استودیو GPU :Witch Beam کنسول PS4 باعث می‌شود این دستگاه قوی‌ترین کنسول جهان بشود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
PlayStation-4_official1.jpg

درود.

سازندگان بسیاری از سرتاسر دنیا به کرات سخت ‌افزار کنسول PS4 مورد ستایش قرار داده‌اند. چندی پیش نیز استودیو Gaijin Entertainment سازنده بازی War Thunder در خبری اذعان کرده بود که GPU کنسول PS4 چیزی حدود 40% درصد از Xbox one قوی‌تر می‌باشد.

در همین راستا نیز سایت gamingbolt در طی صحبتی که با آقای Sanatana Mishra دیزاینر Witch Beam داشت نقطه نظرات وی را در این مورد جویا شد و این سازنده نیز در پاسخ به این خبرگذازی ازعان داشت:

"با نگاه پاک به فن‌آوری، این مسئله غیر قابل انکار است که GPU کنسول PS4 قدرتمندترین در جهان است، این برای ما بدان معناست که می‌توانیم تمام جلوهای سمعی و بصری را که می‌خواهیم را به صورت روان و پاسخگو روی 60فریم نگاه داریم." وی در آخر نیز بیان کرد تمام تمرکز ما بر روی تمام نسخه های این است که بازی 60 فریم باشد حتی ویتا، 60 فریم همه چیز است.

آخرین ویرایش:
البته طبق تریلری که جدیدا ازش منتشر شده و در زمین سوییس هم هست گرافیکش به شدت پایینتر از سطحی است که در E3 نشون دادن

و بر عکس با توجه به آخرین تریلری که از DRIVECLUB اومده ( همونی که تو شبه ) گرافیکش نزدیک به CG شده 1080P هم رسما تایید شده 60 فریم هم هنوز قطعی رد نشده (با توجه به صحبت سازنده دارن تلاش میکنن به این فریم برسن) موندم 60 فریم تایید بشه دوستان کجا لونه پیدا میکنن ؟!:d

نور پردازی داینامیک نسل بعدی این بازی رو ادم میبینه کف میکنه 60 فریم بشه که دیگه جای حرف نمیذاره

تموم کنید این بحثای مضخرف دیگه هر تاپیکی میریم یه دونه از این پستا هست !
ایشون کلا کارشه باید همه تاپیک ها رو با پست های زیباش به گند بکشه ، فکر کردی پس چجوری 8000 تا پست داده ؟ توجه نکن اصلن بزار تعداد پست هاش رو بالا ببره ;) .
پ.ن‌ : فکر کنم بعضی ها اسم کیلزون 1080p - 60F به گوششون نخورده ..

وقتی موضوع رو خبر میخونم مطمئنم باز توی اون تایپک کل کل فن هاست این نشانه جریان داشتن زندگی است و باید به خود به بالیم و در نقل کردن این خبر اینه نظرم ایشون مانی دریافت کرده از سونی وگرنه بارها خوانده ایم که مقایسه کردن این دو کنسول کاری بس اشتباه و دور از درخود ما فن ها ایکس باکس هست چون زیرا ایکس وان بسی یه سرگردن از سونی فور بالا تر هست تمام

و بر عکس با توجه به آخرین تریلری که از DRIVECLUB اومده ( همونی که تو شبه ) گرافیکش نزدیک به CG شده 1080P هم رسما تایید شده 60 فریم هم هنوز قطعی رد نشده (با توجه به صحبت سازنده دارن تلاش میکنن به این فریم برسن) موندم 60 فریم تایید بشه دوستان کجا لونه پیدا میکنن ؟!:d

نور پردازی داینامیک نسل بعدی این بازی رو ادم میبینه کف میکنه 60 فریم بشه که دیگه جای حرف نمیذاره
تو محیط DC رو با Forza مقایسه کن ، نتیجه ـش رو هم پیش خودت نگه دار ;) دیگه نورپردازی داینامیک و غیره بماند... .

البته One یه بازی داره به نام Forza 5 که علاوه بر 1080p بودن، رو 60 فریم ثابت هم اجرا میشه که فعلا همچین چیزی رو کنسول 50% قوی تر مشاهده نمیشه:-/
Deep Down 1080p@60Fps

Killzone 1080p
Dirveclub 1080p
infamous 1080p
Knack 1080p

فقط یدونه بازی فول اچ دی دارین . اونم ریسینگه که همین نسخه های نسل فعلی گرن توریسمو و فورتزا 720p@ 60 Fps هستن

جالبه این ابر بازی ها رو هنوز کشف نکردن!من در جریان Playable بودن این بازی ها تو EGX نیستم اما همونی هم که قابل بازی بوده جالب کار نکرده
EGX 2013: Game of the Show • Articles • Eurogamer.net

از اون جالبتر اینه که بین انحصاریایه 4 تا کنسول فقط سه تا بازی تو لیست هستند که دوتاشون ماله PS3 . PS4 هستن !

دوسته گلم اولا خوب بخونید ببینید من از چه پستی نقل قول گرفتم پس پست بی ربط ندین .

3 روزه دارین تو تاپیک نمرات Beyond خوشمزه بازی در میارین . ولی همین بازی طبق لینک شما رتبش از فورتزا 5 و خیلیایه دیگه بالاتره . از جمله کیلزون. فورتزا. Ryse و انحصاریایه دیگه ای که تو لیست نیستند .طبق ادرسی که دادید اولین رتبه بین بازیهای انحصاری کنسولها ماله Beyond ـه ( جز Titanfall که انحصاری کنسولی نیست)

اگه این لیست رو قبول دارین مسخره بازیایه تاپیک نمرات Beyond دلیلش چیه که باعث شدید تاپیک بسته بشه؟

همونطور که خودتونم گفتید اون لینک مربوط به بازیهای هست که قابل اجرا بودند نه همه بازیا .

آخرین ویرایش:
البته طبق تریلری که جدیدا ازش منتشر شده و در زمین سوییس هم هست گرافیکش به شدت پایینتر از سطحی است که در E3 نشون دادن

نه برادر چرا کفر می ورزی؟! :دی امکان نداره اصلا این عکس Photoshop مشخصه کاملا! Forza تو هر سبکی بهترین بازی کسی هم جز این بگه یعنی بی سواده و هیچی حالیش نیست

Deep Down 1080p@60Fps

Killzone 1080p
Dirveclub 1080p
infamous 1080p
Knack 1080p

فقط یدونه بازی فول اچ دی دارین . اونم ریسینگه که همین نسخه های نسل فعلی گرن توریسمو و فورتزا 720p@ 60 Fps هستن

جالبه این ابر بازی ها رو هنوز کشف نکردن!من در جریان Playable بودن این بازی ها تو EGX نیستم اما همونی هم که قابل بازی بوده جالب کار نکرده
EGX 2013: Game of the Show • Articles • Eurogamer.net

این 50 درصد رو که خودمون می دونیم فقط برامون علامت سئوال شده چرا بازی های لانچ PS4 گرافیکشون از بازی های XBOX ONE کمتره..؟ این 50 % کجاس پس..؟

برای گرفتن جواب کافیه بازیه Resistance 1 رو با بازی های Uncharted 3 و The Last of Us و یا Beyond مقایسه کنید. تا تفاوتی که با گذشت زمان به دست میاد رو بهش پی ببرید!

برای گرفتن جواب کافیه بازیه Resistance 1 رو با بازی های Uncharted 3 و The Last of Us و یا Beyond مقایسه کنید. تا تفاوتی که با گذشت زمان به دست میاد رو بهش پی ببرید!

عزیز شما داری جواب کسی رو میدی که هنوز نوشتن اسم این بازی هارو هم بلد نیست ! چه برسه به پیشرفت گرافیکی ای که داشتن!

33570239778128303031.jpg

-------------------------------------------------------

من کاری به قدرت کنسول و مقایسه اون با xbox کاری ندارم به انحصاری های خوب کار دارم که سونی انحصاری هاشو تو این نسل نشون داد یکی از دلایل فروش زیادش هم همینه من مطمئنم b-) اگه ماکرو انحصاری های زیادتری بسازه و کارخونه های بازی سازی بیشتری بیشتری بخره شاید بتونه فروششو بیشتر کنه :x

در حال حاظر من ps4 میخرم ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or