اضافه شدن سیستم Like و تغییر در لینک ها

واقعا از مدیران متشکرم .
الآن سایت از نظر فنی در بهترین حالت ممکن قرار داره ، واقعا ممنون .
( با شمرده نشدن لایک ها هم خیلی خیلی موافقم )

بچه ها راستي من يه چيزي رو تازه متوجه شدم.... :-o

مي دونستيد اگه يكي شما رو Like‌ كنه و بعدش شما به هر دليلي (غلط املايي، دستوري، تايپي يا هر چيز ديگه) پستتون رو ويرايش كنيد، ديگه Like نيستيد...

"جمله بندي رو نگاه كن تو رو خدا.... 8-} "

درود
میشه خواهش کنم در کنار این گزینه سودمندی که گذاشته اید گزینه unlike رو هم بگذارید؟:d
و یک نکته دیگر این گزینه پسندیدن(like) رو نمیشه بگذارید پایین پست هر فرد؟اون وسط پست چیکار میکنه؟گزینه اش رو بزارید همونجایی که گزینه های دیگری همچون پاسخ و پاسخ با نقل قول است
سپاسگذارم

نمیدونم واسه من غیر فعال شده ظاهرا !
از کجا میشه فعالش کرد؟ توی تنظیمات کلی چیزی نبود

میری توی پروفایلت، جدول سمت راست که عکس پورفایلت هست. پایین گزینه هایی مثل آخرین نوشته ها و اینا.
LOL
خیلی ضایع بود که ندیدم :d
مثلا من یکی از ویژگی هام باید خوب دیدن باشه واسه درسی که میخونم =))

آخرین ویرایش:
پس unlike کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همه که نباید از ی پست خوششون بیاد و لایک کنن . !!!!!!!!!!!!!!!!
unlike هستش.فک کنم dislike میگی که بدلیل کدورت و از این حرفها(فیض بوکم بعد از کلی ندونم کاری نذاشتش)نذاشتن.

پس unlike کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همه که نباید از ی پست خوششون بیاد و لایک کنن . !!!!!!!!!!!!!!!!

همون بهتر که نزاشتنش . اگه میزاشتنا ، دیگه سایت به اشوب کشیده میشد . فکرشو کن دوست عزیز مثلا یکی میومد نظرشو راجبه یه بازی میگفت ، خوب نظرشه میگه همه علمای دین بهش دیسلایک میدادن چون یچی مغایر با نظر علماست . همه که نباید از یچی خوششون بیاد یا تاییدش کنن یا وسط دوتا بازی مثل گرز 3 یا انچارتد 3 باید خنده بازار راه میفتاد دیگه xbox دارا باهم بودن ps3 بازام باهم حسابی بهم حال میدادن و خیلی بحثای دیگه هست ممنونم از مدیران با تدبیر سایت ، همون بهتر نزاشتن .

آخرین ویرایش:
همون بهتر که نزاشتنش . اگه میزاشتنا ، دیگه سایت به اشوب کشیده میشد . فکرشو کن دوست عزیز مثلا یکی میومد نظرشو راجبه یه بازی میگفت ، خوب نظرشه میگه همه علمای دین بهش انلایک میدادن چون یچی مغایر با نظر علماست . همه که نباید از یچی خوششون بیاد یا تاییدش کنن یا وسط دوتا بازی مثل گرز 3 یا انچارتد 3 باید خنده بازار راه میفتاد دیگه xbox دارا باهم بودن ps3 بازام باهم حسابی بهم حال میدادن و خیلی بحثای دیگه هست ممنونم از مدیران با تدبیر سایت ، همون بهتر نزاشتن .
موافقم .. انجمنه سایته باز....ا ! هم این جورییه و شده مسخره بازی ..... همون بهتر که نیست.

سیستم خیلی خوبیه و مطمئنا بهتر از سیستم اعتباردهی است ، فقط من دوست داشتم مثل سیستم سنجیدن کامنت ها توی صفحه اصلی سایت باشه ، یعنی فقط تعداد Like ها و Dislike ها رو نشون بده نه اسمی نشون بده نه اینکه جایی ثبت بشه ( اینطوری دقیقا میشه فهمید چه احساسی نسبت به پست هایی که توی تاپیک میدن وجود داره )

لایک هم شد نون و اب!!!!
البته من میگم باید کاربر با سابقه و فعال مشخص شه و خوب یه سری چیزا از قدیم الایام بود مثل تحریریه و فعال و ویژه و ... .
خوب راه فعالیت برخیا رو گرفتید و انگیزشونو تا راه یه سری چیزا رو ببندید ولی همیشه پاک کردن صورت مسئله راه حل نیست . در حقیقت باید یه کمی تغیرش میدادین که سوئ استفاده نشه نه اینکه فرتی جمع بشه.
بازم برای من فرقی نمیکنه مثل خیلیای دیگه ولی بهتره که راه انگیزه وجود داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or