استقبال بی نظیر از نسخه بتای Titanfall ، بیش از دو میلیون کاربر بتا را تجربه کرده است

19Rodar

کاربر سایت
ogretitanfall.jpg

اخبار مربوط به Titanfall عنوان انحصاری و پر سر و صدای مایکروسافت این روزا زیاد است و الان نوبت خبری شگفت انگیز از نسخه بتای Titanfall است.در مصاحبه ای که مدیر ارتباطات Respawn آقای Abbie Heppe با Polygon داشته است اعلام کرده که دو میلیون کاربر منحصر به فرد نسخه بتا را بازی کرده اند.

آقای Abbie Heppe می گوید که تیم با همکاری مهندس Jon Shiring به شدت در حال کار کردن روی باگهای بازی است تا بازی در زمان لانچ مشکل خاصی نداشته باشد.نسخه بتا خیلی به این موضوع کمک کرده است که مشکلات بازی برطرف شود.

Heppe اضافه کرد که :

هیچوقت نمیتوان گفت که همه چیز کاملا عالی است و مشکلی پیش نخواهد آمد و همیشه اتفاقاتی می افتد که همه چیز را تغییر می دهد با این حال بازم نیاز نیست بگویید اوه نه پس هنوز مشکلاتی وجود دارد چون این باعث می شود اعتماد به نفس مردم پایین بیاید.نسخه بتا در واقع اعتماد مردم به ما را افزایش داد و همیشه پل ارتباطی بین ما و آنها وجود دارد.ما به شدت روی باگهای احتمالی بازی کار می کنیم و مشکلی نخواهد بود.

این سخنان قطعا به طرفداران بازی این اطمینان را میدهد که بازی بدون مشکل خواهد بود. این بازی عنوان بسیار عظیمی است که خودش به تنهایی ارزش رفتن به نسل بعد را دارد.شما چه فکر می کنید؟آیا برای تجربه این بازی به آغوش مایکروسافت می روید؟

VG247

نع برا PS4 هم بیاد نمیرم سراغش ترجیح میدم پول و وقتمو صرفBF,CODبکنم بهتره
بازی مشکلی نداشت از نظر خیلی ها بالاخره یه عده هم خوششون اومد سلیقست(البته از نظر من مشکل داشت)

چی شد جمله بندی کلا ایراد داره
بعد cod چه ربطی به این بازی داره؟ ترول؟

حالا يكي خوشش نمياد به خاطر منتقد ها بايد بره بازي رو بخره؟:)) خيلي جالبيد
یکی خوشش نیاد بازی رو نمیخره، خیلی هم راحت میگه خوشم نیومد و مسلما به کسی هم ربط نداره :دی ولی اینکه بیاد کل بازی رو ول کنه گیر بده به گرافیکش خیلی نوبره :دی

واقعا کارشون عالی هست یک مولتی بی نظیر داره
به نظر من نسل بعد بیشتر به جای که برای ملت گرافیک مهم باشه گیم پلی مهم هست و به زودی به این مهم می رسید.. اولین جنگشم بین همین Titan Fall و Infamous هست

یکی خوشش نیاد بازی رو نمیخره، خیلی هم راحت میگه خوشم نیومد و مسلما به کسی هم ربط نداره :دی ولی اینکه بیاد کل بازی رو ول کنه گیر بده به گرافیکش خیلی نوبره :دی

مشکل اینجاست که اگه یکی بگه من از این بازی خوشم نمیاد ( حالا به هر دلیل )، جواباش این دست پست هاست:

- اگه TLOU هم فلان چیزش اینجوری بود این حرفو میزدی؟
- اگه این بازی مال سونی بود...
...

----

یه کارت ارزون که این بازی هارو در حد معمولی اجرا کنه، چی پیشنهاد میدید؟

Ram: 6GB
CPU: AMD Athlon II X4 635 Processor 2.90

در حال حاظر هم GForce 210 دارم

فقط واسه COD و Titanfall میخوامش :دی

واقعا کارشون عالی هست یک مولتی بی نظیر داره
به نظر من نسل بعد بیشتر به جای که برای ملت گرافیک مهم باشه گیم پلی مهم هست و به زودی به این مهم می رسید.. اولین جنگشم بین همین Titan Fall و Infamous هست

infamous کجاش گیم پلی داره ؟همون چیزای تکراری قبل و prototype چی رو با چی مقایسه میکنی
جنگ بین تیتان فال و دستنی هست

مشکل اینجاست که اگه یکی بگه من از این بازی خوشم نمیاد ( حالا به هر دلیل )، جواباش این دست پست هاست:

- اگه TLOU هم فلان چیزش اینجوری بود این حرفو میزدی؟
- اگه این بازی مال سونی بود...
خوشش نیاد با اینکه بگه بازی آشغاله فرق داره. من همین امروز القاب چغندر و اسفناج و برگ کلم (!) رو در مورد بازی مشاهده کردم :دی
ممد اگه منظورت كامنت منه من فقط گفتم هوش مصنوعي بازي چغندره وگرنه به عنوان يه Co Hater فجيع با بازي حال كردم
yahoo_4.gif
.
نه یکی از دوستان کل بازی رو با چغندر یکی دونسته بود :دی

آخرین ویرایش:
خوشش نیاد با اینکه بگه بازی آشغاله فرق داره. من همین امروز القاب چغندر و اسفناج و برگ کلم (!) رو در مورد بازی مشاهده کردم :دی
ممد اگه منظورت كامنت منه من فقط گفتم هوش مصنوعي بازي چغندره وگرنه به عنوان يه Co Hater فجيع با بازي حال كردم :d.

اره مخصوصا برای Texture ها خفنش :d

البته گرفیک توی مولتی زیاد مهم نیست ولی این برای 2 نسل پیشه:d
سلیقه واستون تعریف نشده کلا.
نه اقا . یعنی چی ؟ اصلا مولتی ـه و گرافیکش .
بله . سلیقه فقط به گرافیک ربط داره . گور بابای گیم پلی .

این پست کوچولو و سه حرفی که دادی قطعا بیشتر از پست اول تاپیک لایک میگیره علتش هم کاملا مشخصه:d ولی کلا دارم میگم اگه همین بازی انحصاری سونی بود کاملا وضعیت برعکس میشد! کاش همه تعصب رو میذاشتن کنار و عنوان های خوب و خوش ساختی که ساخته میشن رو تنها به دلیل اینکه اون کنسول رو نداریم مورد عنایت قرار ندیم.

خب ماهم حرفی نداریم که عزیزم، من خودم داشتم Gameplay بازیرو تماشا میکردم آب از لب و لوچه ام داشت میریخت ولی بحث سر اینه که آیا این یه بازی باعث میشه من یه کنسول رو بخرم که از دیدم خیلی ایراد ها میشه بهش گرفت؟
بگذریم کلا بازی فوق العاده ای هستش و اصلا بحثی درش نیست(همونطور که Gears of War و Lost Odyssey بازیهای خوبی بودن که من همیشه دلم میخواست)....ولی خب از اونجایی که EA داره بازیو عرضه میکنه احتمال اینکه از نسخه بعد به صورت مولتی پلتفرم بیاد زیاده(مثل Mass Effect) توی نسل قبل و این نسل خیلی کم پیش میاد شرکت های Third party که مستقیما توسط کمپانی کنسول ساز Publish نمی شن بازیهاشون رو واسه مدت طولانی انحصاری نگه دارن.

- - -ویرایش - - -

Prototype اصلاً متاش در حد و اندازه متای inFamous هیچ وقت نبوده. (اصلاً تا حالا متای بالای 80 نداشته)
به فرض هم بگیریم اصلاً InFamous از Prototype تقلید کرده، یک تقلید موفق مثل سری Uncharted داشته.
در ضمن توی نسخه جدید دیگه چی می خواستین؟ اون تغییرات جدید مثل: عوض شدن قدرت شخصیت اصلی از الکتریسیته به دود و آتش، عوض شدن شخصیت اصلی، یک داستان جدید، نئون، شهر جدید، گرافیک فوق العاده و...

شما حرف ایشون رو جدی نگیرید Prototype و Infamous هیچکدوم از هم تقلید نکردن چون با فاصله سه روز از همدیگه عرضه شدن!:d

اره مخصوصا برای Texture ها خفنش :d

البته گرفیک توی مولتی زیاد مهم نیست ولی این برای 2 نسل پیشه:d
سلیقه واستون تعریف نشده کلا.
والا بازی تکسچراش مال دو نسل پیش باشه ولی خود بازی فوق العاده باشه و نظر همه رو جلب کنه بنظرم بهتر از اینه که گرافیک دو نسل جلوتر رو داشته باشه و متای 60-70 بگیره (RYSE - Killzone Shadow Fall - Crysis 3) :)

جدیدا هر تاپیکی با هر موضوعی (حتی سیب زمینی!) زده بشهـ مایکرو و سونی فن ها می پرنــ به همــ! بس کنین دیگهـ، حالمونو بهمــ زدین، اَه... .

همونطور که واسه بازی کردن The Order و Uncharted باید ps4 خرید واسه هیلو و کوانتوم و تایتان هم باید X1 خرید. حالا یه سری ها نمی خوان کنسول رو بخرن، یا از بازی خوششون نمیاد، یا به هر دلیلی نمی دونم چرا دوس دارن فقط اعلام حضور کنن! :d حتی به قول یه کی از بچه ها با یه کلمه 2 حرفی :d حالا الان من میشم فضول مردم و اینکه اینجا همه آزادن هرچی دوس دارن بگن

حالا یک چیزی! :دی
جوری از انحصاری بودن تایتان فال حرف میزنید انگار نسخه PC ـی در کار نیست :|
شد انحصاری مایکروسافت دیگه! هر کیم بخواد تجربش کنه حتما باید Xone بخره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or