از کدام برنامه Download استفاده می کنید

کدام برنامه

• DAP

رای‌ها: 73 29.1%
  • FLASH GET

رای‌ها: 26 10.4%
  • FRESH DOWNLOAD

رای‌ها: 2 0.8%
  • MASS DOWNLOAD

رای‌ها: 6 2.4%
  • IDA&IDM

رای‌ها: 129 51.4%
  • GETRIGHT

رای‌ها: 11 4.4%
  • LeechGet

رای‌ها: 4 1.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    251
من این IDM جدیده رو دانلود کردم.
خیلی سرعتش عالیه.نسبت به اون نسخه ای که من آخرین بار استفاده کردم خیلی بهتر شده.
اما میخوام مثلا بهش 50 تا لینک یکجا بدم نمیتونم توش بدم و مجبورم بهش ایمپورت کنم.ایمپورت که میکنم نمیتونم بهش بگم کجا فایل هارو ذخیره کنه.کمک کنید که چجوری تعداد زیادی لینک یک جا توش کپی کنم و اینم بگید که چجوری بهش بگم کجا ذخیره کنه فایل هارو.
یه چیز دیگه هم اینکه چجوری میتونم بهش بگم فقط 1 دونه دانلود کنه در یک زمان؟خودش 5 تا همزمان با هم دانلود میکنه که من اینجوری نمیخوام.کمک کنید چون سرعتش خیلی خوبه و واسه من که کارم دانلوده بهترینه............

من 512 داتک دارم باهاش راحت 65/75 ميگيرم... ^^

منم داتک دارم اول با flashget می گرفتم از رپپیدشیر سرعتش بالا پایین میشد زیاد جالب نبود
ولی با idm ثابت 31k میگیرم (از روی dumeter) سرعتی که خودش مینویسه دقیق نیست
بالاخره کدوم؟:دی
ولی تورج جان سرعت نت من بالاتر از اون نمیره واسه همین میگم بالاترین سرعت رو دانلود میکنه:)

من این IDM جدیده رو دانلود کردم.
خیلی سرعتش عالیه.نسبت به اون نسخه ای که من آخرین بار استفاده کردم خیلی بهتر شده.
اما میخوام مثلا بهش 50 تا لینک یکجا بدم نمیتونم توش بدم و مجبورم بهش ایمپورت کنم.ایمپورت که میکنم نمیتونم بهش بگم کجا فایل هارو ذخیره کنه.کمک کنید که چجوری تعداد زیادی لینک یک جا توش کپی کنم و اینم بگید که چجوری بهش بگم کجا ذخیره کنه فایل هارو.
یه چیز دیگه هم اینکه چجوری میتونم بهش بگم فقط 1 دونه دانلود کنه در یک زمان؟خودش 5 تا همزمان با هم دانلود میکنه که من اینجوری نمیخوام.کمک کنید چون سرعتش خیلی خوبه و واسه من که کارم دانلوده بهترینه............

سلام
واسه مشکل اول خب خودت هم میدونی باید import کنی! لینک هات رو بریز توی یه فایل text و import ـش بکن بعد که ایمپورت کردی یه صفحه باز میشه که لینک ها رو توش نمایش داده روی هر لینک دوبل کلیک بکن تا یه صفحه باز بشه اونجا brows رو بزن و جایی که میخوای اون فایلت سیو بشه رو انتخاب کن! همین طوری واسه همه ی لینک هات انجام بده!
واسه مشکل دوم باید به قسمت schedular که تو برنامه عکس یه ساعت قدیمی هست بری اونجا از سمت چپ main download queue رو انخاب کنی و تب دوم یعنی files in the queue رو انتخاب کنی اونجا لینک هات رو که قبلا import کردی نشون داده با اون گزینه ی های پایینش میتونی اولویت بندی کنی که کدوم فایل اول دانلود بشه و اون بالاش میتونی تعداد دانلود همزمان فایل رو که پیش فرض روی 5 هست رو روی 1 قرار بدی که یکی یکی شروع به دانلود بکنه! وقتی همه ی کارهات رو انجام دادی اون پایین strat now رو بزن و برنامه یکی یکی طبق اولویتی که خودت مشخص کردی شروع به دانلود فایل هات میکنه...
موفق باشی

مرسی عزیز.بعد نمیشه 50 تا لینک رو یک جا انتخاب کنم کجا ریخته بشه؟مثلا یه بازی که 60 تا لینک داره رو باید دونه دونه انتخاب کنم کجا بریزه؟نمیشه بگم این 60 تارو بریز توی فولدر x?

مرسی عزیز.بعد نمیشه 50 تا لینک رو یک جا انتخاب کنم کجا ریخته بشه؟مثلا یه بازی که 60 تا لینک داره رو باید دونه دونه انتخاب کنم کجا بریزه؟نمیشه بگم این 60 تارو بریز توی فولدر x?
والا فکر نکنم! یه مدت دنبالش بود چیزی نیافتم:دی (حالا شاید دوستان بدونن!)
اول فکر میکردم که تو تنظیمات فولدر پیش فرض فایل های دانلود رو بزارم روی اون چیزی که میخوام درست میشه ولی وقتی IMPORT میکنی اصلا روی اون ادرس نمیره...

ای بابا.....
حیف..............
از نظر سرعت خداس ولی امکاناتش خیلی کمه.
بازم ممنون.
پس با این حساب هنوزم فلش گت بهتر از همس:دی
امکاناتش کمه؟:دی !! بی خیال بابا :دی
مهم ترین شاخصی که باید یه دانلود منیجر داشته باشه سرعت بالا هست که idm از این نظر عالی هست حالا این وسط اون چیزی که شما میخوای(50 تا لینک و اینا...) نداشته باشه دلیل بر برتری flashget که نیست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or