بعد brotherHood این باز مرد!!نسخه 3 رو 1ساعت بازی کردم حالم بهم خورد!!شماره 4 رو حتی دلم نیومد کپیشو بخرم!!نسخه 5 هم...
یه فلش بک به دوران الطایر میتونه دوباره بازی رو زنده کنه!!(مثل فلش بک رولیشنز که 99% بازی رو با الطایر سیر کردیم!!)
واقعا این حرفا رو از کجاتون در میارین؟یوبی میخواد رکورد ایران خودرو و سایپا تو تولید شونصد تا جنس با ظاهر مختلف از یه محصول رو ، از دستشون بگیره و بنام خودش ثبت کنه.
سهند این خیالات پوچ رو از سرت بیرون کنمن دوست دارم یه فلش بک بزنیم به اواخر عمر اتزیو قبل از اینکه بمیره و با اون دختره که میاد دنبالش برن ژاپن واسه رهایی مردمش
جو نینجا و شائولین با حضور اتزیو چه شود![]()
ا چه جالب من ACII رو 4 بار تموم کردم فوق العاده خوشم اومد ولی این اواخر که اومدم نصبش کردم تا برا 5 ـمین بار ردش کنم دیدم مذخرفی بیش نیست!
اون زمان با اون گرافیک و گیم پلی فکر میکردیم چه بازیه شاخیه!
تو میگی AC IV در خیلی از زمینه ها نامزد دریافت جایزه شد و خیلی جایزه هم گرفت که حقشم بود ولی ACII بازیی بود که میتونست نامزد بهترین بازی نسل بشه!
اگه تمام نظر سنجی های بهترین بازی نسل توی همین فروم یا جاهای دیگه رو چک کنی میبینی همیشه اسمی از ACII هست چون تمام چیزارو با هم داشت!
شخصیت پردازی فوق العاده - داستان فوق العاده - گیم پلی نوآورانه تر نسبت به نسخه اول - ارزش تکرار بسیار بالا - از همه مهمتر اتزیو یک اساسین واقعی بود که نسخه های بعدی اصلا نمیتونن به یک همچین شخصیتی نزدیک بشن!
من خودم خیلی با AC IV حال کردم ولی AC IV که عالی باشه جلوی ACII هیچ حرفی واسه گفتن نداره!
خوب عزیز کسی اینجا نمیگه نسخه IV بد بوده! بیشترا هم عاشق این نسخه شدن! فقط مشکل بچه ها با این سری اینه که داستان به بیراهه کشیده شده!ببین داداش من اصلا حرفم بد بودن بازی نیست..میگم حقه IV نیست که اینقدر بهش میتوپید.. حالی میشه شماهارو؟؟کی از AsII حرف زد آخه.. هرکی یه سلیقه ای داره..من از نسخه ی چهارمش خوشم اومده و بقیه ی نسخه هاش رو هم میپسندم.. حالا این وسط از نسخه ی چهار بیشتر خوشم اومده میگم یه کم بی انصاف نباشیم همین..!!
با توجه به یک کنفرانس (درباره این موضوع) اطلاعات جدید و دیگری هم از این بازی در Reddit منتشر شده است، از جمله این اطلاعات، مربوط به این می باشد که این بازی به زودی برای سه پلتفرم Xbox One, PlayStation 4 و PC منتشر می شود، همچنین بازی در تاریخ 4 مارچ برای پلتفرم های ذکر شده منتشر می شود. Assassin's Creed بعدی از سه سال پیش توسط دو استودیوی Ubisoft Montreal و Ubisoft Toronto در حال ساخت بوده و همچنین 3 استودیوی دیگر به نام های Annecy, Quebec و Montpellier (هر 3 زیر مجموعه یوبی سافت) در ساخت بازی نفش داشته اند و کمک کرده اند.
باو اینا همش سیاست جذب مشتریه شما چرا باور میکنی؟دقیقا چیزی رو که میگی قبول دارم ! :d
ولی خب تغییرات گسترده ای توی بازی داده شد و اگه از حق نگذریم اون خسته کننده بودنش رو از دست داد ...
دقیقابعد brotherHood این باز مرد!!نسخه 3 رو 1ساعت بازی کردم حالم بهم خورد!!شماره 4 رو حتی دلم نیومد کپیشو بخرم!!نسخه 5 هم...
یه فلش بک به دوران الطایر میتونه دوباره بازی رو زنده کنه!!(مثل فلش بک رولیشنز که 99% بازی رو با الطایر سیر کردیم!!)
مشکل brotherhood فقط این بود که آخرش همه چی خیلی زود پیش رفت آدم احساس میکرد دیگه دارن سر و تهش رو هم میارن وگرنه می تونستن بازم روی داستان کار کنن تو اساسین ها فقط 1 و 2 این حالت رو نداشتن :dدقیقا
من ac brotherhood رو اندازه ac2 دوست دارم و به همون اندازه هم باهاش حال کردم (در حالی که خیلیا از brotherhood هم ایراد میگیرن)
ac r رو که فقط تا اخر رفتم باس داستان. ac3 افتضاح بود ولی قبول کنین که acIV خیلی بهتر از 2 نسخه قبلی بود.
مشکل بزرگ بازی برای من اسون بودنشه که رسما انجام خیلی از کارها رو تو بازی بی معنی میکنه(مثلا وقتی شما با یه چاقو هم میتونی یه لشکر رو تارومار کنی دیگه چرا بری شمشیر به اصطلاح گرون تر رو بخری!)