اطلاعاتی از Crysis 2

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
crysis2.jpg

طبق اطلاعاتی که اخیرا منتشر شده است, داستان Crysis 2 سه سال بعد از نسخه اول بازی اتفاق می افتد. یکی از جذابیت های Crysis نانوسوییت سربازان بود که به آن ها توانایی‌های منحصر بفردی می‌داد.

Nanosuit 2 از حالتی به نام " تاکتیک مود" برخوردار است. با استفاده از این مود شما می‌توانید اطلاعاتی در مورد محیط، محل قرار گیری سربازان دشمن و اجساد پیدا کنید. مود Speed و Power نانوسوییت هم با یکدیگر ترکیب شده‌اند. در نهایت 4 حالت مختلف برای نانوسوییت در نظر گرفته شده است[ احتمالا برای سازگاری با چهار جهت D-Pad روی دسته].

همچنین به نظر می‌رسد که با استفاده از تاکتیک مود شما اطلاعاتی از اسلحه‌هایی که بر روی زمین افتاده کسب می‌کنید و می‌توانید مکالمات دشمنان را نیز استراق سمع کنید.

Crysis 2 در نیویورک اتفاق می‌افتد. این بازی در سال جاری بر روی PC، PS3 و 360 منتشر خواهد شد.

Source

ممنون .ولي نسخه ي PC بازي خيلي خفن تره ؟؟يعني گرافيكش بالاتره ؟ يا چند تا مرحله واسلحه هاي اضافي داره ؟احتمالا اين هم تاخير بخوره . نميتونن تا سال اينده بسازن !!

تو این 3 سال چه اتفاقایی افتاده آخه!گند زدن به داستانش که!
ضمنا این نومند و سایکو که آخر بازی رفتن دنبال فرماندشون تو جزیره یعنی شخصیت ها هم عوض شدن؟
امیدوارم سورپرایزایی در کار باشه!

ممنون .ولي نسخه ي PC بازي خيلي خفن تره ؟؟يعني گرافيكش بالاتره ؟ يا چند تا مرحله واسلحه هاي اضافي داره ؟احتمالا اين هم تاخير بخوره . نميتونن تا سال اينده بسازن !!

از لحاظ گرافيك نسخه pc بالاتره. چون قدرت كنسول ها محدودتره

خیلی ممنون. :biggrin1:
ممنون .ولي نسخه ي PC بازي خيلي خفن تره ؟؟يعني گرافيكش بالاتره ؟ يا چند تا مرحله واسلحه هاي اضافي داره ؟
4-5 ماه پیش برادر یرلی گفت هیچ تفاوتی بین دو نسخه کنسولی و PC نیست. :biggrin1:
منبع هم ندارم. :biggrin1:
تو این 3 سال چه اتفاقایی افتاده آخه!گند زدن به داستانش که!
And your reason??? :biggrin1:
ضمنا این نومند و سایکو که آخر بازی رفتن دنبال فرماندشون تو جزیره یعنی شخصیت ها هم عوض شدن؟
Wait for more info. :biggrin1:
امیدوارم سورپرایزایی در کار باشه!
Amen. :biggrin1:

والا داستانش اینکه سه سال تفاوت زمانی داره با نسخه قبل یه کم تو ذوقه.
یعنی تو این سه سال نتونستن زمینو تسخیر کنن.
به خاطر اینکه بتونن با محدودیتها کنسولی کنار بیان احتمالا اینطوریش کردن و آوردنش تو خیابونها.
خیلی خبر بدی بود خیلی ممنون.

والا داستانش اینکه سه سال تفاوت زمانی داره با نسخه قبل یه کم تو ذوقه.
خیلی از Sequel ها داستان هاشون چند سال بعد از شماره های قبل پیگیری میشه. این از اون ایراد ها بود دیگه. :biggrin1:
یعنی تو این سه سال نتونستن زمینو تسخیر کنن.
کی؟؟ اسکات ها؟؟ :eek:
به خاطر اینکه بتونن با محدودیتها کنسولی کنار بیان احتمالا اینطوریش کردن و آوردنش تو خیابونها.
یعنی واقعا Crytek حاضر هست بازی خودش رو کوچیک تر ، محدود تر و کم جزئیات تر بکنه که فقط تو کنسول ها کم آورده؟؟؟ امکان نداره. :biggrin1:
ولی در کل چرا اینقدر زود قضاوت می کنید؟؟؟

اتفاقا من خبرش رو تو بازی سنتر خوندم که گفته بودن نسخه pc با نسخه کنسولی متفاوته:دی(یه امر بدیهیِ)
........
Nomad جون:
یعنی واقعا Crytek حاضر هست بازی خودش رو کوچیک تر ، محدود تر و کم جزئیات تر بکنه که فقط تو کنسول ها کم آورده؟؟؟ امکان نداره
اتفاقا خیلی هم قشنگ امکان داره...
اگه میخواستن اون جنگل و جزیره رو با کیفیت مطلوب رو کنسول ها پیاده کنن آمار چراغ قرمز و زرد های کناسله افزایش پیدا میکرد:cheesygri

اتفاقا من خبرش رو تو بازی سنتر خوندم که گفته بودن نسخه pc با نسخه کنسولی متفاوته:دی(یه امر بدیهیِ)
........

اگه میخواستن اون جنگل و جزیره رو با کیفیت مطلوب رو کنسول ها پیاده کنن آمار چراغ قرمز و زرد های کناسله افزایش پیدا میکرد:cheesygri
منم این را قبول دارم
البته باید بگم این کار باعث میشه نسخه پی سی هم تحت تائیر قرار بگیره و این اصلا خوب نیست.
به نظر من کرایسیس با کنسولی شدن هم به خودش بد کرد هم به کنسول(حالا حرفم را بعدا می فهمید)
این بازی در سال جاری بر روی PC، PS3 و 360 منتشر خواهد شد.
راستی من نمیدونم چرا vg247 نوشته امسال ولی گفته میشه 2011

احیانا تریلر ریل تایم از موتور بازی رو دیدید که بر روی کنسول ها اجرا میشه؟

با این جمله خیلی‌ حال کردم .زرد و قرمز کناسله!!!:laughing:

ولی‌ در کلّ بهتر بود که بازی تنها برای PC منتشر میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or