اضافه شدن سیستم Like و تغییر در لینک ها

خوب اگه دلتون به این چیزا خوشه بهتره مثله سیستم رای گیری با یه کلیک کسایی که لایک کردن رو دید نه اینجوری
دلمون خوشه، خیـــــــــــــلی هم زیـــــــــــــــــاد :دی
خب اینم تقریبا همینه دیگه! تا 3 نفر نمایش داده میشن بعدم روی عدد کلیک کنید، همه نمایش داده میشن...
اما از نظر جاش شاید بهتر باشه جای کمتری در نظر گرفته بشه

به نظر من اگه لایک فقط برای خود ِ فرد نمایش داده شه بهترین حالته . کسایی هم که لایکش کردن ببینن که فقط این توسط اون فرد لایک شه . بقیه رو نبینن .

در صفحات یک و دو توی اول بچه ها نوشته بودند که یه طوری نشه که برای یک پست مثلا 500 تا لایک پشت سر هم نمایش داده بشه و آدم دو ساعت مجبور بشه صفحه رو بالا پایین کنه (مثل بعضی سایت ها که سیستم تشکر همچین مشکلی داره). این ها مثال این پست ها:

بعد فرخ و مولانا اومدند این پیشنهاد رو دادند:

من که نفهمیدم چرا حرف من اون وسط نقل قول شده بود ولی....موافقم:d
خودم هم نمیدونم با چی موافقم:))

یک چیزی می گم به کسی بر نخوره ولی ما عادت داریم تا یک چیزی عوض میشه شروع کنیم به ایراد گرفتن و از این جور چیز ها !

سیستم میاد بالا یه ایراداتی داره حسین.باید ایراداش رو بگیریم.مثلا یکیش همین آگاه سازی بود که حل شد دیگه:d
البته درست میگی ها بقیه ایراد های بچه ها هم به قولی ایراد بنی اسراییلیه...;;)

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

Like بی آمار به چه درد میخوره. اصلان بود نبودش اهمیت هم داره؟
چرا حذف شد؟

من دارم خودم دستی میشمارم به ازای هرکدوم یه چوب خط می ندازم.الان من 35 تا لایک دارم:d

Like بی آمار به چه درد میخوره. اصلان بود نبودش اهمیت هم داره؟
چرا حذف شد؟

کجاش بی اماره ؟! خبو دو نفر را نشون میده و بقیش را هم میگه به این تعداد ازت تشکر شده ! دقیقا سیستم خیلی از سایتها خارجی هست . یعنی باید حتما بدونی کیها ازت تشکر کردند ؟!
متاسفانه همین چیزها باعث شده که یه عده خوشحال بریزند تو در و تاپیک و کیفت فروم هم بیاد پایین .

من که نفهمیدم چرا حرف من اون وسط نقل قول شده بود ولی....موافقم:d
خودم هم نمیدونم با چی موافقم:))
خوب نوشته بودم که توی پستم... :دی

پست شما که Quote کردم یه مثال بود از بچه هایی که گفته بودند نگرانند این سیستم باعث بشه 100 خط پشت سر هم یوزر نیم ردیف بشه زیر بعضی از پست ها که زیاد لایک خوردند و نظم صفحات به هم بریزه.

من در واقع گفته بودم با این نظرتون موافقم، ولی به نظرم اگر سه نفر نمایش داده بشن و بقیه با یه کلیک بیان بهتره. :دی

دوستان به عنوان آخرین اسپم این تاپیک قبل از اینکه قفل بشه....
یه راهی پیدا کردم برای به رخ کشیدن Like ها...وقتی میرید تو صفحه ی Like تعداد صفحاتی که Like زده رو حساب کرده.تعداد صفحات رو در 15 ضرب کنید میشه تعداد کل Like ها
yahoo_4.gif

حالا شوخی گذشته اشکان جان این صفحه هم مثل صفحه ی پیام های بازدید کننده ی پروفایل بعد از یک ماه پاک میشه درسته ؟

شعور هم خوب چیزیه منو بگو برا چه کسایی لایک میزنم تو ایران نباید به کسی احترام گذاشت سو استفاده گر زیاده برای مدیر سایتم متاستفم که اینو دید از کنارش گذشت
(:|
خوبی شما؟
دوستان به عنوان آخرین اسپم این تاپیک قبل از اینکه قفل بشه....
یه راهی پیدا کردم برای به رخ کشیدن Like ها...وقتی میرید تو صفحه ی Like تعداد صفحاتی که Like زده رو حساب کرده.تعداد صفحات رو در 15 ضرب کنید میشه تعداد کل Like ها:d
=))=))=))=))
ایول خیلی باحال بود:دی
خب اینم تقریبا همینه دیگه! تا 3 نفر نمایش داده میشن بعدم روی عدد کلیک کنید، همه نمایش داده میشن...
اینطوری نیست دیگه عزیز... اولش اینجوری بود که قابلیتش برداشته شد. الان فقط تعداد میاد.
=================
با اجازه چند نکته بگم: به نظر من اینکه فلان نفر دیگر از این نوشته خوششان آمد، همون حالت اول که اسم ها کامل نشون داده میشدن بهتر بود، اما حالا که دیگه اونطوری نیست به نظر من این قابلیت رو جداگونه برای هرکس بذارید که خودش بتونه از طریق همون پستی که داده بفهمه کیا لایکش کردن، چون اگه مثلا یه پست داد و خیلی ها لایکش کردن باید بره تو پروفایل و چند صفحه رو ورق بزنه و خیلی وقت گیر میشه... اما اگه رو همون پست خودش بتونه بفهمه خیلی خوبه.

اگه امکانش هست دکمه لایک رو نزدیک‌تر بیارید، من خودم مونیتورم بزرگه و فکر کنم خیلی های دیگه هم اینجوری باشن و تا بخوام لایک بزنم باید 1-2 دست رو موس برم:دی

فعلاً حذفش کردم چون وقت تغییرات دادن ندارم. بعد از کریسمس از مسافرت که برگشتم نگاه می کنم ببینم اگر امکانش بود به صورت اختیاری قرار می دم این قسمت رو.
ممنون.

کجاش بی اماره ؟! خبو دو نفر را نشون میده و بقیش را هم میگه به این تعداد ازت تشکر شده ! دقیقا سیستم خیلی از سایتها خارجی هست . یعنی باید حتما بدونی کیها ازت تشکر کردند ؟!
متاسفانه همین چیزها باعث شده که یه عده خوشحال بریزند تو در و تاپیک و کیفت فروم هم بیاد پایین .
خب شما توضیح بده ببینیم بود و نبودش چه فرقی میکنه!.

خب شما توضیح بده ببینیم بود و نبودش چه فرقی میکنه!.
ارزش و تشکر از پستهایی که میدی نباید جنبه ی تظاهر داشته باشه ! کسی که تو این سایت هست میدونه که تو چه زحمتی در این سایت میکشی نهایتا مدیرهای سایت شاهدش هستند و این باطنا ارزش تو را تو سایت بالا میبره پس این برات کافیه چه نیاز به تظاهر داری ؟!

اینطوری نیست دیگه عزیز... اولش اینجوری بود که قابلیتش برداشته شد. الان فقط تعداد میاد.
ممنون.
:-o
ای بابا!!!!!!!! یه خاصیت هم بود که میشد مچ ترولر جماعتو گرفت برداشتید؟؟؟؟!!!!!!!!
بزارید هر کی که لایک کرده رو با کلیک روی عدد ببینیم دیگه+ همین 3 نفری که رندام نشون میده!!!!!!
پوزیشنش هم بهتر کنید لطفا! مثلا بیاد زیر امضاها...

اساتید و قدیمی های محترم، عذر می خوام که این وسط میپرم وسط صحبت های جالب و منطقیتون...
اما...
به نظر من دیدن کسی که شما رو Like کرده چند تا مزیت داره، مهمترینش هم اینه که می بینی کارت برای چه کسی ارزش داشته و یا چه شخصی از کامنت یا گفته ی شما خوشش اومده...
حالا چه این فردی که شما رو Like کرده به صورت عمومی نشون داده بشه یا Private که به نظر من تفاوت چندانی نداره... ولی حداقل باید برای شخص Like شده نشون داده بشه.

به نظر من این حرف ها رو هم بذارید کنار... که کی میاد توی سایت.... یا میگید کسی که میاد آیا مفید واقع میشه یا نه... درسته که این مسئله رو کیفیت سایت تاثیر میذاره اما بهتره هر شخصی کار خودش رو بکنه و تمام تلاشش رو برای بهتر کردن این سایت به کار ببنده...
مطمئنا توی این شرایط آرمانی، خود به خود خوب ها موندنی و بقیه خواهند رفت...

باز هم عذرخواهی میکنم از گفتن یه سری اراجیف... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or