جُک میگی چرا؟بنده بعد از 2بار تموم کردنه نسخه ی IV رفتم سراغه شماره ی 1 و به جرئت میتونم بگم شماره 1 دربرابر شماره 4 مذخرفی بیش نبود...!! اون موقع بااون گرافیک و گیم پلی فکر میکردیم چه بازیه شاخیه ..... شما هم از معدود کسانی هستی که میگی بازی چرت بود... اکثرا با بازی حال کردن و 100 درصدش کردن..
بنده بعد از 2بار تموم کردنه نسخه ی IV رفتم سراغه شماره ی 1 و به جرئت میتونم بگم شماره 1 دربرابر شماره 4 مذخرفی بیش نبود...!! اون موقع بااون گرافیک و گیم پلی فکر میکردیم چه بازیه شاخیه ..... شما هم از معدود کسانی هستی که میگی بازی چرت بود... اکثرا با بازی حال کردن و 100 درصدش کردن..
واقعا بعد از شماره ی اول و دوم دیگه اون حس اساسینی که بازی میکردم بهم نمیداد!! هر چند توی چهار کمی این حس برگشت و واقعا داشتم بال درمیوردم اما باز مقایسه کردم با شماره ی دوم و...!جُک میگی چرا؟
بازی رو به مرور زمان شاخ و برگش دادن و از نظر وسعت و گیم پلی چندین درجه ارتقاش دادن. بعد از گذشت 1000 سال، منم برم سراغ شماره اول هر IP، نمیتونم اون گیم پلی سخت و خشکشو تحمل کنم. ولی لااقل شماره اول در حد اسمش ظاهر شده بود و میفهمیدیم Assassin یعنی چی و شخصیت الطایر کاملا با بازی جفت و جور بود. داستانش هم عالی بود.
الان فقط یه گیم پلی با گرافیک به روز رو به اسم AC میدن بیرون. تاثیری که شماره اولش گذاشت رو هیچکدوم از بقیه شماره ها نتونستن تکرار کنن (به جز شماره دوم)
Black Flag عالی بود، درست! اما یکی از مهم ترین بخش های بازی (داستان و شخصیت پردازی) افتضاخ بود و کلاً بازی از ریشه ها دور شده بود. دزدان دریایی نمیدونم چه ارتباطی به اساسین ها داشتن! مثلاً الان ادوارد هیچیش به اساسینا نمی خورد، فقط لباس اساسین ها رو داشت ولی همش کارش تو غارت منابع و کشتی رانی بود.
به نظرم همین الان نسخه اول، الطایر ـیش می ارزه به کل ادوارد و بقیه شخصیت های Black Flag! بلک فلگ تنها چیزیش که پیشرفت داشته گیم پلی ـش بود (هر چند بازم توش کلی ایراد بود!)
اشتباه شما اینه که رفتی نسخه اول را بازی کردی، برو نسخه دوم و به خصوص brotherhood را بازی کن تا متوجه بشی کدوم مزخرفی بیش نیست!:-b
جُک میگی چرا؟
بازی رو به مرور زمان شاخ و برگش دادن و از نظر وسعت و گیم پلی چندین درجه ارتقاش دادن. بعد از گذشت 1000 سال، منم برم سراغ شماره اول هر IP، نمیتونم اون گیم پلی سخت و خشکشو تحمل کنم. ولی لااقل شماره اول در حد اسمش ظاهر شده بود و میفهمیدیم Assassin یعنی چی و شخصیت الطایر کاملا با بازی جفت و جور بود. داستانش هم عالی بود.
الان فقط یه گیم پلی با گرافیک به روز رو به اسم AC میدن بیرون. تاثیری که شماره اولش گذاشت رو هیچکدوم از بقیه شماره ها نتونستن تکرار کنن (به جز شماره دوم)
من جک میگم لااقل شما چرت و پرت نگو و به جکه من بخند بفهمیم به نظرمون احترام میزاری..!!...تو نسخه ی 1 جرئت نداشتیم از کنار مامور ها با سرعت بدوئیم..عین سگ دنبالت میکردن کار ندارم به این که دیگه چه چالش های حال به هم زنی داشت نسخه ی 1...این آزادیه عمل به این باحالی رو میگید بد و به گذشته میچسبید...به جای حمایت از بازی همش از ریشه حرف میزنید..!!
حرفی که شما زدی حکایت ضرب المثل "خشت اول چون نهد معمار کجه"...!! نسخه ی یکش تو زمانه خودش عالی بود...موفقیتهایی که اون موقع کسب کرد دلیل نمیشه بگیم نسخه ی چهارش ضعیف عمل کرده..!! همین الانشم تو اکثر زمینه ها نامزد دریافت بهترین بازی بود و حقشم گرفت..
الان من جک میگم یا شما؟؟ تو زمان ظهور شوالیه های معبد انتظار داشتی چیزی فراتر از خنجر و شمشیر دراختیار داشته باشی؟؟درمورد واقع گرایانه بودن بازی چنین چیزی رو انتظار داری؟؟ البته تو نسخه ی 1 هم بواسطه ی "Counter Attack" میشد کل ارتش آمریکا رو از پا درآورد.. جلوی ما هرچی انداختن به به چه چه نزدیم...نسبت به شماره 3 خیلی بیشتر باهاش حال کردیم..Problem??واینکه چرخیدن تو بازی الکی خوش بودنه؟؟ شما بااین حرفت GtA رو که حاکم سبک OPen World ه رو زیر سوال بردی...!!! من دیگه حرف نمیزنم..اسپم ندیم بهتره..!! شمام ناراحت شدی ببخش.!!معلومه جرات نداشتی چون بازی واقع گرا بود تا حدودی. مجبور بودی تاکتیکی پیش بری و همینجور دِی مِیی بازی نکنی. نه وسایل درست و حسابی داشتی نه چیز دیگه. یه حا گیر میوفتادی، نابود میشدی تا میخواستی فرار کنی.ولی الان که شوندصتا اسلحه گرم و 40 قبضه شمشیر و دشنه و قمه و کاتانا بار خودش میکنه و شده عین الاغ بارکش. کافیه بری و یه جا و مغلته کنی و کل ارتش آمریکا رو میتونی در عرض نیم ساعت شخم بزنی. اصن حال نمیکنی در بری دیگه و جالب اینجاست برعکس دنبال دشمناتم میکنی
یه پست از من بیار و نشون بده گفته باشم آزادی عمل بده. قرار نیست هر چی انداختن جلوم، به به و چه چه کنم. طرفدار بازیم و مشکلاتش رو میگم و نقدش میکنم.اولا چه ربطی داره؟ دوما خوبه حالا فهمیدی که بازی توی زمان خودش اوج بوده و دیگه همینجور یه چیزی نمیپرونی. لب کلام من اینه که بازی از اون جو واقع گرا و داستان جالبش دور شده و دقیقا شده یه وسیله اینکه توی بازی برای خودت بچرخی و الکی خوشحال باشی که بازی چقدر خوبه.
داستان و شخصیت پردازی بازی در یک کلام افتضاح بود، نمی دونم چطوری میگید این نسخه یکی از بهترین شخصیت پردازی ها و داستان رو داشت!!! شخصیت پردازی Ezio و Altair کجا اونوقت شخصیت پردازی Edward Kenway که فقط لباس اساسین رو داشت کجا! داستان هم که اینقدر مربوط به دزدای دریایی بود، مربوط به ریشه بازی یعنی اساسین ها نبود.![]()
ا چه جالب من ACII رو 4 بار تموم کردم فوق العاده خوشم اومد ولی این اواخر که اومدم نصبش کردم تا برا 5 ـمین بار ردش کنم دیدم مذخرفی بیش نیست!بنده بعد از 2بار تموم کردنه نسخه ی IV رفتم سراغه شماره ی 1 و به جرئت میتونم بگم شماره 1 دربرابر شماره 4 مذخرفی بیش نبود...!! اون موقع بااون گرافیک و گیم پلی فکر میکردیم چه بازیه شاخیه ..... شما هم از معدود کسانی هستی که میگی بازی چرت بود... اکثرا با بازی حال کردن و 100 درصدش کردن..
تو میگی AC IV در خیلی از زمینه ها نامزد دریافت جایزه شد و خیلی جایزه هم گرفت که حقشم بود ولی ACII بازیی بود که میتونست نامزد بهترین بازی نسل بشه!بنده از همون 1 تا همین آخری رو همون موقع که منتشر شده بودن بازی کردم...حتما یه چیز از شماره 4 دیدم که خوشم اومد و 2 بار تمومش کردم..قبلیا رو فقط میخاستم تموم کنم ... شخصیت اتزیو بنظرم یه قاتلی بود که همه ی اهالی گیم دوسش دارن از جمله خودم ولی طراحیه بازی و آپشن هاش آدم رو به سمت 100 درصد کردنش سوق نمیداد.
الان شخصیت پردازی یعنی اینکه طرف باید حتما اساسین باشه؟ :d والا من یادمه وقتی اساسین 2 اومده بود هم همه هی altair altair میکردن میگفتن edzio خوب نیس edzio واسه این خیلی خوب باهاش کنار اومدن همه چون تو سه سری اساسین بود فکر کنین تو 2 gow جای کریتوس یکی دیگه بود دقیقا همون بلایی که سر نیرو تو dmc 4 اومد اینجا داره سر ادوارد میاد اگه از شخصیت یکی خوشتون نمیاد نگین شخصیت پردازیش افتضاح بود درباره داستان هم به نظرم تا وقتی تو جو دزدان دریایی بود خیلی بهتر بود تا اینکه دوباره اواخر بازی رفت تو جو اساسین با همون داستان کلیشه ایش نمیگم بده میگم باید تو داستان تغییر ایجاد بشه تو همه اساسین ها از اول تا آخرش دنبال یه شی میگردی میری تمپلار هارو میکشی بعد میری اون شی رو یجا استفاده میکنی یه سری اظلاعات درباره همونایی که piece of eden رو درست کردن بدست میاری بعد بازی تموم میشه
ختم کلام حداقل بلک فلگ یه تغییری ایجاد کرد تو سری ایراد بنی اسرائیلی نگیرین ازش :d