اضافات مرورگر

Persian Plus Pack

This addon includes persian Calendar, Rss Reader and Blog Searcher.

This addon is installed in Tools-> Applications menu.

+ The Persian Calendar shows iranian national and historical holidays.
+ The Rss Reader fetchs feed data and converts date informations to persian calendar.
+ The Blog Searcher uses google API
+ Balatarin.com, baztab.com are unblocked

Please use Persian Language Pack at (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3667) for persian localization.

Homepage: http://bahram.maravandi.googlepages.com/persianpluspack
Blog: http://bahramshahrfa.blogspot.com/2007/05/blog-post_13.html

Persian Calendar

Rss Reader

Blog Search

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4978

يكي از محبوب ترين Extentions هاي من به روز شد :

Download FoxyTunes 2.9.2 for Firefox
Control any media player while surfing the Web and much more

twittytunes-extras-menu.png

با درود

در مورد برنامه‌های فارسی برای فایرفاکس قبلا هم نوشته بودم، امروز بخش ویرایشگر تمام شد.

بوسیله ویرایشگر، متن‌های فارسی و لاتین قابل نوشتن هستند، بدون این که قلم فارسی نصب شده باشد!

این برنامه دارای بخش ابزار فرمت هست که شامل قلم، جهت بندی و تاریخ هجری خورشیدی امروز و سالنامه و ابزار دیگر می‌باشد.

editor1.jpg

در بخش کد منبع، قابلیت نوشتن متن فارسی بدون داشتن قلم آن اضافه شده است.برای تغییر زبان کلیدهای Ctlr+Alt را کلیک کنید. پس از برگشت به بخش طراحی، با استفاده از ابزار، متن نوشته شده را تغییر دهید.

editor2.jpg

دریافت نسخه آزمایشی
این پرونده را در پوشه پروفایل خود ذخیره کنید تا فایرفاکس اجازه رونوشت و جای‌گذاری در این ویرایشگر را داشته باشد.

برنامه آینده برای ویرایشگر، قابلیت استفاده در هر جعبه متن است.

پی‌نوشت
ایده افزودن منوی فارسی به هر جعبه متن انجام شد. از این به بعد در هر جعبه متن با فشار دادن دگمه راست ماوس منوی فارسی نمایش داده میشود که پس از کلیک‌کردن آن قابلیت نوشتن فارسی در این جعبه فعال می‌شود. قلم فارسی لازم نیست نصب شده باشد.

این پی‌نوشت بوسیله این قابلیت نوشته شده است!

editor3.jpg

Gmail و Google Calendar اضافه شدند

با درود

دیروز در مورد ورود سرویس‌ Google Reader به افزونه برنامه‌های فارسی نوشتم. امروز نوبت Gmail و Google Calendar هست.

کاربرد هر دو سرویس به خوبی برای همه مشخص هست ولی استفاده از آنها به فارسی تا به حال ممکن نبود. از طرفی پروژه ترجمه این سرویس‌ها یا پایان نیافته و یا هنوز شروع نشده. استفاده از یک برنامه هم فقط به ترجمه واژه‌های فنی نیست، این برنامه باید برای کاربران این زبان تنظیم شود و بنا بر خواسته‌های آنها قابل استفاده باشد. برای مثال سرویس Google Reader را در نظر بگیرید: این برنامه از لحاظ فنی بسیار خوب است ولی برای کاربران فارسی زبان ساخته نشده، بلکه برای کاربران زبان‌های لاتین. این امر باعث شد که گروهی از دوستان شروع به طراحی پوسته قابل اجرا برای این برنامه کردند که در هر تغییر نسخه این برنامه باید دوباره تنطیم شود. سپس از طرف خود گوگل یک تغییر سریع و سیر (hotfix) افزوده شد، برای بخش جستجوی گوگل و همچنین برای Google Reader، پس از یک نگاه عمیق‌تر متوجه میشوید که این تغییرات به صورت کامل نیستند، مثلا در برنامه جستجو همیشه راست به چپ یا برعکس عمل می‌کند و Google Reader جهت عنوان را هنوز اشتباه نمایش می‌هد. در مورد تاریخ هجری خورشیدی که هیچ سرویسی حتی اشاره به آن نکرده است چه رسد به ...

پس از این سرآغاز، اضافه شدن بخش پست الکترونیک و تقویم شخصی به برنامه سالنامه را مژده می‌دهم. بی شک از تقویم گوگل زیاد استفاده نمی‌کنید، ولی از امروز شاید نظر شما عوض شود.
تقویم گوگل به صورت رایگان قابل استفاده بوده و تقویم شخصی به صورت پیش‌فرض در آن ایجاد شده‌است.

برای آزمایش، رویدادهای خود را اضافه کنید و گوگل به شما قبل از شروع آن بوسیله ایمیل یا پیام کوتاه به موبایل خبر میدهد. دوستان خود را دعوت به شرکت در رویدادهای خود کنید یا آن را برای همه در دسترس قرار دهید. این رویدادها از این به بعد در بخش سالنامه نمایش داده شده و به ترتیب شروع رویدادهای آینده و به تاریخ هجری خورشیدی موجود هستند. علاوه بر این موارد، شرح رویداد نیز نمایش داده میشود، برای نمایش آن روی رویداد مورد نظر کلیک کنید. شاید تاریخ مورد نظر را درست در نظر نداشته باشید، در انتهای هر رویداد به پیوند » مراجعه کنید تا در تقویم این تاریخ به میلادی و خورشیدی نمایش داده شود.

برنامه‌های زیادی برای نمایش تعداد ایمیل‌های جدید وجود دارند، ولی بخش پست الکترونیک، مواردی مانند، فرستنده، تاریخ ارسال، نشانی فرستنده، پیوند به متن کامل ایمیل و همچنین تاریخ آخرین بررسی بوسیله این برنامه به تاریخ هجری خورشیدی نمایش داده می‌شود.

جهت استفاده در بخش گزینه‌های افزونه، مشخصات حساب گوگل خود را وارد کنید.

Google Reader اضافه شد
دریافت نسخه آزمایشی

توجه داشته باشید که تمامی سرویس‌های گوگل از طریق پروتکل امنیتی https نیز قابل استفاده هستند.

برنامه‌های فارسی برای فایرفاکس 2

پس از دریافت و نصب، در منوی Tools/Applications یا ابزار/برنامه‌ها قابل استفاده است. این برنامه‌ها در حال حاضر شامل یک خبرخوان ، جستجوگر روزنوشت‌ها و سالنامه رسمی ایران است.

ppp.jpg

برای آینده تصمیم دارم که تقویم شخصی کاربر و اطلاعات در مورد جی میل را نیز نمایش دهم.

این افزونه (Persian Plus Pack یا PPP به طور خلاصه) قابلیت دسترسی به سایت بالاترین را نیز فراهم میکند. پس از نصب نشانی balatarin.com را در مرورگر خود وارد کنید.

PPP در سیستم عامل Windows Vista و Windows XP آزمایش شده است و معمولا زیر لینوکس و مک هم قابل استفاده است.

این افزونه با نسخه فایرفاکس 2 و 3 سازگار می باشد.

نظرها و پیشنهادهای خود را اینجا مطرح کنید.

ترجمه فایرفاکس 3 دو ماه دیگر شروع خواهد شد و امیدوارم که فایرفاکس فارسی نیز در آینده قابل دریافت باشد.

دریافت افزونه برنامه‌های فارسی برای فایرفاکس
راهنما
برنامه‌های فارسی برای فایرفاکس
ترجمه فارسی فایرفاکس

با درود

افزونه ترجمه فارسی فایرفاکس (Persian Language Pack) تا امروز ۴۱۶۴ مرتبه دریافت شده‌است. امروز افزونه برنامه‌های فارسی برای فایرفاکس (Persian Plus Pack) به مرحله آزمایشی رسید. این برنامه‌ها شامل خبرخوان، سالنامه و جستجوگر روزنوشت می‌باشد. این مجموعه شامل چند ویژگی برای کاربران فارسی زیان است:

تاریخ هر داده به هجری خورشیدی تبدیل میشود.
جهت داده ها برطبق لاتین یا فارسی بودن از چپ به راست یا از راست به چپ به صورت خودکار تنظیم میشود.
این داده ها از طریق سرویس ار اس اس دریافت شده و برای کاربران با سرعت پایین مناسب است.
دسترسی به سایت بالاترین.

searchblog.jpg

rssreader.jpg

calendar.jpg

کسانی که مایل به دریافت نسخه آزمایشی هستند، تماس بگیرند.
این برنامه به زودی در سایت موزیلا منتشر میشود.

سازگار با فایرفاکس 2 و 3.

حالا این اکستنشن به چه درد میخوره؟؟؟!!!
من اصولا با اکستنشن های FF زیاد کار نکردم

همين ديگه ... كار نكردي . من همين جوري 500-600 نيوتن اكستنشن به اف افم آويزونه .

بگذار حالا سر فرصت چند تا پيشنهاد از طرف من و امين بهت ميديم برو امتحان كن .

خدا رو شكر حداقل سعيد واسه گزاشتن نسخه ي جديد foxytunes اينجا مياد

امين جون من بعد ميام اينجا رو گرد و خاك گيري كنيم با هم ... :biggrin1:

حالا این اکستنشن به چه درد میخوره؟؟؟!!!
من اصولا با اکستنشن های FF زیاد کار نکردم

باش اهنگ گوش میدی!:biggrin1:
نصبش کن میفهمی!

پیشنهاد میشه از صفحه ی اول بخونی و نصب کنی چون من اکستنشن بد نزاتشم اینجا!

امين جون من بعد ميام اينجا رو گرد و خاك گيري كنيم با هم ... :biggrin1:

دمت رگم!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or