استقبال بی نظیر از نسخه بتای Titanfall ، بیش از دو میلیون کاربر بتا را تجربه کرده است

19Rodar

کاربر سایت
ogretitanfall.jpg

اخبار مربوط به Titanfall عنوان انحصاری و پر سر و صدای مایکروسافت این روزا زیاد است و الان نوبت خبری شگفت انگیز از نسخه بتای Titanfall است.در مصاحبه ای که مدیر ارتباطات Respawn آقای Abbie Heppe با Polygon داشته است اعلام کرده که دو میلیون کاربر منحصر به فرد نسخه بتا را بازی کرده اند.

آقای Abbie Heppe می گوید که تیم با همکاری مهندس Jon Shiring به شدت در حال کار کردن روی باگهای بازی است تا بازی در زمان لانچ مشکل خاصی نداشته باشد.نسخه بتا خیلی به این موضوع کمک کرده است که مشکلات بازی برطرف شود.

Heppe اضافه کرد که :

هیچوقت نمیتوان گفت که همه چیز کاملا عالی است و مشکلی پیش نخواهد آمد و همیشه اتفاقاتی می افتد که همه چیز را تغییر می دهد با این حال بازم نیاز نیست بگویید اوه نه پس هنوز مشکلاتی وجود دارد چون این باعث می شود اعتماد به نفس مردم پایین بیاید.نسخه بتا در واقع اعتماد مردم به ما را افزایش داد و همیشه پل ارتباطی بین ما و آنها وجود دارد.ما به شدت روی باگهای احتمالی بازی کار می کنیم و مشکلی نخواهد بود.

این سخنان قطعا به طرفداران بازی این اطمینان را میدهد که بازی بدون مشکل خواهد بود. این بازی عنوان بسیار عظیمی است که خودش به تنهایی ارزش رفتن به نسل بعد را دارد.شما چه فکر می کنید؟آیا برای تجربه این بازی به آغوش مایکروسافت می روید؟

VG247

نع برا PS4 هم بیاد نمیرم سراغش ترجیح میدم پول و وقتمو صرفBF,CODبکنم بهتره
بازی مشکلی نداشت از نظر خیلی ها بالاخره یه عده هم خوششون اومد سلیقست(البته از نظر من مشکل داشت)

آیا برای تجربه این بازی به آغوش مایکروسافت می روید؟

VG247

ما که 360 داریم و روی همین 360 این بازی رو تجربه میکنیم.

ولی خداییش یه خطایی کردیم یه بار توی زندگیمون از آغوش سونی جدا شدیم رفتیم توی آغوش مایکروسافت اونم تا آخر نسل ولمون نکرد. این دفعه دیگه اون اشتباه رو تکرار نمی کنیم :))

نع برا PS4 هم بیاد نمیرم سراغش ترجیح میدم پول و وقتمو صرفBF,CODبکنم بهتره
بازی مشکلی نداشت از نظر خیلی ها بالاخره یه عده هم خوششون اومد سلیقست(البته از نظر من مشکل داشت)

گروه خونی cod بازها با این بازی جور نیست

اره مخصوصا برای Texture ها خفنش :d

البته گرفیک توی مولتی زیاد مهم نیست ولی این برای 2 نسل پیشه:d
سلیقه واستون تعریف نشده کلا.

این جور مشکلات تو خیلی از بازی ها هست و بعدا رفع میشه گرافیک تیتان از نظر من خیلی خوبه

0f204a0d5f1dce6b1.jpg

کلا الان همچین تکسچری برای tlou بود ، همه میگفتین کی به کیه اصل گیم پلی هست و فلان و فلان ولی برای یه بازی انحصاری مایکرو ، حتی تکسچر های صدف های توی دریا هم مهم هستن:d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آخرین ویرایش:

دوست عزیز مد نظر دارید جایگزین کردن تکسچرهای بازی با تکسچرهای کم کیفیت‌تر برای کاهش حجم نسخه‌ی بتا، یک چیز کاملا مرسوم‌ـی هست؟ :-/

ـــــــــــ

من شخصا با آنلاین بازی کردن میانه‌ی خوبی ندارم، ولی گیم‌پلی این بازی شدیدا جذاب و سرگرم‌کننده به نظر میاد
جوایز متعددی هم که تابحال برده نشون میده عنوان بسیار خوبی‌ـه

تبریک به طرفدارهای این بازی :bighug:

آخرین ویرایش:
کل منتقدا هم بی سلیقن! مرسی که روشنمون کردی:دی
الان من گفتم بازي بديه ؟ :d به شوخي جواب كسي كه نقل قول كردم به شوخي اون عكس رو گذاشتم (چون نبودنش براي ps4 فرقي نداره اينقدر مولتي پلير هاي خوب مياد كه كسي نياز نداره ، نهايتا رو pc بازي ميكنه). طبيعي كه اينا حل ميشه.
اما سليقه و نظر شخصي واضحه براتون تعريف نشده:d من خوشم نمياد 50 Bot وسط مپ بچرخن از نظر من اصلا حرفه اي نيست.
حالا يكي خوشش نمياد به خاطر منتقد ها بايد بره بازي رو بخره؟:)) خيلي جالبيد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or