استودیو GPU :Witch Beam کنسول PS4 باعث می‌شود این دستگاه قوی‌ترین کنسول جهان بشود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
PlayStation-4_official1.jpg

درود.

سازندگان بسیاری از سرتاسر دنیا به کرات سخت ‌افزار کنسول PS4 مورد ستایش قرار داده‌اند. چندی پیش نیز استودیو Gaijin Entertainment سازنده بازی War Thunder در خبری اذعان کرده بود که GPU کنسول PS4 چیزی حدود 40% درصد از Xbox one قوی‌تر می‌باشد.

در همین راستا نیز سایت gamingbolt در طی صحبتی که با آقای Sanatana Mishra دیزاینر Witch Beam داشت نقطه نظرات وی را در این مورد جویا شد و این سازنده نیز در پاسخ به این خبرگذازی ازعان داشت:

"با نگاه پاک به فن‌آوری، این مسئله غیر قابل انکار است که GPU کنسول PS4 قدرتمندترین در جهان است، این برای ما بدان معناست که می‌توانیم تمام جلوهای سمعی و بصری را که می‌خواهیم را به صورت روان و پاسخگو روی 60فریم نگاه داریم." وی در آخر نیز بیان کرد تمام تمرکز ما بر روی تمام نسخه های این است که بازی 60 فریم باشد حتی ویتا، 60 فریم همه چیز است.

آخرین ویرایش:
ایشون یکی از بزرگترین MMO های PC هستن. خیلی هم معروفن. فکر کنم E3 هم بهترین شبیه ساز شد.

ولی کلا هرکسی که از PS4 تعریف کنه گم نام هست و شماها اسمشم نشنیدید.
لعنت به سوني كه ميره به افراد گمنام پول ميده واسش تبليغ كنن8-|

کی هست این چون من اسم بازیشم نشنیدم حتی:-/
خدارو شکر 40 50 درصد اختلاف رسما داره تثبیت میشه :bighug:
یکم تو ترولاتون خلاقیت به خرج بدید چون داریم کهیر میزنیم انقدر این ترولاتون تکراریه:-& یکیتون گفت باز از 4 نفر سوال کردن اون یکی یه چیز دیگه بگه تا ترولاتون تکراری نشه و یکم جذاب باشید افرین بچه های خوب در ضمن کم کم وقت خوابتون داره میرسه ها فردا مدرسه دارید برید بخوابید که سر کلاس خوابتون نبره
باشه مامان جون جوونی .. بوووس بووس
............................

دیگه برا همه واضحه که پلی 4 قویتره .. ولی خوب بازم جا برای رقابت هست و نمیشه گفت برد با پلی 4 .. قدرت سخت افزاری فقط یه فاکتوره و همه چیز نیست ..

از اون خز تر عدم پذیرش این فکت توسط دوستان مایکرو فنه

خوب آخه راست میگن!:دی اول اینکه این آقا چون بازیش خزه این قضیه به خودشم تعمیم داده میشه و چه بسا خودش از بازیش هم خز تر باشه و کارشناس های ما اینجا معتبر ترن. دوم اینکه یعنی چی؟ مایکروسافت این همه پول نداده ESRAM بسازه که GPU‌ کنسول رقیب قوی تر باشه! پس خیلی واضح هست که داره چرت و پرت میگه و نباید بهش توجه کرد. تازه به فرض محال که راست بگه از سخت افزار Vita هم این همه تعریف کردن اما آخرش چی شد؟ با مخ خورد زمین! تازه یه سازنده معتبر مثل خود مایکروساف گفته کنسول خودشون خیلی بهتره و چش سونی درآد که از نظر من همه چیزو معلوم میکنه.

من که نظرم به نظر ESRAM نزدیک تره.

باشه مامان جون جوونی .. بوووس بووس
............................

دیگه برا همه واضحه که پلی 4 قویتره .. ولی خوب بازم جا برای رقابت هست و نمیشه گفت برد با پلی 4 .. قدرت سخت افزاری فقط یه فاکتوره و همه چیز نیست ..

این روزا واسه صنعت گیم چند تا فاکتور لازمه، سخت افزار، بازی، سیستم آنلاین خوب و اطمینان از پشتیبانیه کنسول! که تا اونجا که من میدونم سونی همشون رو یک جا داره >D:<

خوب آخه راست میگن!:دی اول اینکه این آقا چون بازیش خزه این قضیه به خودشم تعمیم داده میشه و چه بسا خودش از بازیش هم خز تر باشه و کارشناس های ما اینجا معتبر ترن. دوم اینکه یعنی چی؟ مایکروسافت این همه پول نداده ESRAM بسازه که GPU‌ کنسول رقیب قوی تر باشه! پس خیلی واضح هست که داره چرت و پرت میگه و نباید بهش توجه کرد. تازه به فرض محال که راست بگه از سخت افزار Vita هم این همه تعریف کردن اما آخرش چی شد؟ با مخ خورد زمین! تازه یه سازنده معتبر مثل خود مایکروساف گفته کنسول خودشون خیلی بهتره و چش سونی درآد که از نظر من همه چیزو معلوم میکنه.

من که نظرم به نظر ESRAM نزدیک تره.

هرچندهمین ESRAM هم داره خز میشه ولی باز به خلاقیت تو :-bd

ای جان سونی:bighug:
تو این نسل لست اف آس و آنچارتد ما رو دیوونه کرد از بس گرافیک داشت...
گرافیک آنچارتد 4 انقدر بالاست که حتی تصورشم برام سخته...

خدا وکیلی تو کفش موندیم یه بار یه سازنده ای هر چند شهید گمنامم باشه بیاد از این جعبه واقعا مجهوله ایکس باکس وان تعریفی کنه =)):))

دهنمون سرویس شد خداییش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or