اون 4 گیگ بوده نه مگ:biggrin1: الانم بیشترین سرعت 40 گیگ که برای یه پیرزنه که فقط برای روزنامه خوندن ازش استفاده می کنه اونوقت ما یه 128 داریم باهاش فیلم hd هم می خوایم دانلود کنیم:laughing:راستی مگه دانشکدتون از چه اینترنتی استفاده میکنه ؟؟؟ آخه من تا جاییکه یادمه بالاترین سرعت اینترنت جهان ماله ژاپن بود که 4 مگ بر ثانیه بود !!!!!!
cheesygri
چرا نمیشه؟!!!سلام میشه یکی به من بگه چه جوری توی idm مثلا 10 تا لینک رپیدشیر رو وارد کنم دیگه دونه دونه نزنم واقعا خسته شدم راستی روش درست کردن تکست فایل هم نمیشه امتحان کردم
چرا نمیشه؟!!!
من خودم یه فایل txt درست میکنم بعد همه لینک ها رو تو اون Save میکنم.تو IDM از Task , Import From Text Files رو انتخاب کن...
خو قبلش تو تنظيمات شما پسوورد و يوزر رو برای سايت رپيد وارد کردی؟؟وقتی اینکارو می کنم میان توی لیستم ولی وقتی میدنم استارت شن یه فایل 10 کیلوبایتی میشنو تموم میشن
ببين برو تو تنظيمات قسمت Sites Logins بعدش چيزايی که من پايين نوشتم رو وارد کن به همراه يوزر و پسووردت کارت درست ميشهمشکلم حل شد ولی تو این حالت بازم باید دونه دونه یوزرپسورد رپید رو بزنی با حالت معمولی فرق نمی کنه
خو قبلش تو تنظيمات شما پسوورد و يوزر رو برای سايت رپيد وارد کردی؟؟
ببين برو تو تنظيمات قسمت Sites Logins بعدش چيزايی که من پايين نوشتم رو وارد کن به همراه يوزر و پسووردت کارت درست ميشه