اضافات مرورگر

سلام!

چندتا اکستنشن خوب که DownloadSquad معرفی کرده:

FEBE

از همه ی اکستنشن ها ؛ تم ها و bookmark هاتون backup میگیره. میتونید بهش برنامه هم بدید که هر روز/هفته/ماه خودش اینکار رو بکنه. حتی اگه بخواید این اطلاعات رو به سایت box میفرسته که اگه کامپیوترتون "منفجر" هم شد؛ اطلاعات فایرفاکس ـتون امن بمونه و قابل برگشت باشه!

AdBlock Plus

اگه اینترنت داغون دارید ؛ اگه میخواید از پهنای باند ـتون بهتر استفاده کنید؛ از AdBlock Plus استفاده کنید!

با این اکستنشن؛ از شر بنر های تبلیغاتی خلاص میشید. فایرفاکس تو اجرا واقعا سبک میشه. (اگه کامپیوتر ضعیف داشته باشید ؛ فرقش رو کاملا احساس میکنید.) صفحه ها هم که معلومه سریع تر باز میشن.

Foxmarks

نسخه ی فایرفاکسی ـه Opera Link. اگه چندتا کامپیوتر دارید و میخواید bookmark هاتون روی همه ی اونها با شما باشن (sync باشن) و یک نسخه ی پشتیبان آنلاین از اونها داشته باشید از Foxmark استفاده کنید.

DownThemAll

که از بخش دانلود خود Firefox کاملتره.

Screengrab!

از کل صفحات یا به انتخاب خودتون از یه قسمت خاص اون صفحه عکس میگیره.
-----------------

...و چندتا دیگه خودتون ببینید و امتحان کنید!

از همه ی اکستنشن ها ؛ تم ها و bookmark هاتون backup میگیره. میتونید بهش برنامه هم بدید که هر روز/هفته/ماه خودش اینکار رو بکنه. حتی اگه بخواید این اطلاعات رو به سایت box میفرسته که اگه کامپیوترتون "منفجر" هم شد؛ اطلاعات فایرفاکس ـتون امن بمونه و قابل برگشت باشه!

کاش یه چیزی بود که اگه برق رفت یا سیستم هنگ کرد catch نپره:دی!!

ممنون بابت معرفی اکستنشن ها...

آقا من FireFox 3.0.4 که ریختم نمی تونم اصلا توش فارسی تایپ کنم.از Options هم زبان فارسی رو که Add کردم تو Language ها هیچ اتفاقی نیفتاد...
راه حلش چیه ؟

آقا من FireFox 3.0.4 که ریختم نمی تونم اصلا توش فارسی تایپ کنم.از Options هم زبان فارسی رو که Add کردم تو Language ها هیچ اتفاقی نیفتاد...
راه حلش چیه ؟
سلام ؛
شاید کمی دیرشده باشه ولی خواستم کمکی کرده باشم ،
تنظیمات بخش زبان FF بدون دستکاری به این حالته :

3130v0w.jpg

درود
من بعد از دانلود Google Chrome بشکل عجیبی بهش علاقه مند شدم و نمیتونم ولش کنم !
قفط یه اشکال کوچیک دارم باهاش اینه که کامل IDM بهش اضافه نمیشه یعنی راست کلیک که میکنم گزینه های مربوط به IDM نمیان و مثلا نمیتونم از Youtube فیلم دانلود کنم!
آخرین ورژن IDM رو هم دارم و تیک مربوط به ساپرت Chrome روهم زدم.
حالا راهی داره؟!

سلام
میشه یه اضافی .. افزونه ... نرم افزار (هر چیزی) معرفی کنید که بشه باهاش
فایل های فلش رو از سایت دانلود کرد (مثلا یه بازی فلش رو بتونی دانلود کنی)

براي بازيهاي فلش ميتوني از add block plus استفاده كني . اول ميزني بلاك بشه بازي رو . بعد آدرس فايل فلشش مياد . اونو ميگيري ميندازي تو دانلود منيجر فازش رو ميبري! متوجه نشدي بيا پروفايلم بيشتر برات بتوضيحم! :d

یه ADD ON بود چی بود هر چی بود نمیدونم ! ولی به چیزی بود که وقتی رویه یه تب فایرفکسکلیک میکردی انگار روی یه فلدر کلیک کرده باشی میتونستی با چپ و راست بری رو تب های مختلف نمیدونم از وقتی ویندوزو عوض کردم رفته ! با اینه با fEBE بک اب گرفتم !
حالا کسی میدونه اون چی بود !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or