سلام
لازم نیست انتخاب کنی
هر لینکی که در صفحه باشه دانلود میشه
ولی بر اساس Priority یا همون اصل تقدم و این یعنی هر لینکی که توی لیست بالاتر باشه زودتر دان میشه و این کار رو به آسونی با گزینه های Move Up و Move Down می تونی انجام بدی.
در نهایت هم Start رو بزن
برنامه Multitask هستش
ولی از هر سایت بطور همزمان یکی میاره
ولی می تونه در یک زمان بطور مثال یک فایل از Rapid Share و یکی از Meag Upload و ... بیاره
در حین دانلود کردن هم شما می تونی Priority رو تغییر بدی
کار باهاش مثل بقیه ی Download Manager ها می مونه
اصلاً نکته ی اصلی همینه
شما لینک های Rapid Share و ... رو بریز توش و Start رو بزن
بعد برنامه رو Minimize کن، مثلاً در طول شب
بعد برو بخواب
صبح به ترتیب تا جایی که تونسته باشه فایلا رو برات آورده
همینش خیلی کاربردیه که برای دانلود از Rapid Share و .. که در حالت عادی باید کلی انتخاب کنی و صبر کنی و کلیک کنی و متن تایپ کنی، نیازی به حضورت نداره و این مراحلو خود به خود انجام میده
اینو دیگه هیچ کسی کاری ازش بر نمی یاد
فایل هر چقدر هم دانلود شده باشه از دستت میره
چون برای ساپورت قابلیت Resume باید اشتراک Premium داشته باشی
ولی تعداد Download Fail ها و ... رو می تونی از توی Setting ش تنظیم کنی
توصیه ی من برای تنظیم اینه:
طبق تنظیماتی که بالا گفتم اگه فایلی دچار ارور بشه 3 دقیقه صبر می کنه و دوباره تلاش می کنه برای 3 مرتبه
اگه بازم مشکلی داشت یکی دیگه رو دانلود می کنهو اینو توی لیست جابجا می کنه
اگر پس از دو مرتبه چرخش بازم مشکل داشت از توی لیست پاک می کنهش (که میشه 9 مرتبه ارور کلاً)
------------------------------------------------------
از یه شبکه ی داخلی بی سیم (Wireless LAN) که 8 تا Line ش باسرعت 6 مگابیت بر ثانیه (750 کیلوبایت بر ثانیه) میاد به دانشکده ی ما (Source اصلیش هم از یکی از Provider های Dubai هستش که از طریق ماهواره توی خود مرکز پژوهش فراهم میشه)
این 8 تا Line متحد میشن (البته نشن هم مهم نیست) و یه شبکه ی داخلی برا چیزی حدود 50 تا PC رو فراهم می کنن.
من از همون اول هم گفتم 6 مگابیت
شما یه تقسیم بر 8 رو فراموش کردین که تبدیلش می کنه به 0.75 مگابایت یا همون 750 کیلوبایت بر ثانیه
حداکثر سرعتی هم که من ازش تا حالا استفاده کردم حدودای 700 کیلوبایت بر ثانیه بود که در دانلود همزمان چند تا فایل از چند جا با همین Mass Downloader حاصل شد.
منم قصد جسارت نداشتم
در ضمن اگه برای کاربری خونگی می خوای IDM بهتر از Mass جواب میده
چون Mass تو شبکه های پرسرعت غوغا می کنه
داشگاه های علوم پزشکی موظف به داشتن اینترنت پرسرعت هستن
علاوه بر اون باید حداقل در چند سایت ارائه ی پولی مقالات مثل Pubmed و Elsevier و MedLine (که Pubmed جزئی از اونه) و Ovid و Scopus و ... عضو باشن
در ضمن ما الان توی همین ایران اینترنت با سرعت 32 مگابیت برثانیه (همون 4 مگابایت) هم داریم
نوشته شده توسط Behzadr:اول اینکه من مثلا یه فیلم رو می خوام دانلود کنم...به این صورت
6 پارت داره و من باید هر 6 آدرس رو تو برنامه ADD کنم و همه رو با هم انتخاب کنم و استارت؟
لازم نیست انتخاب کنی
هر لینکی که در صفحه باشه دانلود میشه
ولی بر اساس Priority یا همون اصل تقدم و این یعنی هر لینکی که توی لیست بالاتر باشه زودتر دان میشه و این کار رو به آسونی با گزینه های Move Up و Move Down می تونی انجام بدی.
در نهایت هم Start رو بزن
و بعد اینکه اگه یکی رو بذاریم دانلود شده و آدرس بعدی رو بعدا بذاریم برای دانولد؟این امکان وجود داره؟
برنامه Multitask هستش
ولی از هر سایت بطور همزمان یکی میاره
ولی می تونه در یک زمان بطور مثال یک فایل از Rapid Share و یکی از Meag Upload و ... بیاره
در حین دانلود کردن هم شما می تونی Priority رو تغییر بدی
کار باهاش مثل بقیه ی Download Manager ها می مونه
احمد جان امکان داره مثلا من بذارم برای دانلود و طبق زمان بندی خودش برم دنبال کار خودم
اصلاً نکته ی اصلی همینه
شما لینک های Rapid Share و ... رو بریز توش و Start رو بزن
بعد برنامه رو Minimize کن، مثلاً در طول شب
بعد برو بخواب
صبح به ترتیب تا جایی که تونسته باشه فایلا رو برات آورده
همینش خیلی کاربردیه که برای دانلود از Rapid Share و .. که در حالت عادی باید کلی انتخاب کنی و صبر کنی و کلیک کنی و متن تایپ کنی، نیازی به حضورت نداره و این مراحلو خود به خود انجام میده
اول اینکه امکان ارور داره وسط کار برای دانلود
اینو دیگه هیچ کسی کاری ازش بر نمی یاد
فایل هر چقدر هم دانلود شده باشه از دستت میره
چون برای ساپورت قابلیت Resume باید اشتراک Premium داشته باشی
ولی تعداد Download Fail ها و ... رو می تونی از توی Setting ش تنظیم کنی
توصیه ی من برای تنظیم اینه:
Simultaneous Download = 1
Waiting Time = 3
Number of Errors before Rotation = 3
Number of Rotations before Removal = 2
Waiting Time = 3
Number of Errors before Rotation = 3
Number of Rotations before Removal = 2
دوم اینکه اگه ارور داد امکان داره خودش ااتومات دوباره شروع کنه برای دانلود؟
طبق تنظیماتی که بالا گفتم اگه فایلی دچار ارور بشه 3 دقیقه صبر می کنه و دوباره تلاش می کنه برای 3 مرتبه
اگه بازم مشکلی داشت یکی دیگه رو دانلود می کنهو اینو توی لیست جابجا می کنه
اگر پس از دو مرتبه چرخش بازم مشکل داشت از توی لیست پاک می کنهش (که میشه 9 مرتبه ارور کلاً)
نوشته شده توسط mona2004:راستی مگه دانشکدتون از چه اینترنتی استفاده میکنه ؟؟؟ آخه من تا جاییکه یادمه بالاترین سرعت اینترنت جهان ماله ژاپن بود که 4 مگ بر ثانیه بود !!!!!!
از یه شبکه ی داخلی بی سیم (Wireless LAN) که 8 تا Line ش باسرعت 6 مگابیت بر ثانیه (750 کیلوبایت بر ثانیه) میاد به دانشکده ی ما (Source اصلیش هم از یکی از Provider های Dubai هستش که از طریق ماهواره توی خود مرکز پژوهش فراهم میشه)
این 8 تا Line متحد میشن (البته نشن هم مهم نیست) و یه شبکه ی داخلی برا چیزی حدود 50 تا PC رو فراهم می کنن.
من از همون اول هم گفتم 6 مگابیت
شما یه تقسیم بر 8 رو فراموش کردین که تبدیلش می کنه به 0.75 مگابایت یا همون 750 کیلوبایت بر ثانیه
حداکثر سرعتی هم که من ازش تا حالا استفاده کردم حدودای 700 کیلوبایت بر ثانیه بود که در دانلود همزمان چند تا فایل از چند جا با همین Mass Downloader حاصل شد.
بابا احمد جون من اینقدرم دیگه خنگ نیستم بخدا !!!
منطورم همون برنامه ی mass download بود که گفتم !!!
منم قصد جسارت نداشتم
در ضمن اگه برای کاربری خونگی می خوای IDM بهتر از Mass جواب میده
چون Mass تو شبکه های پرسرعت غوغا می کنه
راستی همه دانشگاه ها اینطورن ؟؟ خبر داری ؟؟
داشگاه های علوم پزشکی موظف به داشتن اینترنت پرسرعت هستن
علاوه بر اون باید حداقل در چند سایت ارائه ی پولی مقالات مثل Pubmed و Elsevier و MedLine (که Pubmed جزئی از اونه) و Ovid و Scopus و ... عضو باشن
در ضمن ما الان توی همین ایران اینترنت با سرعت 32 مگابیت برثانیه (همون 4 مگابایت) هم داریم
آخرین ویرایش: