AM!R HOS3!N
کاربر سایت
بسیار عالی ولی من بازهم این اعتبار رو میبینم که ؟(منظورم اون ستاره واسه دادن اعتبار)
قراره این 2 کناره هم باشه؟
قراره این 2 کناره هم باشه؟
منم قبلا این پشنهاد را مطرح کرده بودم می شه روش فکر کرد !!!!فکر کنم دیگه بچه به این حد رسیده باشند !که مشکلی پیش نیاید (منظورم از نظر فن بازی هست )اگه دیس لایک داشت به علاوه اینکه تعداد رای های مثبت و منفی کنار شکلک لایک نمایش داده میشد بهتر بود
بخدا فرهنگ ایرانی ها توی این مورد از 10000000 تا امریکایی و غربی بیشترهبا تشکر از زحمات تیم مدیریت؛ عمرا ما فرهنگ همچین چیزایی رو نداریم.
بخدا فرهنگ ایرانی ها توی این مورد از 10000000 تا امریکایی و غربی بیشتره
لیل وین توی پیجش میزنه الان دستشویی بودم 9000 تا لایک میخوره!!! وا... منه ایرانی اینجور چیزا رو لایک نمیکنم. این لایک ها هم مربوط به همون پسته و فوری میسوزه فکر نمیکنم مشکل زا باشه
به نظر من که سیستم اعتبار یه ستارش به 100 تا لایک می ارزید... سیستم زیاد جالبی نیس از نظر من. ضمن اینکه سیستم اعتبار یه چیز نسبتا تازه و حرفه ای بود ولی این لایک همون تشکر مثلا با کلاسه.
مثلاً تو سیستم اعتبار دهی این فرهنگ نهادینه شده بود؟ طرف فقط به رفقای خودش اعتبار میداد در حالی که پست های ارسال شده به درد خودشون هم نمیخورد چه برسه به دیگران! حالا یک بنده خدای دیگه با هزار زحمت مطلب مفیدی ارائه میداد حتی دیگران همت خوندنش هم نمیکردند!به نظر من این Like هم مشکل ساز میشه! وقتی هنوز بعضی ها فرهنگ استفاده از این سیستم ها رو ندارن نبودنش بهتره همین الان به یه سری پست های Like داده شده که وقتی میبینی خندت میگیره!
تعریف تمجید از هم دیگه میکنن Like به هم میدن!
اصلا با دقت خوندی من چی گفتم؟ من گفتم وقتی هنوز بعضی ها فرهنگ استفاده از این سیستم ها رو ندارن نبودنش بهتره.مثلاً تو سیستم اعتبار دهی این فرهنگ نهادینه شده بود؟ طرف فقط به رفقای خودش اعتبار میداد در حالی که پست های ارسال شده به درد خودشون هم نمیخورد چه برسه به دیگران! حالا یک بنده خدای دیگه با هزار زحمت مطلب مفیدی ارائه میداد حتی دیگران همت خوندنش هم نمیکردند!
اگر بخوایم اینجوری بررسی کنیم هیچ طرحی بدرد ما نمیخوره.
مثلاً تو سیستم اعتبار دهی این فرهنگ نهادینه شده بود؟ طرف فقط به رفقای خودش اعتبار میداد در حالی که پست های ارسال شده به درد خودشون هم نمیخورد چه برسه به دیگران! حالا یک بنده خدای دیگه با هزار زحمت مطلب مفیدی ارائه میداد حتی دیگران همت خوندنش هم نمیکردند!
علی جان این لایکم الان کمی مشکل داره دوستان برا هر پست میاد لایک میکنه برا هم نوشابه باز میکنن بهم پاس میدن لایک زدنو .درود
مثلاً تو سیستم اعتبار دهی این فرهنگ نهادینه شده بود؟ طرف فقط به رفقای خودش اعتبار میداد در حالی که پست های ارسال شده به درد خودشون هم نمیخورد چه برسه به دیگران! حالا یک بنده خدای دیگه با هزار زحمت مطلب مفیدی ارائه میداد حتی دیگران همت خوندنش هم نمیکردند!