از کدام برنامه Download استفاده می کنید

کدام برنامه

• DAP

رای‌ها: 73 29.1%
  • FLASH GET

رای‌ها: 26 10.4%
  • FRESH DOWNLOAD

رای‌ها: 2 0.8%
  • MASS DOWNLOAD

رای‌ها: 6 2.4%
  • IDA&IDM

رای‌ها: 129 51.4%
  • GETRIGHT

رای‌ها: 11 4.4%
  • LeechGet

رای‌ها: 4 1.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    251
سلام

نوشته شده توسط Behzadr:
اول اینکه من مثلا یه فیلم رو می خوام دانلود کنم...به این صورت
6 پارت داره و من باید هر 6 آدرس رو تو برنامه ADD کنم و همه رو با هم انتخاب کنم و استارت؟

لازم نیست انتخاب کنی
هر لینکی که در صفحه باشه دانلود میشه
ولی بر اساس Priority یا همون اصل تقدم و این یعنی هر لینکی که توی لیست بالاتر باشه زودتر دان میشه و این کار رو به آسونی با گزینه های Move Up و Move Down می تونی انجام بدی.
در نهایت هم Start رو بزن ;)

و بعد اینکه اگه یکی رو بذاریم دانلود شده و آدرس بعدی رو بعدا بذاریم برای دانولد؟این امکان وجود داره؟

برنامه Multitask هستش
ولی از هر سایت بطور همزمان یکی میاره
ولی می تونه در یک زمان بطور مثال یک فایل از Rapid Share و یکی از Meag Upload و ... بیاره
در حین دانلود کردن هم شما می تونی Priority رو تغییر بدی
کار باهاش مثل بقیه ی Download Manager ها می مونه

احمد جان امکان داره مثلا من بذارم برای دانلود و طبق زمان بندی خودش برم دنبال کار خودم

اصلاً نکته ی اصلی همینه
شما لینک های Rapid Share و ... رو بریز توش و Start رو بزن
بعد برنامه رو Minimize کن، مثلاً در طول شب
بعد برو بخواب ;)
صبح به ترتیب تا جایی که تونسته باشه فایلا رو برات آورده
همینش خیلی کاربردیه که برای دانلود از Rapid Share و .. که در حالت عادی باید کلی انتخاب کنی و صبر کنی و کلیک کنی و متن تایپ کنی، نیازی به حضورت نداره و این مراحلو خود به خود انجام میده

اول اینکه امکان ارور داره وسط کار برای دانلود

اینو دیگه هیچ کسی کاری ازش بر نمی یاد
فایل هر چقدر هم دانلود شده باشه از دستت میره
چون برای ساپورت قابلیت Resume باید اشتراک Premium داشته باشی
ولی تعداد Download Fail ها و ... رو می تونی از توی Setting ش تنظیم کنی
توصیه ی من برای تنظیم اینه:

Simultaneous Download = 1
Waiting Time = 3
Number of Errors before Rotation = 3
Number of Rotations before Removal = 2​

دوم اینکه اگه ارور داد امکان داره خودش ااتومات دوباره شروع کنه برای دانلود؟

طبق تنظیماتی که بالا گفتم اگه فایلی دچار ارور بشه 3 دقیقه صبر می کنه و دوباره تلاش می کنه برای 3 مرتبه
اگه بازم مشکلی داشت یکی دیگه رو دانلود می کنهو اینو توی لیست جابجا می کنه
اگر پس از دو مرتبه چرخش بازم مشکل داشت از توی لیست پاک می کنهش (که میشه 9 مرتبه ارور کلاً)

------------------------------------------------------

نوشته شده توسط mona2004:
راستی مگه دانشکدتون از چه اینترنتی استفاده میکنه ؟؟؟ آخه من تا جاییکه یادمه بالاترین سرعت اینترنت جهان ماله ژاپن بود که 4 مگ بر ثانیه بود !!!!!!

از یه شبکه ی داخلی بی سیم (Wireless LAN) که 8 تا Line ش باسرعت 6 مگابیت بر ثانیه (750 کیلوبایت بر ثانیه) میاد به دانشکده ی ما (Source اصلیش هم از یکی از Provider های Dubai هستش که از طریق ماهواره توی خود مرکز پژوهش فراهم میشه)
این 8 تا Line متحد میشن (البته نشن هم مهم نیست) و یه شبکه ی داخلی برا چیزی حدود 50 تا PC رو فراهم می کنن.
من از همون اول هم گفتم 6 مگابیت
شما یه تقسیم بر 8 رو فراموش کردین که تبدیلش می کنه به 0.75 مگابایت یا همون 750 کیلوبایت بر ثانیه

حداکثر سرعتی هم که من ازش تا حالا استفاده کردم حدودای 700 کیلوبایت بر ثانیه بود که در دانلود همزمان چند تا فایل از چند جا با همین Mass Downloader حاصل شد.

بابا احمد جون من اینقدرم دیگه خنگ نیستم بخدا !!!
منطورم همون برنامه ی mass download بود که گفتم !!!

منم قصد جسارت نداشتم ;)
در ضمن اگه برای کاربری خونگی می خوای IDM بهتر از Mass جواب میده
چون Mass تو شبکه های پرسرعت غوغا می کنه

راستی همه دانشگاه ها اینطورن ؟؟ خبر داری ؟؟

داشگاه های علوم پزشکی موظف به داشتن اینترنت پرسرعت هستن
علاوه بر اون باید حداقل در چند سایت ارائه ی پولی مقالات مثل Pubmed و Elsevier و MedLine (که Pubmed جزئی از اونه) و Ovid و Scopus و ... عضو باشن

در ضمن ما الان توی همین ایران اینترنت با سرعت 32 مگابیت برثانیه (همون 4 مگابایت) هم داریم

آخرین ویرایش:
شما یه تقسیم بر 8 رو فراموش کردین که تبدیلش می کنه به 0.75 مگابایت یا همون 750 کیلوبایت بر ثان
آهان ...من فکر کردم سرعت دی الش 4 مگ بر ثانیه هست ........ این شد یه حرفی !!
در ضمن اگه برای کاربری خونگی می خوای IDM بهتر از Mass جواب میده
چون Mass تو شبکه های پرسرعت غوغا می کن

برای ADSL هم خوب جواب میده ؟؟ :cheesygri
-----------------
داشگاه های علوم پزشکی موظف به داشتن اینترنت پرسرعت هستن
علاوه بر اون باید حداقل در چند سایت ارائه ی پولی مقالات مثل Pubmed و Elsevier و MedLine (که Pubmed جزئی از اونه) و Ovid و Scopus و ... عضو باشن

ااااا ...خوب پس نونمون تو روغنه دیگه !!!
ما رفتیم بای بای !!!
----------------------------
در ضمن ما الان توی همین ایران اینترنت با سرعت 32 کیلوبیت برثانیه (همون 4 مگابایت) هم داریم

32 کیلوبایت بر ثانیه که همون ADSL ه دیگه نه ؟؟

من اون 4 مگابایت بر ثانیه که گفتم سرعت دی ال بود ......
خداییش باید طرف خیلی مخش معیوب باشه که بره DVD بخره !!!

-------------------

سلام

برای ADSL هم خوب جواب میده ؟؟

100%
اگه ADSL داری فقط Mass

32 کیلوبایت بر ثانیه که همون ADSL ه دیگه نه ؟؟

یه اشتباه تایپی بود
من مگا رو کیلو نوشتم
32 کیلو بایت میشه DSL ی که سرعتش 256 کیلوبیت هستش
تصحیحشم کردم الان

در اون جمله ی تصحیح شده:
اون 32، مگابیت (Megabit) هستش که تقسیم بر 8 که بشه میشه 4 مگابایت (Megabyte)

سلام

نوشته شده توسط mona2004:
آهان حالا شد !
خوب تو ایران هست ؟؟! کجا ؟؟ :confused:

چندین جای متفاوت
یکیش سازمان انرژی اتمی
یکی دیگه Provider البرز که مجوز ICP برای 32Mbps رو داره
و چند جای دیگه

در کل مهم سرعت ما نیست (البته مهمه ولی ...)
سرعت سرور مقابل که می خواد فایل رو برات Transfer کنه مهم تره
اینکه از چه مسیری rout بشی
و سرعت اون مسیر ها چه طور باشه
پینگشون چه طوریاس ؟؟؟
به n تا عامل مربوطه

میشه گفت یکی از سریعترین مراکز خود مایکروسافته
من با سرعت بیشتر از 500 کیلوبایت بر ثانیه نتونستم ازش دانلود کنم (با اینکه باید بتونم حداقل به 700 برسم)

نتیجه اینکه اگه یه اینترنت n مگابیتی هم داشته باشی، تا سرور مقابلت درست و حسابی نباشه بازم مشکل سرعت وجود داره
و اینجاست که مساله ی اتصال دائم به شبکه مطرح میشه که از سرعت مهم تره ;) و به برکت DSL الان داره همه گیر میشه ...

بنابراین :

من اون 4 مگابایت بر ثانیه که گفتم سرعت دی ال بود ......
خداییش باید طرف خیلی مخش معیوب باشه که بره DVD بخره !!!

این یه حد غیر قابل دسترسیه
از توی Cache هم نمیشه اینقدر سرعت داشت

البته میشه به 4 مگ به راحتی رسید
ولی نه با یه دانلود
بلکه مثلاً با 10 تا دانلود همزمان از 10 تا سرور پرسرعت
که میشه مثلاً: 10 تا 400 تا = با 4000 تا ;)

سلام
ممنون احمد جون ...من دیشب برنامه رو گذاشته بودم برا دانلود و صبح که اومدم دیدم همه رو دانلود کرده.....
فقط یه مشکل کوچیک که داره نمی فهمم که کدوم برنامه رو گذاشتم که برم پسووردشو بذارم....این یکم برام دردسر شده
برنامه Multitask هستش
ولی از هر سایت بطور همزمان یکی میاره
ولی می تونه در یک زمان بطور مثال یک فایل از Rapid Share و یکی از Meag Upload و ... بیاره
در حین دانلود کردن هم شما می تونی Priority رو تغییر بدی
کار باهاش مثل بقیه ی Download Manager ها می مونه
خوب این برنامه رو ازش لینکی برا دانلود داری؟
بعد هم پس من می تونم هر چی لینکه بذارم داخلش و اونم به ترتیب از سر سروری شروع کنه برا دانلود؟

راستی احمد اگه آیدی مسنجر داری برام بفرست.....یه فایلی گیرآوردم که می تونه سایت rapidsher رو هک کنه....می خواستم صحت اونو برام تاییدکنی!

سلام

نوشته شده توسط Behzadr:
خوب این برنامه رو ازش لینکی برا دانلود داری؟
بعد هم پس من می تونم هر چی لینکه بذارم داخلش و اونم به ترتیب از سر سروری شروع کنه برا دانلود؟

منظورم همون برنامه ی RapGet هستش که مالتی تسک (Multitask) هستش
و این یعنی در یک زمان می تونه چند تا دانلود رو انجام بده
توضیحات برای خود این برنامه بود

راستی احمد اگه آیدی مسنجر داری برام بفرست.....یه فایلی گیرآوردم که می تونه سایت rapidsher رو هک کنه....می خواستم صحت اونو برام تاییدکنی!

من از هیچ گونه Messenger ی استفاده نمی کنم. می تونی از طریق پیغام خصوصی همین سایت (PM) استفاده کنی.
در ضمن من خودم یه برنامه ای داشتم یه زمانی که این برنامه میومد سایت Rapid رو بررسی می کرد و بعد از یه مدتی (چندین و چند ساعت) User و Pass یکی از اعضا رو برات بدست میاورد و بهت می داد که تا چند روزی می شد از خصوصیات پرمیوم استفاده کرد.
ولی الان دیگه خیلی کم می تونه پیدا کنه و اگر هم پیدا کنه عموماً کم مدت هستش و در کل ارزشش رو نداره.

فقط یه مشکل کوچیک که داره نمی فهمم که کدوم برنامه رو گذاشتم که برم پسووردشو بذارم....این یکم برام دردسر شده

منظورتو متوجه نشدم
یکم واضح تر بگو لطفاً

با سلام....
ببخشید که بی موردهست...
کی از دوستان برنامه ای رو سراغ نداره که هنگام دانلود فقط رسیو کنه و هیچ گونه سندی نداشته باشه؟؟
آیا برنامه های معمولی هم همینوطری هستند؟یا بالاخره سند کوچکی هم دارند؟
سپاس

منظورتو متوجه نشدم
یکم واضح تر بگو لطفاً
سلام
مشکلی نیست از همینجا یا پیغام شخصی با هم ارنباط خواهیم داشت

ببین من مثلا حدود 20 تا فایل از یه سایت بر می دارم و هر کدوم یه پسوورد داره...چون پسوندش rar هست..برای همین من هم دیگه یادم نمی مونه کدوم مال کدوم هست...برای همین کمی دردسر برای این کار دارم...روش خاصی رو پیشنهاد نمی دی؟

نوشته شده توسط Behzadr:
سلام
مشکلی نیست از همینجا یا پیغام شخصی با هم ارنباط خواهیم داشت

ببین من مثلا حدود 20 تا فایل از یه سایت بر می دارم و هر کدوم یه پسوورد داره...چون پسوندش rar هست..برای همین من هم دیگه یادم نمی مونه کدوم مال کدوم هست...برای همین کمی دردسر برای این کار دارم...روش خاصی رو پیشنهاد نمی دی؟
بهزاد میدونم منظورت چیه بهترین کار اینه که هر فایلی رو که در برنامه add میکنی pass ش رو داخل یه فایل txt به ترتیت بنویسی.
فکر نمیکنم به جز این راهه دیگه ای باشه;)

سلام

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
راستی اگه بخوای تا صبح چند تا فایل دانلود کنی اون وسط مثل خوده سایت راپید شر ازت نمیخواد 2 ساعت صبر کنی؟؟

چرا
دقیقاً همون مدت رو صبر می کنه و بعد شروع به دانلود می کنه
خوبیش هم همینه
که نیاز به حضور دائم کاربر نداره
خودش کارها رو به مرور انجام میده
و این از نظر من خیلی کاربردیه

نوشته شده توسط Behzadr:

هر فایلی که از هر سایتی بر داری توی آخر آدرس لینکش اسم کاملش اومده
همون طوری که امین هم اشاره کرد می تونی از یه فایل txt و یا ... استفاده کنی و اسم فایل و Pass ش رو ثبت کنی
بعداً با یه Search ساده توی همون فایل متنی پیدا میشه

من هم دقیقا همین کارو کردم....گفتم شاید راه کاربردی تری داشته باشه...............

حالا یه سوال غمگین:(
من یه فایل رو گذاشتم دانلود شه که حدود 200 مگ بود و من دیدم تا نصفضو گرفته بود
بعد در کنار این برنامه با نرم افزار دپ هم دانلود می کردم...یهو رفتم از برنامه سر زدم دیدم بدون اینکه خطایی داده باشه دوباره از اول داره فایل رو می گیره
به دانلود دیگه من هم کار داشته/؟؟

یه سوال بی ربط دیگه!!
من ظهر که رفتم واسه نهار گذاشتم برای دانلود برنامه رو
وقتی برگشتم سیستم خاموش شده بود....همین که کلید پاور رو زدم رفتم داخل محیط ویندوز!!!
من که نفهمیدم چی شد؟!!! نه حالت انتظار بود و نه خاموش!
بعد هم برنامه کار نمی کرد....برای امشب می خوام سیستم رو روشن بذارم...ولی اگه این فیلم رو باز بذاره برا اجرا که نمی شه
قبلش بگم....قسمت تنظیمات پاور و برق ویندوز رو چک کردم...همه خاموش بود!

سلام

نوشته شده توسط Behzadr:
من هم دقیقا همین کارو کردم....گفتم شاید راه کاربردی تری داشته باشه...............

حالا یه سوال غمگین:(
من یه فایل رو گذاشتم دانلود شه که حدود 200 مگ بود و من دیدم تا نصفضو گرفته بود
بعد در کنار این برنامه با نرم افزار دپ هم دانلود می کردم...یهو رفتم از برنامه سر زدم دیدم بدون اینکه خطایی داده باشه دوباره از اول داره فایل رو می گیره
به دانلود دیگه من هم کار داشته/؟؟

نه
هیچ ربطی به باقی دانلودها و یا دانلودر ها نداره
اشکال این بوده که یهو وسطش ارور داده و دانلود قطع شده، اینم دوباره تلاش کرده، همین
196.gif

درضمن بهتره که بجای DAP از یه برنامه ی دیگه مثل Mass و یا IDM استفاده کنی
هر دو کارایی بهتری دارن همون طوری که تا حالا گفتم
به خصوص Mass با اینترنت سرعت بالا

راستی تا حالا نگفتی نگفتی
سرعتت چقدره ؟؟؟

یه سوال بی ربط دیگه!!
من ظهر که رفتم واسه نهار گذاشتم برای دانلود برنامه رو
وقتی برگشتم سیستم خاموش شده بود....همین که کلید پاور رو زدم رفتم داخل محیط ویندوز!!!
من که نفهمیدم چی شد؟!!! نه حالت انتظار بود و نه خاموش!
بعد هم برنامه کار نمی کرد....برای امشب می خوام سیستم رو روشن بذارم...ولی اگه این فیلم رو باز بذاره برا اجرا که نمی شه
قبلش بگم....قسمت تنظیمات پاور و برق ویندوز رو چک کردم...همه خاموش بود!

موقعی که برگشتی چراغ پاور چشمک نمی زد (Blinking) ؟؟؟
اگر هم نه فقط مانیتورت خاموش شده بوده که از توی تنظیمات پاور همون طوری که بهتر از من می دونی قابل تنظیمه که باید برای دانلود همه روی وضعیت Never قرار بگیرن
البته توصیه می کنم Power Scheme رو روی حالت پیش فرض Allways On بزاری که اتوماتیک 20 دقیقه بعد از Idle بودن فقط مانیتور رو خاموش می کنه ...

بهر حال بهت اطمینان میدم ربطی به RapGet نداره
چون بعضی اوقات بوده برا من، که این برنامه برای یک هفته بطور مداوم و بدون مشکل کار میکرده ;)

من برنامه Mass Downloader رو دانلود کردم برنامه خوبی هست و مقداری سرعت دانلودم رو بالا برد.
یک فایل 26 مگابایتی رو توی حدود نیم ساعت دانلود کرد.
من از سرویس 128 کیلوبیت ADSL استفاده می کنم.
سرعت کم : 12
سرعت معمول : 18
سرعت بالا : 22
-------------------------
می خواستم بدونم چطور میشه از سایت هایی که یوزر نیم و پسورد برای دانلود فایلی می خواد فایل دانلود کرد یه قسمتی مربوط به یوزر نیم و پسورد داره پرش کردم ولی چیزی نشد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or