اگه اون کاربر ملایم تر مشکلمو بهم تذکر میداد حتما من هم مشکل رو تصحیح میکردم.
ما که پوزش خواستیم. امید وارم اون کاربر هم به عیب کارش پی برده باشه این کارو بکنه چون خوب نیست مشکل سایرین رو با توهین کردن بهشون تذکر داد.
هنوز با صراحت میگی حرفی از بهتر بودن نشده و انتظار پوزش هم داری ؟ عجیبید... عـجـیـب

دوستان یه عکسی پیدا کردم از cryengine 3 که در کنار عکس های نسخه کنسولی بازیه.درسته عکس ها از کرایسیس 2 نیست ولی به نظر میرسه اجرای بازی روی کنسوله و گرافیک خیلی خیلی بده:laughing:
برای همینه کرایتک ترجیح داده بره تو نیویورک تا جنگل چون بازی روی کنسول فاجعه میشده.(حتما ببینید)
http://www.pcgameshardware.com/aid,704276/Crysis-2-New-info-about-Cryengine-3-from-Crytek-founder-Cevat-Yerli/News/&menu=browser&
image_id=511875&article_id=704276&show=original

اینم عکس جداش
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2006/05/Crysis_screen7.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or