استقبال بی نظیر از نسخه بتای Titanfall ، بیش از دو میلیون کاربر بتا را تجربه کرده است

19Rodar

کاربر سایت
ogretitanfall.jpg

اخبار مربوط به Titanfall عنوان انحصاری و پر سر و صدای مایکروسافت این روزا زیاد است و الان نوبت خبری شگفت انگیز از نسخه بتای Titanfall است.در مصاحبه ای که مدیر ارتباطات Respawn آقای Abbie Heppe با Polygon داشته است اعلام کرده که دو میلیون کاربر منحصر به فرد نسخه بتا را بازی کرده اند.

آقای Abbie Heppe می گوید که تیم با همکاری مهندس Jon Shiring به شدت در حال کار کردن روی باگهای بازی است تا بازی در زمان لانچ مشکل خاصی نداشته باشد.نسخه بتا خیلی به این موضوع کمک کرده است که مشکلات بازی برطرف شود.

Heppe اضافه کرد که :

هیچوقت نمیتوان گفت که همه چیز کاملا عالی است و مشکلی پیش نخواهد آمد و همیشه اتفاقاتی می افتد که همه چیز را تغییر می دهد با این حال بازم نیاز نیست بگویید اوه نه پس هنوز مشکلاتی وجود دارد چون این باعث می شود اعتماد به نفس مردم پایین بیاید.نسخه بتا در واقع اعتماد مردم به ما را افزایش داد و همیشه پل ارتباطی بین ما و آنها وجود دارد.ما به شدت روی باگهای احتمالی بازی کار می کنیم و مشکلی نخواهد بود.

این سخنان قطعا به طرفداران بازی این اطمینان را میدهد که بازی بدون مشکل خواهد بود. این بازی عنوان بسیار عظیمی است که خودش به تنهایی ارزش رفتن به نسل بعد را دارد.شما چه فکر می کنید؟آیا برای تجربه این بازی به آغوش مایکروسافت می روید؟

VG247

خودِ وینس زامبَلا ( :دی ) میگه : MS exclusive :d پی سی هم که میگن منظور ویندوز هست ، ویندوز نیز مالِ MSــه !!
به نظر من نسل بعد بیشتر به جای که برای ملت گرافیک مهم باشه گیم پلی مهم هست و به زودی به این مهم می رسید.. اولین جنگشم بین همین Titan Fall و Infamous هست
/:)
یعنی تو این نسل همه چی سر گرافیک بود دیگه !؟ :دی ولی خوشم اومد خوب از جمله اولی رسیدی به این جمله آخری :دی

مشکل اینجاست که اگه یکی بگه من از این بازی خوشم نمیاد ( حالا به هر دلیل )، جواباش این دست پست هاست:

- اگه TLOU هم فلان چیزش اینجوری بود این حرفو میزدی؟
- اگه این بازی مال سونی بود...
...

----

یه کارت ارزون که این بازی هارو در حد معمولی اجرا کنه، چی پیشنهاد میدید؟

Ram: 6GB
CPU: AMD Athlon II X4 635 Processor 2.90

در حال حاظر هم GForce 210 دارم

فقط واسه COD و Titanfall میخوامش :دی

شما یه کمی صبر کن بعد مدتها انودیا داره هیولاهای maxwell رو بیرون میده ! یه ti 750 با قیمت حدود 150 دلار میتونه BF4 رو روی 60 فریم اجرا کنه حالا این جای خود...

شما یه کمی صبر کن بعد مدتها انودیا داره هیولاهای maxwell رو بیرون میده ! یه ti 750 با قیمت حدود 150 دلار میتونه BF4 رو روی 60 فریم اجرا کنه حالا این جای خود...

با چه تنظیماتی ؟! اگه بالا منظورته که باید بگم حتی مدل های غیر رفرنسش هم تو رزولوشن زیر 1080 توانایی رسیدن به این مُهُم رو ندارن !

ضمنا ! CPUـه این دوستمون برای اون هیولاها گلوگاه میشه ...

یه کارت ارزون که این بازی هارو در حد معمولی اجرا کنه، چی پیشنهاد میدید؟

Ram: 6GB
CPU: AMD Athlon II X4 635 Processor 2.90

در حال حاظر هم GForce 210 دارم

فقط واسه COD و Titanfall میخوامش :biggrin1:

کمترین پیشنهاد 7770 هست ...

---

بازی خیلی خوبیه فقط حیف سینگل نداره "همینطوری جهت off topic نشدن :d"

یعنی تو این نسل همه چی سر گرافیک بود دیگه !؟ :دی ولی خوشم اومد خوب از جمله اولی رسیدی به این جمله آخری :دی

نسل قبل هم از گیم پلی (COD) استقبال خیلی بیشتری از گرافیک (Killzone ، Crysis) شد ولی بازم یک عده گرافیک پرست شدن ولی این نسل دیگه فکر نکنم کسی گول ظاهر بازی ها رو بخوره

حالا يكي خوشش نمياد به خاطر منتقد ها بايد بره بازي رو بخره؟
نبودنش براي ps4 فرقي نداره
هر آدم بی طرفی متوجه میشه برای چی داری پست میدی! خیلی خوب میشه یکم تعصبمون رو بیاریم پایین منطقی فکر کنیم! این بازی داره تغییر بزرگی تو بخش مولتی بوجود میاره! شبیه به همون تغییری که gears انجام داد! بعد یکی میاد خیلی راحت میگه رو ps4 مولتی خوب میاد!
درسته هرکی سلیقه ای داره اما این بازی بدون شک شاهکاره! و هر کی که بدون حتی تست کردنش بگه خوشم نمیاد مسلمه داره تعصبی برخورد میکنه! اون قضیه بوت ها هم من فکر میکردم تاثیر بد روی بازی بزاره اما برعکس فوق العاده بوده

آخرین ویرایش:
نسل قبل هم از گیم پلی (COD) استقبال خیلی بیشتری از گرافیک (Killzone ، Crysis) شد ولی بازم یک عده گرافیک پرست شدن ولی این نسل دیگه فکر نکنم کسی گول ظاهر بازی ها رو بخوره
تا سه-چهار ماه پیش افتخارتون "بهترین گرافیک لانچ" بود، هر جا هم میرسیدین دو تا اسکرین شات از Ryse میزاشتین و از DF نقل قول میاوردید که CG Like و ...
ولی الان دیگه "کسی گول ظاهر بازی ها رو نمیخوره" و گیمپلی مهمه!
فازتون چیه؟:-/

تا سه-چهار ماه پیش افتخارتون "بهترین گرافیک لانچ" بود، هر جا هم میرسیدین دو تا اسکرین شات از Ryse میزاشتین و از DF نقل قول میاوردید که CG Like و ...
ولی الان دیگه "کسی گول ظاهر بازی ها رو نمیخوره" و گیمپلی مهمه!
فازتون چیه؟:-/

فهم اين موضوع خيلي سادست ! بهترين گرافيك بدون شك مال Ryse هستش اما اگه قرار بود ملت گول بخورن با گرافيكش متاش اونجوري نميشد !

چندتا ویدیو از نسخه ی بتا دیدم واقعا حال کردم من خودم اصلا نمتونم با مولتی اول شخص کنار بیام:d ولی این بازی نظر من عوض کرد در مورد مولتی اول شخص فقط با دیدن چند ویدیو از نسخه بتا
چی میشه برا ps4 هم بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or