از کدام برنامه Download استفاده می کنید

کدام برنامه

• DAP

رای‌ها: 73 29.1%
  • FLASH GET

رای‌ها: 26 10.4%
  • FRESH DOWNLOAD

رای‌ها: 2 0.8%
  • MASS DOWNLOAD

رای‌ها: 6 2.4%
  • IDA&IDM

رای‌ها: 129 51.4%
  • GETRIGHT

رای‌ها: 11 4.4%
  • LeechGet

رای‌ها: 4 1.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    251
سلام
خيلي ببخشيد كه جاي اين سوال اينجا نيست ولي به هر حال ميپرسم
چطوري ميشه از اخرين وضعيت فايل هاي دانلود شده(فيلم موزيك كليپ و ...) + حجم فايل ها اطلاع پيدا كرد ... ضروريه :confused:

بهترین نرم افزاری که در زمینه دانلود وجود داره همون INTERNET DOWNLOAD MANAGER هستش که من با وجود کار با بیشتر این نرم افزار ها این رو بیشتر قبول دارم

internet download manager تو دانلود های سنگین خیلی خوب جواب میده . فایل ها رو خراب نمی کنه . اما dap بعضی اوقات فایل خراب تحویلت میده

البته idm هم بعضی وقت ها فایل ها رو خراب دانلود میکنه خودم چندین بار دیدم:)

من از این برنامه استفاده میکنم چون هنگام dc شدن هم میتونم دانلودمو ادامه بدم:cheesygri

خسته نباشی:دی

سلام بچه ها...من تا حالا زیاد دانلود نمی کردم.حالا فکر کنم یک برنامه عالی نیاز دارم:دی

من برنامه ای می خوام که بشه باهاش سرعت دانلود را تنظیم کرد( یعنی سرعت را کم کرد ) و امکانات خوبی داشته باشه و کار کردن باهاش ساده باشه.لطفا هر کسی سراغ داشت یک لینک هم بده که ممن بیچاره دانلود کنم با این وضعیت اینترنت ها...:دی

سلام بچه ها...من تا حالا زیاد دانلود نمی کردم.حالا فکر کنم یک برنامه عالی نیاز دارم:biggrin1:

من برنامه ای می خوام که بشه باهاش سرعت دانلود را تنظیم کرد( یعنی سرعت را کم کرد ) و امکانات خوبی داشته باشه و کار کردن باهاش ساده باشه.لطفا هر کسی سراغ داشت یک لینک هم بده که ممن بیچاره دانلود کنم با این وضعیت اینترنت ها...:biggrin1:

Internet Download Manager

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or