استودیوی ژاپن سونی بزودی بازی جدیدی را معرفی می کند

benjohn

کاربر سایت
توریاما-سان که سابقه ی کار بر روی بازیهایی همچون بلادبورن و استروبات را در کارنامه خود دارد عنوان کرده است که استودیو ژاپن سونی در حال آماده سازی خود جهت معرفی عنوانی جدید از این استودیو در سال 2019 میلادی ست.

پ.ن: اینطور که در گف گفته شده گویا در زبان ژاپنی نشانه ای برای مفرد و جمع وجود نداره به همین علت میتونه اشاره ی ایشون به بیش از یک بازی باشه که البته خیلی محتمل نیست

7VhmTtLnqqRCLrbK5cPUdn-320-80.jpg

منبع

چرا زیر خاکی میارید بالا؟ :( نمیگید یکی دلش Puppeteer 2 میخواد و با دیدن خبر یه کوچولو امیدوار میشه؟ بعد اینجوری میخوره تو برجکش:((:((:((
یارو گفته توی 2019 قراره بازی رو معرفی کنه دیگه...حالا مهم نیست تاپیک واسه چند وقت پیشه، تا آخر 2019 میتونی هایپ بمونی :D

چرا زیر خاکی میارید بالا؟ :( نمیگید یکی دلش Puppeteer 2 میخواد و با دیدن خبر یه کوچولو امیدوار میشه؟ بعد اینجوری میخوره تو برجکش:((:((:((
اتفاقا خوب موقعی آوردم بالا
تازه از زمان زدن تاپیکم بیشتر پست خورد!
ده روز دیگه گیمزکامه ، وقتی سونی میخواد کنفرانس بزارن چی میخواد توش نشون بده! همون بازی های قدیمی!!؟ مولتی پلیر؟؟ تازه ds هم که تو شو جف کلیه!
وقتی نمی‌خواد راجع به ps5 هم چیزی بگه و اگه بخواد چیز جدید نشون بده اصلی ترین گزینه همین استودیو ژاپنه

یارو گفته توی 2019 قراره بازی رو معرفی کنه دیگه...حالا مهم نیست تاپیک واسه چند وقت پیشه، تا آخر 2019 میتونی هایپ بمونی :D
اخه وقتی میخونی به زودی...میگی 4روز دیگه گیمزکامه... مرحوم Puppeteer (و Rain ) هم گیمزکام معرفی شده بودن...پس هااااایپ:دی
بعد میبینی به زودی مال ده قرن پیشه...و وقتی هنوز به زودی نرسیده تا همون ته 2019 هم به زودیه نمیرسه:| (مثل میگن به زودی از فلان بازی خبری میشه، یه 3-4تا E3بعد تازه یه خبرایی ازش میاد:دی )

siren?>:)
الان دیگه کی جرئت میکنه روی سبک ترس و بقا سرمایه‌گذاری کنه
اخه وقتی میخونی به زودی...میگی 4روز دیگه گیمزکامه... مرحوم Puppeteer (و Rain ) هم گیمزکام معرفی شده بودن...پس هااااایپ:D
بعد میبینی به زودی مال ده قرن پیشه...و وقتی هنوز به زودی نرسیده تا همون ته 2019 هم به زودیه نمیرسه:| (مثل میگن به زودی از فلان بازی خبری میشه، یه 3-4تا E3بعد تازه یه خبرایی ازش میاد:D )
از Puppeteer که خبری نمیشه خیالت راحت :D >:)
ولی این بی‌خبریا تقصیر سیاست جدید سونیه وگرنه اون بازی R&C شایعه‌ها هم تا الان معرفی شده بود.
فک کنم تا حالا Japan Studio انقدر توی سکوت خبری نبوده، از اونجایی که استدیوی بزرگی محسوب میشه معمولا همیشه یکی دو تا بازی ریز و درشت داشتن که منتظرشون بودیم...

چرا نکنه؟ کپکام کرد سونی نکنه؟ تازه سازندشم که تو این سبک یه زمانی اسمی واسه خودش داشت:D
کپکام روی چی سرمایه‌گذاری می‌کنه؟ Resident Evil ! اسمی بزرگتر از این توی این سبک نداریم. وگرنه اگه میتونه بره IP جدید بزنه یا Dino Crisis رو احیا کنه!
قبلا هم گفتم که الان توی این سبک فقط روی اسم‌های بزرگ مثل RE میشه سرمایه‌گذاری کرد وگرنه الان نمونه بزرگ و AAA دیگه‌ای توی بازار نداریم چون متاسفانه فروش نمیکنن. سبک موردعلاقم هم هست، از خدامه!

کپکام روی چی سرمایه‌گذاری می‌کنه؟ Resident Evil ! اسمی بزرگتر از این توی این سبک نداریم. وگرنه اگه میتونه بره IP جدید بزنه یا Dino Crisis رو احیا کنه!
قبلا هم گفتم که الان توی این سبک فقط روی اسم‌های بزرگ مثل RE میشه سرمایه‌گذاری کرد وگرنه الان نمونه بزرگ و AAA دیگه‌ای توی بازار نداریم چون متاسفانه فروش نمیکنن. سبک موردعلاقم هم هست، از خدامه!
منم گفتم سازندش یه زمانی تو این سبک واسه خودش اسمی داشت کسی که silent hill ساخت اسم خودش یا تیمش واسه فروش یه بازی ترسناک کافی نیست؟................

از Puppeteer که خبری نمیشه خیالت راحت :D>:)
ولی این بی‌خبریا تقصیر سیاست جدید سونیه وگرنه اون بازی R&C شایعه‌ها هم تا الان معرفی شده بود.
فک کنم تا حالا Japan Studio انقدر توی سکوت خبری نبوده، از اونجایی که استدیوی بزرگی محسوب میشه معمولا همیشه یکی دو تا بازی ریز و درشت داشتن که منتظرشون بودیم...
مگه قراره از ادامه POP 2008 و the Order خبری بشه که من هر E3 منتظرشونم؟ :(
ولی منتظریم.... شااااید 1% خبری شد:|

سیاست جدید سونی هم بخوره تو سرش:| خیلی سیاست بی خودیه:-" اصلا حس خوبی نداره این همه بی خبری از ناشر و کنسول ساز به این بزرگی:| (من هنوز از برگزار نکردن E3 اعصابم خورده:| روشون شد بگن E3 نمیایم؟ :| )

به هر حال... امیدوارم زودتر R&C معرفی بشه، حتی انر شده در حد همون 15$ی های نسل قبل!
و بازی جدید استودیو ژاپن هم Puppeteer باشه:دی و یا یه چیز فوق العاده دوست داشتنی مثل Rain :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or