اضافه شدن سیستم Like و تغییر در لینک ها

غیر فعال کردن این آگاه سازی به یه طرف لطفا سهمیه بندی هم بکنید این کار رو....:d
برید صفحه ی 3 رو نگاه کنید ، یه بنده خدایی از بالا تا پایین صفحه از همه چیز خوشش اومده:d

اگه دیس لایک داشت به علاوه اینکه تعداد رای های مثبت و منفی کنار شکلک لایک نمایش داده میشد بهتر بود

جایگاه اون شکلک لایک هم مناسب نیست .زیاد به چشم نمیاد.کنار شماره ی پست یا توی همون کادری که قلب گذاشتید !!!! یا یه جای دیگه بهتره!
و در اخر اگر شد اسم ها رو نمایش نده و با نگه داشتن موس روی شکلک لایک اسمها رو توی یه کادر دیگه نشون بده بهتره.فکر میکنم نمایش اون شکلک لایک و دیس لایک همراه تعداد لایک ها و دیسلایکها کافی باشه

اگه دیس لایک داشت به علاوه اینکه تعداد رای های مثبت و منفی کنار شکلک لایک نمایش داده میشد بهتر بود
منم قبلا این پشنهاد را مطرح کرده بودم می شه روش فکر کرد !!!!فکر کنم دیگه بچه به این حد رسیده باشند !که مشکلی پیش نیاید (منظورم از نظر فن بازی هست )
چون دیگه برای شخص مزایا و امتیاز هم ندارد فکر کنم خیلی این کار خوب باشه !

با تشکر از زحمات تیم مدیریت؛ عمرا ما فرهنگ همچین چیزایی رو نداریم.
بخدا فرهنگ ایرانی ها توی این مورد از 10000000 تا امریکایی و غربی بیشتره

لیل وین توی پیجش میزنه الان دستشویی بودم 9000 تا لایک میخوره!!! وا... منه ایرانی اینجور چیزا رو لایک نمیکنم. این لایک ها هم مربوط به همون پسته و فوری میسوزه فکر نمیکنم مشکل زا باشه

آقا دمتون گرم سیستم خوبیه از همه چی بهتر همین لایکه.
فقط چه کرمی انداختین به جون ما هر یه صفحه که باز میکنیم میبینیم یکی لایک زده میریم ببینیم کی ، کجا رو لایک کرده :دی

بخدا فرهنگ ایرانی ها توی این مورد از 10000000 تا امریکایی و غربی بیشتره

لیل وین توی پیجش میزنه الان دستشویی بودم 9000 تا لایک میخوره!!! وا... منه ایرانی اینجور چیزا رو لایک نمیکنم. این لایک ها هم مربوط به همون پسته و فوری میسوزه فکر نمیکنم مشکل زا باشه

اونا باز مال لیل وین رو لایک میکنن، اینجا دختره میگه الان دستشویی بودم 900 تا لایک میخوره. توی بی سی هم پستایی مثل بخاری برقی یا بستنی قیفی قراره بیشترین لایک رو داشته باشه... .

=========

به نظر من که سیستم اعتبار یه ستارش به 100 تا لایک می ارزید... سیستم زیاد جالبی نیس از نظر من. ضمن اینکه سیستم اعتبار یه چیز نسبتا تازه و حرفه ای بود ولی این لایک همون تشکر مثلا با کلاسه.

به نظر من این Like هم مشکل ساز میشه! وقتی هنوز بعضی ها فرهنگ استفاده از این سیستم ها رو ندارن نبودنش بهتره همین الان به یه سری پست های Like داده شده که وقتی میبینی خندت میگیره!
تعریف تمجید از هم دیگه میکنن Like به هم میدن!

درود
به نظر من که سیستم اعتبار یه ستارش به 100 تا لایک می ارزید... سیستم زیاد جالبی نیس از نظر من. ضمن اینکه سیستم اعتبار یه چیز نسبتا تازه و حرفه ای بود ولی این لایک همون تشکر مثلا با کلاسه.

کاملاً موافقم، نمیخوام این کار سایت رو زیر سؤال ببرم ولی مطمئناً هیچ چیز جالبی در این طرح وجود نداره! حتی تعداد لایک‌ها هم در جایی ثبت نمیشه پس بود و نبودش فرقی نمیکنه! به نظرم اکثر کاربهای سایت هم پس از مدتی به این مسئله اهمیت نمیدند.
به نظرم همون سیستم اعتبار دهی کفایت میکرد و بسیار حرفه‌ای تر بود.
از مدیران سایت هم به خاطر توجهشون تشکر میکنم.

به نظر من این Like هم مشکل ساز میشه! وقتی هنوز بعضی ها فرهنگ استفاده از این سیستم ها رو ندارن نبودنش بهتره همین الان به یه سری پست های Like داده شده که وقتی میبینی خندت میگیره!
تعریف تمجید از هم دیگه میکنن Like به هم میدن!
مثلاً تو سیستم اعتبار دهی این فرهنگ نهادینه شده بود؟ طرف فقط به رفقای خودش اعتبار می‌داد در حالی که پست های ارسال شده به درد خودشون هم نمیخورد چه برسه به دیگران! حالا یک بنده خدای دیگه با هزار زحمت مطلب مفیدی ارائه میداد حتی دیگران همت خوندنش هم نمیکردند!
اگر بخوایم اینجوری بررسی کنیم هیچ طرحی بدرد ما نمیخوره.

آخرین ویرایش:
بابا این سیستم اطلاع رسانی چه ربطی به لایک داره آخه؟! بزاریدش تو همون صفحه تنظیمات...
قربونش برم، هنوز هیچی نشده بچه ها شروع کردن به اسپم لایک زدن...
لازمم نیست اسم کسایی که لایک میکنن تو همون کامنت باشه! مثه اعتبار باشه که خود طرف بفهمه... یا هر چی دیگه! فقط زیر کامنت انقدر مستقیم ظاهر نشه!!!!
با تشکر...

مثلاً تو سیستم اعتبار دهی این فرهنگ نهادینه شده بود؟ طرف فقط به رفقای خودش اعتبار می‌داد در حالی که پست های ارسال شده به درد خودشون هم نمیخورد چه برسه به دیگران! حالا یک بنده خدای دیگه با هزار زحمت مطلب مفیدی ارائه میداد حتی دیگران همت خوندنش هم نمیکردند!
اصلا با دقت خوندی من چی گفتم؟ من گفتم وقتی هنوز بعضی ها فرهنگ استفاده از این سیستم ها رو ندارن نبودنش بهتره.
Like تشکر اعنبار همش مشکل ساز میشه! یا باید مشکلاتش رو بپذیرن یا این که اصلا از این سیستم ها استفاده نشه. تشکر گذاشتن برداشتن اعتبار گذاشتن برداشتن همه هم میدونن عاقبت Like چی هست.

با این حرفت کاملا مخالفم.من خودم اکثر اعتبارم رو از کسانی گرفتم که حتی نمیشناسمشون.مطلب خوب باشه ، خود به خود اعتبار (در حال حاضر Like) میاد.تو هر جایی بری یه عده بچه بازی در میارن ولی اصل سیستم به هم نمیخوره.

به نظر منLike بهتر از اعتبار چون به نوشته هایی که فرد خوشش امده داده می شود وهمین طور در نزدیکی امظاء است و با عث توجه بیشتر به ان می شود

درود
علی جان این لایکم الان کمی مشکل داره دوستان برا هر پست میاد لایک میکنه برا هم نوشابه باز میکنن بهم پاس میدن لایک زدنو .
یکیو دیدم اومده بود ازون بالا لایک ول کرده بود تا پایین هیچ کدومم نخونده بود الکی لایک داده بود جالب بود برام . روش قبلیکه فاجعه بود باز این کمی بهتره نمیدونم به کجا برسه اخر این کار دوستان ، داش مهردادم منظور بدی نداشت که منظورش طرز استفاده همین لایک بود نه روش قبلی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or