اضافه شدن تکنیک Ambient Occlusion به نسخه نهایی BF4 نسخه Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
03289471934378137526.jpg

نسخه ای که برای بررسی بازی BF4 در Xbox one ساخته شده فاقد تکنیک Ambient Occlusion (تکنیکی که اشیاء رو با محیط اطراف همگن تر میکنه) بود ، این تکنیکیه که در سایر نسخه های نسل بعد دیده میشه.ظاهرا این مسئله باعث نگرانی فن های Xbox one شده اما طبق گفته های یوهان اندرسون کارگردان تکنیکی موتور Frosbite روی تویتر این تکنیک به نسخه نهایی Xbox one اضافه میشه.

The AO on Xbox One was one of the fixes that didn’t make it into the review copy but will be in day1, same tech as PS4/PC

یوهان اندرسون گفته که AO یکی از تغییراتی هست که روی ایکس باکس وان اعمال میکنیم ، اندرسون در تویت دیگه ای هم اعلام کرد که تعمیرات دیگری هم وجود داره ولی اون قادر به فاش کردن اونها نیست!

Yes there are some, but not something we will go into details about at this time.

سایت یوروگیمر که یکی از اولین سایتهایی بود که به بررسی نسخه های مختلف این بازی پرداخته تو آپدیتی اعلام کرد که AO در نسخه نهایی Xbox one با بقیه نسخه ها یکسان خواهد بود:

DICE's tech mastermind Johan Andersson has been in touch to say that AO will be the same on the final Xbox One version

Face-Off Preview: Battlefield 4 next-gen vs. PC • Face offs • Eurogamer.net

Battlefield 4′s Xbox One Review Build Missing Ambient Occlusion, Coming on Day One, Same Tech as PS4/PC | DualShockers

مهم اینه که با bf4 میشه توی لایو بالاترین لذته ممکن رو برد اونم با بهترین کنسول قرن X1

در مورد فریم ریت خیلی جاها موقع شمردن فریمها رویداد های بازی یکسان نیست.
ولی کلا فریم ریت تو PS4 اکثر مواقع ثبات بیشتری داره.
شما اگر به صورت كلي اون خط ابي و سبز دنبال كني در اكثر وقت ها خط ابي بالاتر از خط سبز كه نشون ميده به صورت ميانگين داره فريم بيشتري ميده ps4
اينجا هم خود df ميگه كه كنسول مايكرو سافت هم رزولوشنش پايين تر و هم فريم ريتش ضعيفتر
, the Microsoft console manages to hold up despite the undeniable, quantifiably worse metrics in terms of both resolution and frame-rate

مهم اینه که با bf4 میشه توی لایو بالاترین لذته ممکن رو برد اونم با بهترین کنسول قرن X1

اره مخصوصا چه لذتی داره با 720 P بشینی تو لایو بازی کنی.فریم ریت تو سینگل مشکل داره توی مولتی که بدتر میشه و لذتش چند برابر میشه.

تنها سایتی که تو نت فارسی آدم باید درباره حرفای واضح یه دور دیگه توضیح بده بازی سنتره.

شما اگر به صورت كلي اون خط ابي و سبز دنبال كني در اكثر وقت ها خط ابي بالاتر از خط سبز كه نشون ميده به صورت ميانگين داره فريم بيشتري ميده ps4
اينجا هم خود df ميگه كه كنسول مايكرو سافت هم رزولوشنش پايين تر و هم فريم ريتش ضعيفتر

این مشکل علاوه بر اون n درصد رزولوشن کمتر و فریم ریت پایین تر بود.

مگه من گفتم نیست!؟
هست ولی اینجوری نیست که همیشه پایین تر باشه بعضی جاها بالاتره ولی مجموعا فریم ریت سونی بهتره.
منظور اون پست منو اگه خوب بخونی راحت متوجه میشی جاهایی که اختلاف زیاد هست روی هر دو کنسول بیشتر وابسته به event های بازی هست.عکسهاشم گذاشتم! simple

مهم تر از اون اينه كه مولتي بتل بزني رو x1 بعد موقع انفجار تو بازي فريم هارو بشماري:lol:
متاسفانه ps4 بازها از همچين لذتي محرومن;;)

شما این رو هم متوجه باش که اگر فن بازی بیخود در نیاد، کنسولی خریده میشه که بهتر باشه، حالا در حد 2 فریم اصلا. اگر انحصاری ها مهم نباشن البته. حالا که ps4 بهتره، ارزونتر هم هست اگر فن بازی بی دلیل نباشه چرا باید بریم xboxone؟
من نگفتم فن نباشید گفتم فن بازی در نیارید! وگرنه طرفداری که همه جای دنیا هست!
ولی اینکه 2 فریم تفاوت رو بگی فریم افتضاح حرف منطقی و عاقلانه ای نیست!
حالا بذارین نقدهای bf4 نسخه وان هم بیاد بعد مقایسه میکنیم

اگر AO و AA و رو اضافه کنه رسما از نسخه PS4 میزنه بالاتر چون تکستچرهای نسخه X1 واقعا غنی هستن

Texture ها دو نسخه هیچ فرقی ندارن یعنی 2 دقیقه آدم با تنظیمات Sharpness تلوزیون ور بره میفهمه چرا مال xone اونطوریه + Res پایین xone مخصوصاً تو شاخ برگ جنگل به شدت تو ذوق میزد
رو بازی های همین کنسول های فعلی هم با تنظیمات Sharpness و Contrast ور بری دقیق متوجه میشی (به شخصه تنظیمات روی TV من یه چیز تو مایه های عکس های PS4 هست )

چه جالب يوهو فريم برا يه عده مهم شد چون قبلا برا بعضي بازي ها اهميتي نداشت :d
براي شمردن فريم بازي حتما از شماها كه بسيار تجربه داريد كمك ميگيريم :d

الان فقط دارن زور می زنن که فاصله ی کیفیتی وان رو با پلی 4 کاهش بدن!!!

عکس های مقایسه ای Digital Foundry

اگه 56% رزولوشن بیشتر اینه که بسیار هم خوب...:دی
در مورد فریم ریت خیلی جاها موقع شمردن فریمها رویداد های بازی یکسان نیست.
مثلا :

23298148573286903285.jpg

تو این صحنه علاوه بر انفجار تو XO یه سری دارن به سمت دوربین شلیک میکنن که گلوله هاشون میخوره جلوی کاراکتر و داره پارتیکل افکت ایجاد میکنه.
این صحنه رو یادمه پیرهن عثمان کرده بودن، در حالی که تو Xbox One داره جلوی صورت طرف شلیک میشه و افکت ایجاد میکنه و تو PS4 اون اتفاق نیفتاده. خیلی باحالن اینا:دی

جدا دارم شک میکنم به اینکه سونی با این منتقدا هماهنگی داره یا نه:-/ اون از اون دعوت نامش به IGN اینم از این وضعیت بتلفیلد که یه سری از سایتا گفتن گرافیک X1 ش زیاد 360 اش فرق نداره:blink: تصاویرو آدم میبینه به چشای خودش شک میکنه نمیدونم شاید سونی فنا و سایتا یه چیز دیگه میبینن
این عکسای مقایسه ی DF به هرکی نشون بدی میگه نسخه ی X1 بازی شفاف تر و بهتره

جدا دارم شک میکنم به اینکه سونی با این منتقدا هماهنگی داره یا نه:-/ اون از اون دعوت نامش به IGN اینم از این وضعیت بتلفیلد که یه سری از سایتا گفتن گرافیک X1 ش زیاد 360 اش فرق نداره:blink: تصاویرو آدم میبینه به چشای خودش شک میکنه نمیدونم شاید سونی فنا و سایتا یه چیز دیگه میبینن
این عکسای مقایسه ی DF به هرکی نشون بدی میگه نسخه ی X1 بازی شفاف تر و بهتره
خب با اين تفسير نسخه xo از pc هم بهتر چون از اون هم شفاف تر اخه pc هم به خاطر اينكه مثل ps4 رو تصاويرش افكت خورده و از تصاوير xo تارتر.

آخرین ویرایش:
عکس های مقایسه ای Digital Foundry

اگه 56% رزولوشن بیشتر اینه که بسیار هم خوب...:دی

این صحنه رو یادمه پیرهن عثمان کرده بودن، در حالی که تو Xbox One داره جلوی صورت طرف شلیک میشه و افکت ایجاد میکنه و تو PS4 اون اتفاق نیفتاده. خیلی باحالن اینا:دی

آره خب عزیز شما درست میگی لابد اینا هم الکیه !
62359526287592872597.jpg
46307447583661460887.jpg
بس کنید این حرفا رو دیگه اکثر سایتا هم دیدن این نرخ فریم رو PS4 همراه AA و AO داره ولی One بدون این افکت ها با Res پایین تر وضعش اینه !!! حالا از این بگذریم که تو ONE خیلی بیشتر از PS4 زمان برد تا فریم دوباره به 60 برگرده

آره خب عزیز شما درست میگی لابد اینا هم الکیه !
62359526287592872597.jpg
46307447583661460887.jpg
بس کنید این حرفا رو دیگه اکثر سایتا هم دیدن این نرخ فریم رو PS4 همراه AA و AO داره ولی One بدون این افکت ها با Res پایین تر وضعش اینه !!! حالا از این بگذریم که تو ONE خیلی بیشتر از PS4 زمان برد تا فریم دوباره به 60 برگرده
رزولوشن و فریم پایین تر به صورت پیش فرض قبول کردن دوستان . بحث اقایون سره رنگاهست که بعضی جاها بهتره بعضی جاها زغالختست. رزولوشن و فریم و AA مطرح نیستن شما باید تو رنگها اون 50٪ رو نشون بدی.اونم فقط تو عکسهای خوبش . زغالا حساب نیستن:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or