بین اینایی که گفتی فک کنم Order احتمالش بیشتری داره...با اینکه ربطی به تاپیک نداره ولی Ready At Dawn جدیدا جابهجا شده توی یه استدیو بزرگ و شیکتر...عکس سر گالاهاد رو زده بودن تو استدیو
با اینکه دل خوشی از 1886 ندارم ولی اون کیلف هنگر آخرش ناجوانمردانه بود و باید جبران کنن.
سیاست سونی هم آره واسه ما گیمرا خیلی بیخوده ولی فک کنم به خودشون خوب ساخته...ولخرجی نمیکنن واسه کنفرانسهای پر زرق و برق، روی بازیای کوچیک هم خیلی کمتر سرمایهگذاری میکنن که خیلی مسخرست...الان بهترین سیاست رو نینتندو داره و فناش دارن عشق و حال میکنن رسما.
اون تبلیغاتی که Order داشت هیچکدوم از بازی های بعدیه سونی(حالا شاید غیر اسپایدی
) نداشتن! و فکر کنم بدترین شکست تجاریه سونی تو این نسل بود
برای همین احتمال ادامه ش... به طور منطقی باید مغز خر خورده باشن که ادامه ش رو بسازن
، به طور دلی... باز باید مغز خر خورده باشن که با این پتانسیل بالا، ادامه ش رو نسازن
شاید هیچ بازیی تا حالا ندیده باشم که به نظرم پر از پتانسیله ولی ادامه ای براش ساخته نشده
کلا یه جوری زنده کردن یه IP شکست خورده هم سخته... چجوری تبلیغ بشه که ملت باور کنند ایندفعه بازی خوبی خواهد بود! یا وقتی ادامه ش معرفی شد، تو جمع های دوستانه و کژوال گیمرها...نگن آها ادامه همون بازیه که هزارتا مشکل داشت؟ مهم نیست
(حالا بگو خفن ترین نمایش رو داشته باشه...ولی خیلی ها فقط یه اسمی میشنون و تمام
)
اما من با این حال ادامه ی the Order رو میخوام
این یکی رو منم خیلی باهاش حال میکنم... فک کن پاپیتر ۲ چی میخاد بشه با اون دنیای فانتزیش...
Puppeteer جزو بهترین بازیهایی بوده که تجربه کردم و امیدوارم ادامشم ساخته بشه
واقعا بازی یه charmه خاصی داشت! یه حس تازه و دوست داشتنی داشت، نحوه روایت داستان، طراحی کاراکترها، انیمیشن ها ... خاص و جالب بودن! باس فایت های خفن و متفاوتی داشت
یه عالمه موارد مخفی و جالب... و ارزش تکرار بالا به نظرم
من حتی به یک فرصت دوباره و ریمستر بازی و عرضه ش تو یه زمان درست حسابی...و نه دم انتشار GTA V
هم راضیم!
متاسفانه مشکلی که برا ادامه Puppeteer هست اینه که فروشش اصلا خوب نبود در حدی که یادمه زود برا پلاس اون موقع فری شده بود و از لحاظ نمرات هم متاش در کمال تعجب 80 شد ! خیلی جالبه که بازی هایی مثل Puppeteer و GR2 متاشون 80 شده خیلی حقشون بیشتره , حالا با این وجود چطوری برا شماره دوم نک چراغ سبز نشون میدن ولی برا بعضی بازی های خیلی خیلی بهتر نه خودش سوال بزرگیه
Puppeteer رو چند نفر اینجا دوست دارن و میشناسن ولی خیلی ها اصلا نمیدونن چی هست و اسمش هم حتی نشنیدن ، من خودم از خدامه GR3 رونمایی بشه ولی احتمالا پرونده GR بسته شده .
احتمال رونمایی R&C جدید خیلی زیاده با توجه به موفقیت عالی نسخه قبلی که البته ربطی به japan studio نداره ، استدیو ژاپن قطعا یه پروژه آماده رونمایی باید داشته باشه و امیدوارم یه IP جدید باشه یا از موفقیت ASTRO BOT استفاده کنن و یجوری بیارنش تو دنیای غیر VR
البته زود هم نبود...و نسل قبل هنوز پلاس، پلاس بود! اگر یادت باشه DmC و TR و بایوشاک اینفینیت و چندبازیه دیگه زیر یک سال از عرضه یا همون حدود یک سال،پلاس شدن! و خیلی بازی های خوب و خفن دیگه!
البته آره Puppeteer یه جورایی گم شد کلا...خیلی ها اصلا نفهمیدن چجور عرضه شد...شاید بشه گفت حتی از GR2 هم کمتر دیده شد! خیلی ها در حد بازی 20$ی میدونستنش چون نمیدونستن(نمیدونستیم) چقدر محتوا داره! کلا که خیلی ظلم شد
در مورد نک هم، قبلا هم گفتم بازم میگم، احتمالا کارگردانی چیزیش، پسرعموی کاز هیرای باشه
انقدررر تبلیغ کنی روی نک، لانچ PS4ش بکنی، تو ژاپن رو همه PS4های لانچ بدیش به ملت، و بعد با این همه ترول، بیای نک2 هم بسازی
به خدا Puppeteer رو ریمستر میکردن و اینجوری باندلش میکردن، مطمئنم خیلی خفن تر تحویل گرفته میشد و الان تبدیل شده بود به همون Mascotی که میخواستن نک بشه! (با اون طراحیش آخه
بیان کنار اسپایرو و کراش بزارنش بعد
با اون کاراشون ارزش پلات کردنم نداشت
پلات نمیشد
)
Astro Bot رو منم دوست دارم یه نسخه غیر VR ازش بدن، یا بتونند یه بازی جدید ازش بسازن که جذابم باشه، ولی با این حال بعید میدونم چیزی جای Puppeteer رو برام بگیره
در مورد بحث Survivsl Borror .... چون کلا از Horror خوشم نمیاد، خیلی خوشحال میشم بازی های آینده هرچیزی جز این سبک باشن
GR3 هم نساخت اون تیم، یه اکشن ادونچر جدید و خاص و باحال دیگه بسازه
(ترجیحا زبون ژاپنی با صداگذاری کاملم براش بزارن
)