از کدام برنامه Download استفاده می کنید

کدام برنامه

• DAP

رای‌ها: 73 29.1%
  • FLASH GET

رای‌ها: 26 10.4%
  • FRESH DOWNLOAD

رای‌ها: 2 0.8%
  • MASS DOWNLOAD

رای‌ها: 6 2.4%
  • IDA&IDM

رای‌ها: 129 51.4%
  • GETRIGHT

رای‌ها: 11 4.4%
  • LeechGet

رای‌ها: 4 1.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    251
نوشته شده توسط Behzadr:
پس باید روی این برنامه هم کار کنم....چون من خیلی دانلود میکنم....برای همین هم قسمت اعظم مشکل من که مربوط به سایت rapidsher می شه که اون هم فهمیدم مشکل از کجاست!
سلام

برای گرفتن فایل از RapirShare یه برنامه ای وجود داره بنام Rapid Get که زبانش روسیه البته اگه ویندوزتو فارسی کنی، فارسی هم داره ولی تا جایی که من یادمه انگلیسی نداره
البته تنظیمات خاصی هم نداره که بخوای بفهمی چه خبره
به این صورته کارش که لینک های Rapidshare و یا Megaupload و ... رو میندازی توش و بعد دکمه ی Start رو میزنی
اون خودش به مرور فایلا رو برات میاره (البته چون بصورت Free هستش بنابراین Resume نداره و برای این کار باید توی خود Rapidshare یه Premium Account بخری) نکته ی مهمش اینه که اون مسیر Correct و اینا رو دور میزنه شون. و اینکه تو هی نمی خواد چک کنی ببینی اون مثلاً 68 دقیقه انتظار کذایی تموم شد یا نه ؟؟؟

خیلی برنامه ی باحالیه
من خودم فایلا رو می ریختم توش
3-2 روز بعد میومدمو جمع می کردم
به همین سادگی

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط zxc0012004:
سلام

ببین همشهری
نکته ی مهم اینه که با چه سرعتی می خوای دست به دانلود بزنی ؟؟؟ (همون سرعت اینترنتت)
سایتایی که ازشون دانلود می کنی کدومان ؟؟؟

بهر حال من تمام دانلودهای بالای 20 مگابایتم رو با Meta Products Mass Downloader انجام میدم
خاصیت Mass اینه که سرعتت رو توی شبکه های پر سرعت تا حد ممکن بالا می بره. (با خوردن حق دیگران)

مثلاً یادمه فایلی بود که من با هر دانلودری تلاش کردم سرعتش از 100 کیلوبایت برثانیه بیشتر نمی شد ولی Mass همون فایلو از همون Server با سرعت حدودای 350 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کرد.

علاوه بر اون کار هم باهاش خیلی راحته
لینک رو از هر Browser ی که باهاش کار می کنی Drag & Drop می کنی توی Taskbar Button ش (این علاوه بر اون سبد Transparent ی هستش که اکثر دانلودر های فعلی دارنش)، علاوه بر اینکه خودش در هنگام نصب، برای Opera و Firefox در صورت اینکه قبول کنی، یه Extension هم نصب می کنه تا دانلودر پیشفرض برای اونها هم باشه ...

البته قدیم ها توی خونه از IDM توی خونه استفاده می کردم ولی الان توی خونه اولاً دانلود نمی کنم، دانلودم بکنم با همون Downloader فکسنی دوتا برنامه ی Opera و Fire Fox کارمو انجام می دم ...

لینکی از برنامه رو بزارید باید چیز جالبی باشه اما تا حالا به گوشه من نخورده

البته به نظر من dap عالی هست بعد getright professional 6 که تورنت رو ساپورت می کنه این قابلیتش خیلی بیسته

یه چیز جالب حتما دیدید که بعضی از سرور ها دانلود کردن مشکله به دلیل ترافیک و.... نمونه اش پرشین گیگ با getright راحت دانلود میشه

Getright عالی هست کافیع یه بار امتحان کنید آخرین نسخه

برای گرفتن فایل از RapirShare یه برنامه ای وجود داره بنام Rapid Get که زبانش روسیه البته اگه ویندوزتو فارسی کنی، فارسی هم داره ولی تا جایی که من یادمه انگلیسی نداره
البته تنظیمات خاصی هم نداره که بخوای بفهمی چه خبره
به این صورته کارش که لینک های Rapidshare و یا Megaupload و ... رو میندازی توش و بعد دکمه ی Start رو میزنی
اون خودش به مرور فایلا رو برات میاره (البته چون بصورت Free هستش بنابراین Resume نداره و برای این کار باید توی خود Rapidshare یه Premium Account بخری) نکته ی مهمش اینه که اون مسیر Correct و اینا رو دور میزنه شون. و اینکه تو هی نمی خواد چک کنی ببینی اون مثلاً 68 دقیقه انتظار کذایی تموم شد یا نه ؟؟
سلام :hug:
بسیار عالی احمد جان:love:
من به این برنامه بالای یه میلیون درصد احتیاج دارم/./...اگه لینکی از این برنامه و یه بار دیگه خصوصیات برنامه و همچنین طرز کارش بهم بدی از تو بی نهایت ممون می شم
منتظرم شدید احمد جون:flowers:

سلام.
احمد جون منظور شما Rapid File Get هست؟؟!!

اگه اره اینم لینک:confused:

en_dw_rfg_picture12.png

blank.gif

en_dw_rfg_picture3.png

Download now

Rapid File Get
Version 2.1.5 for Win ME/NT/2000/XP

سلام

اول از همه این لینک برنامه ی RapGet

http://www.rapget.com/download/rapget111.rar

به حجم 211 کیلوبایت

اینم لیست سایت هایی که دانلود مدت دار دارن (مثل Rapid Share) و این برنامه ازشون پشتیبانی می کنه:

rapidshare.de
megaupload.com
mytempdir.com
slil.ru
sendspace.com
turboupload.com
speedshare.org
hyperupload.com
getfile.biz
depositfiles.com
webfile.ru
file2share.biz
rapidupload.com
yourfile.org
yourfilehost.com
filehd.com
mooload.com
scambia.com
filepost.ru
justupit.com
simpleupload.de
audiofind.ru
yourfilelink.com
files.to
savefile.com
filebest.ru
freefileupload.net
4shared.com
netload.us
uploading.com
f-forge.com
ifolder.ru
oxyshare.com
filecloud.com
datenklo.net
zshare.net
filefactory.com
filespace.ru
badongo.net
easy-sharing.com
upload2.net
hemenpaylas.com
up-file.com
rapidshare.fr
uploadyourfiles.de
quickdump.com
megashares.com
box.net
takdata.com
bonpoo.com
share.am
recfile.com
speedyshare.com
free-transfer.de
paylas.com
come2store.com
ultrashare.de
rapidsafe.de
rapidshare.ru
filecache.de
shareua.com
up.spbland.ru​

خوب کار با این برنامه خیلی سادست
این نسخه با زبان هم مشکلی نداره و زبان انگلیسی رو هم ساپورت می کنه
احتیاجی به نصب هم نداره
فایلی که میگرین یه فایل rar هستش که هر جا دوست دارین Extract ش کی کنین و از توی فایل rapget.exe رو اجرا می کنین
بعد هم از توی تنظیمات یه محل رو برای ذخیره کردن فایل های دانلودی بهش معرفی می کنین
بقیه ی تنظیماتش رو هم بر حسب دلخواه (البته مسلماً با تنظیمات پیش فرض هم مشکلی نخواهید داشت)
نهایتاً لینک مورد نظر مثلاً از سایت Rapid Share رو توی لیست دانلودش بزارین و گزینه ی Start رو بزنین.
خودش به مرور و با رعایت نوبت براتون دانلود می کنه
و چند روز بعد اون فایل ها رو کامل خواهید داشت
بدون اینکه هی اعصاب خودتون رو با Waiting های مسخره و اعصاب خورد کن سایتایی مثل Rapid و ... خورد کنین و وقتتون رو هم هدر بدین ...
یکم باهاش کار کنین کاملا کار باهاش رو یاد می گیرین چون خیلی ساده طراحی شده.

در کل این برنامه کار خاصی نمی کنه
یعنی نمی تونه دانلود از Rapid Share و ... رو Resumable بکنه
تنها کار مهمی که می کنه اینه که بطور اتوماتیک فایل ها رو به ترتیب دانلود می کنه و دیگه شما لازم نیست یکسره برین چک کنین ببینین مدت زمان مثلاً 60 دقیقه ایی که اون سایت بهتون اجازه ی دانلود نمیده تموم شده یا نه
در کل این برنامه بدرد کسایی می خوره که یه اینترنتی داشته باشن که صبح تا شب Connect باشه
مثلاً دانشکده ها و یا کافی نت ها و امروزه خوب ADSL ها که تعدادشون خوشبختانه رو به افزایشه ... ;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
احمد جون منظور شما Rapid File Get هست؟؟!!

امین جان از زحمتی که کشیدی متشکرم
ولی این برنامه بدردی نمی خوره
ازش استفاده نکن
چون نه این قابلیت ها رو داره
و اینکه یه دانلود منیجر خیلی عادیه

در کل مرسی ;)

سلام
منم از دپ استفاده می کنم ولی چند وقی هست میخوام عوضش کنم ......

حالا باید برم این برنامه ی احمد رو دی ال کنم بنبیم چطوره ؟؟ !

ولی تاپیک خوبی شده .......ممنون بهزاد جان

راستی احمد جان تو از کجا دی ال می کنی ؟؟ دانشگاه ؟؟!

نوشته شده توسط mona2004:
سلام
منم از دپ استفاده می کنم ولی چند وقی هست میخوام عوضش کنم ......

حالا باید برم این برنامه ی احمد رو دی ال کنم بنبیم چطوره ؟؟ !

ولی تاپیک خوبی شده .......ممنون بهزاد جان

راستی احمد جان تو از کجا دی ال می کنی ؟؟ دانشگاه ؟؟!

سلام

اول اینکه این RapGet به هیچ عنوان نمی تونه جای DAP رو بگیره چون اصلاً کارش یه چیز دیگه ست
به قولی این کجا و آن کجا ...

بجای DAP (که البته خودش خیلی قویه) توی شبکه ی پرسرعت و خطوط ADSL (شد مثل سنگ حجرالاسود) من Mass Downloader و توی شبکه های Dial Up هم IDM و Flash Get رو توصیه می کنم (البته دانلودر Opera هم برا خودش خیلی قویه و درسته که سادست ولی خیلی کابردیه و اصلاً از امثال دانلودر های فعلی کم نمی یاره، مگر اینکه مساله ی Timing و ... بخواد مطرح شه که خوب اون موقع حرفی برا گفتن نداره)

در جواب به سوال آخرت هم باید بگم که من دانلود های حجم بالا رو از دانشکده انجام میدم. سرعتش هم 6 مگابیت برثانیه ست ... ;)

---------------------------------------------------------

راستی بهزاد
الان دیدم توی تاپیک کدام مرورگر که در به در دنبال یه دانلودری می گردی که با Oepra و Fire Fox بتونه خودشو Set کنه
بهترین انتخاب هات Mass Downloader هستش + IDM
لینک برا Mass رو صفحه ی قبل دادم

برای IDM هم این لینک جدید ترین وزژنش به همراه کرکش (کرکش رو بعد از اینکه برنامه رو کاملاً بستی بریز توی Directory یی که برنامه رو توش نصب کردی، بعد اجراش کن و کرک کن تا به اسم خودت licence بده بهت)
تست هم کردم
کاملاً سالمه و جواب میده

http://rapidshare.de/files/29881309/internet_download_manager.rar

حجمشم 2.1 مگابایت
خودش اتوماتیک با تمام Browser هات مچ میشه
اگرم نشد از توی Setting ش Mozilla Fire Fox و Opera رو Integrate کن.

آخرین ویرایش:
راستی بهزاد
الان دیدم توی تاپیک کدام مرورگر که در به در دنبال یه دانلودری می گردی که با Oepra و Fire Fox بتونه خودشو Set کنه
سلام
بی نهایت احمد جون از لطفی که می کنی ممنون.....
من با سایت rapidsherخیلی سرو کار دارم و خیلی هم ازش دانلود دارم
ولی بزرگترین مشکل من همین هست که مثلا یهو نیمه دانلود گیر می کنه و یا ناقص دانلود میکنه و یا همون جا می مونه.....برای همین هم به دنبال راهی جز خرید اکانت برای رفع این مشکل هستم.....اگه تو این مشکل بتونم کمی دردسرهامو کم کنم خیلی عالی میشه

سلامی دوباره
احمد جون حیف که از پستت رو نمیشه بیشتر یه بار بیشتر تشکر کرد:flowers:
عجب برنامه به درد بخوری هست...واقعا حرف نداره...سرعتی که به برنامه می ده واقعا عجیبه...من تو حالت عادی این سرعت رو ندارم....:confused:

چند تا سوال
اول اینکه من مثلا یه فیلم رو می خوام دانلود کنم...به این صورت
6 پارت داره و من باید هر 6 آدرس رو تو برنامه ADD کنم و همه رو با هم انتخاب کنم و استارت؟
این راه درسته؟
و بعد اینکه اگه یکی رو بذاریم دانلود شده و آدرس بعدی رو بعدا بذاریم برای دانولد؟این امکان وجود داره؟

من هی سوال هام یادم می آد
احمد جان امکان داره مثلا من بذارم برای دانلود و طبق زمان بندی خودش برم دنبال کار خودم
اول اینکه امکان ارور داره وسط کار برای دانلود
دوم اینکه اگه ارور داد امکان داره خودش ااتومات دوباره شروع کنه برای دانلود؟

آخرین ویرایش:
سلام
هنوز جواب سوال های قبلی رو نگرفتم باز هم سوال برام پیش اومده
ببینم من می تونم هم زمان از دو تا سرور فایل دانولد کنم
یعنی از دو تا آپلود سنتر که لینک ازش دارم.....این هم ممون می شم جوابشو بهم بدی

اول اینکه این RapGet به هیچ عنوان نمی تونه جای DAP رو بگیره چون اصلاً کارش یه چیز دیگه ست

بابا احمد جون من اینقدرم دیگه خنگ نیستم بخدا !!!
منطورم همون برنامه ی mass download بود که گفتم !!!

راستی مگه دانشکدتون از چه اینترنتی استفاده میکنه ؟؟؟ آخه من تا جاییکه یادمه بالاترین سرعت اینترنت جهان ماله ژاپن بود که 4 مگ بر ثانیه بود !!!!!!

راستی همه دانشگاه ها اینطورن ؟؟ خبر داری ؟؟ :cheesygri

راستی مگه دانشکدتون از چه اینترنتی استفاده میکنه ؟؟؟ آخه من تا جاییکه یادمه بالاترین سرعت اینترنت جهان ماله ژاپن بود که 4 مگ بر ثانیه بود !!!!!!

اخبار چند وقت پیش گفت ماله انگلیس هست چند مگش رو نمیدونم!!!!!!!!!!!

میگم مونا خانوم لینک برنامه ی LeechGet 2006 در چند صفحه ی قبل هست حتما امتحانش کن ضرر نمیکنی!!!!!!!!
و به نظر من جایگزین خوبی واسه dap هست;)

سلام
اگه از طریق ماهواره باشه امکان داره..ولی از طریق مخابرات فکر نمیکنم این رقم حتی نزدیک شدن بهش حقیقت داشته باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or