اضافات مرورگر

امین جان ممنون بازم ادامه بده
83.gif

خب اگه شما حا تو تاپیک نیاین من واسه کی ادامه بدم؟!:)

ممنون از همراهی گرم شما :cheesygri
ادامه بدین که منم میخام اکستنشن به ff م آویزون کنم ...منتظرم

جواتی تو برو از اول تاپیک بخون زیاد نیست 15 صفحست چیزهای جالبی توش گیر میاری:)

سلام
خوب میبینم که این thread داره بدجوری خاک میخوره .
حالا من هم یک پست مفید (غیر ضد-کنسولی) داشته باشم:biggrin1:

برای دانلود کردن ویدئو های موجود در utube و این سایتهای مشابه از دو تا extension استفاده میکردم به اسامی VideoDownloader و Ook Video Ook (یا یک چیزی توی همین مایه ها).
مثل اینکه جدیدا این utube ساختار صفحه اش رو عوض کرده و این دو تا دیگه کار نمی کنند. حالا تا نگارش جدیدشون بیاد و .. چیکار کنیم ؟!
یک راهش اینه که خوب ویدئو ها رو آنلاین ببینیم ولی افرادی که مثل من Download Frenzy دارند میتونیم از این extension استفاده کنیم .. که هنوز کار میکنه.

UnPlug : از اینجا میتونید دریافت کنید . https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2254

پ.ن : به امضاء انتقال یافت.

دستت درد نکنه رامتین جون:love:
من این رو چند ماه پیش گزاشتم ولی همین که اومدی تاپیک رو بالا اوردی ممنون:love:

پ.ن:یادتون باشه اول باید Quick Locale Switcher رو نصب کنید!

خب اگه خدا بخواد میخوام اینجا رو دیگه اپدیت کنم!!

اول از همه یه اکتنشن با حال!:love:

همتون میدونید وقتی ctrl+enter رو در مرورگر ff بزنین(و همه ی مروگر ها به جز safari !!!) عبارت www. و .com رو خود به خود تایپ میکنه این اکتنشن به شما کمک میکنه که دکمه تریکبی مورد نظرتون رو خودتون بسازید و جالب تر اینکه میتونین .ir و .net و... رو هم بهش اضافه کنین عکس زیر بهتر مشخص میکنه:

image192.png

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/443

من هستم ... يعني سر مي زنم ...

الانم مي خوام يه Extensions فوق العاده معرفي كنم .

Snap Shots for Firefox 1.3.2

ِDownload

با نصب اين اكستنشن بسيار پركاربرد و كارآمد مي تونيد با نگه داشتن نشان گر موس ( ! ) روي لينك ها , عكس و محتواي اون هارو ببينيد :

2000425460061802577_rs.jpg

امین جریان این Quick Locale Switcher چیه ؟ فارسیه کار نکرد !
وقتی میخوای فایرفاکست فارسی بشه همراهش باید این اکستنشن رو نصب کنی یعنی هر2تاش باید نصب باشه!
یکی که واسه فارسی کردن برنامه هست و این Quick Locale Switcher وظیفه ی سویچ کردن بین زبان های مختلف رو داره که تو منوی tools میره!

با نصب اين اكستنشن بسيار پركاربرد و كارآمد مي تونيد با نگه داشتن نشان گر موس ( ! ) روي لينك ها , عكس و محتواي اون هارو ببيني

چقدر طولش میشه تا یه preview نشون بده ؟ به اندازه ی لود شدن ِ خوده صفحه هه ؟

امين يه اكتنشني بود كه يه حالت search bar داشت , بعد اون لغتي رو كه مي خواستي تو كل صفحه پيدا كني تايپ مي كردي هاي لايت مي كرد ...

اسمش چي بود ؟! :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or