استقبال بی نظیر از نسخه بتای Titanfall ، بیش از دو میلیون کاربر بتا را تجربه کرده است

19Rodar

کاربر سایت
ogretitanfall.jpg

اخبار مربوط به Titanfall عنوان انحصاری و پر سر و صدای مایکروسافت این روزا زیاد است و الان نوبت خبری شگفت انگیز از نسخه بتای Titanfall است.در مصاحبه ای که مدیر ارتباطات Respawn آقای Abbie Heppe با Polygon داشته است اعلام کرده که دو میلیون کاربر منحصر به فرد نسخه بتا را بازی کرده اند.

آقای Abbie Heppe می گوید که تیم با همکاری مهندس Jon Shiring به شدت در حال کار کردن روی باگهای بازی است تا بازی در زمان لانچ مشکل خاصی نداشته باشد.نسخه بتا خیلی به این موضوع کمک کرده است که مشکلات بازی برطرف شود.

Heppe اضافه کرد که :

هیچوقت نمیتوان گفت که همه چیز کاملا عالی است و مشکلی پیش نخواهد آمد و همیشه اتفاقاتی می افتد که همه چیز را تغییر می دهد با این حال بازم نیاز نیست بگویید اوه نه پس هنوز مشکلاتی وجود دارد چون این باعث می شود اعتماد به نفس مردم پایین بیاید.نسخه بتا در واقع اعتماد مردم به ما را افزایش داد و همیشه پل ارتباطی بین ما و آنها وجود دارد.ما به شدت روی باگهای احتمالی بازی کار می کنیم و مشکلی نخواهد بود.

این سخنان قطعا به طرفداران بازی این اطمینان را میدهد که بازی بدون مشکل خواهد بود. این بازی عنوان بسیار عظیمی است که خودش به تنهایی ارزش رفتن به نسل بعد را دارد.شما چه فکر می کنید؟آیا برای تجربه این بازی به آغوش مایکروسافت می روید؟

VG247

خیر ! :d

این پست کوچولو و سه حرفی که دادی قطعا بیشتر از پست اول تاپیک لایک میگیره علتش هم کاملا مشخصه:d ولی کلا دارم میگم اگه همین بازی انحصاری سونی بود کاملا وضعیت برعکس میشد! کاش همه تعصب رو میذاشتن کنار و عنوان های خوب و خوش ساختی که ساخته میشن رو تنها به دلیل اینکه اون کنسول رو نداریم مورد عنایت قرار ندیم.

تایتان فال شاهکاره

متاسفانه من تا اومدم 9 گیگ نسخه ی بتا رو دانلود کنم 4 روز از بتا گذشته بود و فقط رسیدم 1 روز بازیش کنم و همون یه روز کاری کرد که بدجور منتظرش شدم

از همه لحاظ عالی بود ، عالی

ممنون بابت خبر . بی صبرانه منتظر عرضه این بازی هستم و امیدوارم تا زمان عرضه باگ ها و مشکلات کوچک بازی که در نسخه بتا بود برطرف بشه .

این پست کوچولو و سه حرفی که دادی قطعا بیشتر از پست اول تاپیک لایک میگیره علتش هم کاملا مشخصه:d ولی کلا دارم میگم اگه همین بازی انحصاری سونی بود کاملا وضعیت برعکس میشد! کاش همه تعصب رو میذاشتن کنار و عنوان های خوب و خوش ساختی که ساخته میشن رو تنها به دلیل اینکه اون کنسول رو نداریم مورد عنایت قرار ندیم.

جو بازی سنتر همینه و اینجا تعصب حاکمه و دلیلش بیشتر سن کم یوزرهای سایته...

اینا تا بفهمن لذت بردن از بازی یعنی چی کلی بازی خوب از دست دادن...

زیاد سخت نگیر :دی
قطعا خیلی ها اینجا مولتی رو دوست دارن و هر جوری شده (رو PC) بازی ـش میکنن بی سر صدا:دی

خب چه ربطی داره؟
بازی برای PC هم میاد شاید منظورش این بوده که برای این بازی XB ONE نمیگیره

خب چه ربطی داره؟
بازی برای PC هم میاد شاید منظورش این بوده که برای این بازی XB ONE نمیگیره

بازی برای Microsoft Windows میاد :دی خود من طرفدار قدیمی و سرسخت Playstation هستم و بدون تعارف میگم عاشق کلمه Playstation هستم اما کسی که به سبک شوتر علاقه داره اگر بخاطر تعصبات این بازیو تجربه نکنه حماقت بزرگی انجام داده ...

فقط این رو بگم که همه دوستان اشتباه برداشت کردن (!)
بنده هیچ وقت نخواستم ترول کنم و یا هدف دیگه ای داشته باشم، قصدم فقطِ فقطِ فقط جواب دادن به اون سوال بود ، دیگه اگر کسی منظورم رو به اشتباه گرفته تقصیر بنده نیست !
اگر باز هم اون سوال رو از من بپرسن ،باز هم جواب ـم همینی بود که هست ! این که دیگه جای تعجب نداره !

آخرین ویرایش:
خیر (2)

جو بازی سنتر همینه و اینجا تعصب حاکمه و دلیلش بیشتر سن کم یوزرهای سایته...

اینا تا بفهمن لذت بردن از بازی یعنی چی کلی بازی خوب از دست دادن...

اول از همه ربطی به سن نداره شما از یه بازی خوشت میاد یکی نمیاد من که بتا رو تجربه کردم به نظرم بازی انقدر ها هم شاهکار نیست بازی خوبیه شاید خیلی ها حال کنن بخرن اما من یه نفر از خریدش پشیمون شدم حالا اگه منم بچم شما به بزرگ واری خودت ببخش بابا بزرگ .:|

چه ربطی به بچه بودن و این چیزا داره؟! یکی مثل من اهل بازی آنلاین نیست. خب واضحه که جواب من خیر هست.
کسی هم که بخواد این بازی رو تجربه کنه میتونه رو PC این کارو انجام بده.

چقدر سخت میگیرید دوستان حالا 2 میلیون بازی کردن 4نفر خوششون نیمده 4نفرم تو بازیسنتر حال نکردن که اصن مهم نیست . اون همه گیمر و سایت و مجله و منتقد کف و خون قاطی نمودن .
سلیقه ها با هم فرق میکنه دیگه

چه ربطی به بچه بودن و این چیزا داره؟! یکی مثل من اهل بازی آنلاین نیست. خب واضحه که جواب من خیر هست.
کسی هم که بخواد این بازی رو تجربه کنه میتونه رو PC این کارو انجام بده.
من حضورفعال شما توتایپیک تایتانفال رومتوجه نمیشم :-/

خیر (2)

اول از همه ربطی به سن نداره شما از یه بازی خوشت میاد یکی نمیاد من که بتا رو تجربه کردم به نظرم بازی انقدر ها هم شاهکار نیست بازی خوبیه شاید خیلی ها حال کنن بخرن اما من یه نفر از خریدش پشیمون شدم حالا اگه منم بچم شما به بزرگ واری خودت ببخش بابا بزرگ .:|

بحث سر علاقه نیست و منظورم تعصب بیجا داشتنه!
Titanfall بازی خوبیه حالا میخواد واسه ماکرو باشه یا سونی یا نینتندو....
اینکه بیایم ترول کنیم اشتباهه و منظروم با شما نیست و کلی گفتم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or