استودیو GPU :Witch Beam کنسول PS4 باعث می‌شود این دستگاه قوی‌ترین کنسول جهان بشود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
PlayStation-4_official1.jpg

درود.

سازندگان بسیاری از سرتاسر دنیا به کرات سخت ‌افزار کنسول PS4 مورد ستایش قرار داده‌اند. چندی پیش نیز استودیو Gaijin Entertainment سازنده بازی War Thunder در خبری اذعان کرده بود که GPU کنسول PS4 چیزی حدود 40% درصد از Xbox one قوی‌تر می‌باشد.

در همین راستا نیز سایت gamingbolt در طی صحبتی که با آقای Sanatana Mishra دیزاینر Witch Beam داشت نقطه نظرات وی را در این مورد جویا شد و این سازنده نیز در پاسخ به این خبرگذازی ازعان داشت:

"با نگاه پاک به فن‌آوری، این مسئله غیر قابل انکار است که GPU کنسول PS4 قدرتمندترین در جهان است، این برای ما بدان معناست که می‌توانیم تمام جلوهای سمعی و بصری را که می‌خواهیم را به صورت روان و پاسخگو روی 60فریم نگاه داریم." وی در آخر نیز بیان کرد تمام تمرکز ما بر روی تمام نسخه های این است که بازی 60 فریم باشد حتی ویتا، 60 فریم همه چیز است.

آخرین ویرایش:
ترول شدن فورزا رو ميبينم لذت ميبرم خاطرات خوبي زنده ميشه واسم.فورزا ٣ و ٤ مقايسشون با فلان بازي قبل از انتشارش و بقيه ماجرا :d
دلتون رو به همون يدونه عكس خوش كنيد :d

توی این سایز ها که من تفاوتی نمیبینم :دی!
image_forza_motorsport_5-23307-2721_0009.jpg

image_forza_motorsport_5-23307-2721_0019.jpg

گرافیک بازی تو این تصاویر 1080 که گذاشتی یه چیزی تو مایه های forza 4 . نمی دونم هدف سازنده ها از دادن این ویدیوی آخر چی بوده . بدون آب و هوا و نورپردازی دینامیک و تغییر شب و روز و ... همینطوریش در حد drive club نیست .

ترول شدن فورزا رو ميبينم لذت ميبرم خاطرات خوبي زنده ميشه واسم.فورزا ٣ و ٤ مقايسشون با فلان بازي قبل از انتشارش و بقيه ماجرا :d

واقعاً به قدری Forza برای یه عده بت شده که کلاً هر حرفی در موردش رو ترول می دونن! چیز خیلی خیلی واضحیه که دست کم سطح کیفی محیط های Forza 5 در مقایسه با چیزی مثل Drive Club به شدت پائینه، عکسهای تریلر تازش هم فقط همین رو نشون میده.

این خیلی سخته الان درکش یا جای کتمان داره؟! شاید تو نسخه نهایی اینطوری نباشه ولی فعلآً همینه که هست تفاوت را احساس کنید, حقیقت را قبول کنید...!

اعتماد به نفسی که یک سری از دوستان برای ترول فورتزا دارن اگر شلوار کُردی داشت الان بهش می گفتن ساپورت..!:d

همین مونده Forza رو با DC مقایسه کنن بعد بگن یه نسل عقب تره :)) بعد از خوندن یه سری از کامنت ها آدم احساس میکنه بهترین کار اینه :دی

وقتی TLou با DR مقایسه بشه فورزا هم با DC مقایسه میشه :d معادله پایاپای...

همین مونده Forza رو با DC مقایسه کنن بعد بگن یه نسل عقب تره :)) بعد از خوندن یه سری از کامنت ها آدم احساس میکنه بهترین کار اینه :دی

49373069829528250931.jpg
قطعا اختلاف دوتا بازی اینقدرا نیست . منتهی چیزی که هست اینه که این ویدیوی آخری به هیچ وجه خوب نیست . چه تو ویدیو چه تو عکسا اختلاف گرافیک وحشتناکی با ویدیوهای قبلی داره . البته ازونجایی که فورزا تو نمایشگاه های قبلی قابل بازی بوده و ملت بازی کردن ، خیلی نمیشه از بابت گرافیکش نگران بود . منتهی امکان داره اشتباهاتی که سازندگان GT5 کردن و اینا هم بکنن . مثلا جاده های نسل قبلی یا ماشینای نسل قبلی و زور چپون کنن تو بازی .
مقایسه ی دوتا بازی هم فکر نکنم از گناهان کبیره باشه :|

قطعا اختلاف دوتا بازی اینقدرا نیست . منتهی چیزی که هست اینه که این ویدیوی آخری به هیچ وجه خوب نیست . چه تو ویدیو چه تو عکسا اختلاف گرافیک وحشتناکی با ویدیوهای قبلی داره . البته ازونجایی که فورزا تو نمایشگاه های قبلی قابل بازی بوده و ملت بازی کردن ، خیلی نمیشه از بابت گرافیکش نگران بود . منتهی امکان داره اشتباهاتی که سازندگان GT5 کردن و اینا هم بکنن . مثلا جاده های نسل قبلی یا ماشینای نسل قبلی و زور چپون کنن تو بازی .
مقایسه ی دوتا بازی هم فکر نکنم از گناهان کبیره باشه :|
مقایسه دو تا بازی هیچ مشکلی با هم نداره، مشکل وقتی ایجاد میشه که گفته میشه گرافیک Forza 5 در حد Forza 4 هست و یه جای دیگه میگن DC یک نسل از Forza 5 جلوتره :دی ولی خب مشکلی نیست، منتظر عرضه هر دو تا بازی می مونیم، احتمالا لحظات لذت بخشی در انتظارمون هست :دی در مورد Forza 5 هم تمام ماشین ها و پیست ها از ابتدا و بر پایه سخت افزار Xbox One ساخته شدن. یعنی هیچ کدوم از ماشین ها، از مدل هایی که تو Forza 4 استفاده شدن نیستن و تمامشون مدل های جدید هستن.
==
البته این قضیه Forza کلا چیز جدیدی نیست، قبل از عرضه هر شماره از Forza همین بساط هست، بعدش هیترهای بازی تا 2 سال مخفی میشن، باز یه کم قبل از عرضه نسخه جدید کارشون رو شروع میکنن، انصافا تلاششون قابل تحسینه :دی

کسی قصد تروله forza 5 نداره و نداشت

تا جایی که من میدونم اسمه فورزا توسط یکی از دوستانتون وارد تاپیک شد, شمام فکر میکنم بهتره به جای اینکه منتظر بمونید کسی اسم فورزارو بیاره و برید رو دنده پنج و دفاع الکی بکنید برید صفحات قبل و ببینید کی ترول میکنه کی نمیکنه, فکر نمیکنم مقایسه 2 تریلر بشه ترول...

دادا بر عکسه شما ما لذت میبریم بازی کنسول مقابلم بزرگ و بی نقص باشه بحث اصلی چیزه دیگریست... که طبق معمول اب گل الود شده و ماهیگیران سلحشور وارد میدان شدند, منطقتونم که دیگه ماشالا...

چون forza متا زیر 90 نداشته چون forza فلان اصلا و ابدا مقایسش با drive club توهین به مقدساته... عزیزان بذارید بازیها متشر بشوند اونوقت مقایسه کنید..

از ته دلم امیدوارم بازی بینقص و عالی باشه که نسل بعد هم اب های گل الود بی استفاده نمونند....

مقایسه دو تا بازی هیچ مشکلی با هم نداره، مشکل وقتی ایجاد میشه که گفته میشه گرافیک Forza 5 در حد Forza 4 هست و یه جای دیگه میگن DC یک نسل از Forza 5 جلوتره
biggrin1.gif
ولی خب مشکلی نیست، منتظر عرضه هر دو تا بازی می مونیم، احتمالا لحظات لذت بخشی در انتظارمون هست
biggrin1.gif
در مورد Forza 5 هم تمام ماشین ها و پیست ها از ابتدا و بر پایه سخت افزار Xbox One ساخته شدن. یعنی هیچ کدوم از ماشین ها، از مدل هایی که تو Forza 4 استفاده شدن نیستن و تمامشون مدل های جدید هستن.
==
البته این قضیه Forza کلا چیز جدیدی نیست، قبل از عرضه هر شماره از Forza همین بساط هست، بعدش هیترهای بازی تا 2 سال مخفی میشن، باز یه کم قبل از عرضه نسخه جدید کارشون رو شروع میکنن، انصافا تلاششون قابل تحسینه
biggrin1.gif

یعنی عاشقه این ترول های زیرپوستیتم محمد:d

tommy fisher

پست من نظر شخصی بود احسان در کل فکر میکنم اسفالت و محیط اطراف در حد نمایش های اولیه نیست

آخرین ویرایش:

49373069829528250931.jpg

چون DC ایپی جدیده، باید از فورتزا پایین تر باشه؟ طبق چه منطقی این حرف رو میزنید؟ گرافیک ها که بسیار مشابه هم هستن ولی طراحی های محیط DC تو این عکس ها و تریلرها که من دیدم بسیار بهتر ساخته شدن!

در ضمن برای مقایسه نیاز هست شرایط یکسان باشه، واسه همین نتونستم شرایط یکسانی تو بازیه فورتزا برابر یا این عکس پیدا کنم... در جریان هستید که؟

driveclub_mid_img13.jpg

این سونی فن ها دیگه تاپیکو به مسخره گرفتن .
اگر شما بازی با رزولیشن 1080 میزنید ماکرو هم زده به طور مثال :5 Forza و Dead Rising زده و دیگه بماند بازیهایی که قراره واسه کینکت میخواد بیاد پس لطفا از روی تعصب حرف نزنید
مثله اینکه یادتون رفته قبله اینکه ps3 بیاد چقدر خبر دربارش پخش شد. که من دیگه فکر کردم pc رو حتی میذاره تو جیب اما چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 360 با اون لایوش ترکوند پس لطفا زود قضاوت نکنید بذارید هر دو کنسول بیان بعد بیاین از روی تعصب حرف بزنید. یه لایو xbox کله کمپانی SONY رو می ارزه

آخرین ویرایش:
این سونی فن ها دیگه تاپیکو به مسخره گرفتن .
اگر شما بازی با رزولیشن 1080 میزنید ماکرو هم زده به طور مثال : Driver Club و Dead Rising زده و دیگه بماند بازیهایی که قراره واسه کینکت میخواد بیاد پس لطفا از روی تعصب حرف نزنید
مثله اینکه یادتون رفته قبله اینکه ps3 بیاد چقدر خبر دربارش پخش شد. که من دیگه فکر کردم pc رو حتی میذاره تو جیب اما چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 360 با اون لایوش ترکوند پس لطفا زود قضاوت نکنید بذارید هر دو کنسول بیان بعد بیاین از روی تعصب حرف بزنید. یه لایو xbox کله کمپانی SONY رو می ارزه

Drive Club شد بازیه XBOX ONE ؟ اشتباه نوشتید، Killzone Shadow Fall ماله XBOX ONE ــه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or