از دیروز تا امروز | بررسی تغیرات کاراکترهای Resident evil

ببخشید که دو مقاله ی آخر رو دیر خوندم،آرمین جان.مدتی نبودم.مثل قبلی ها عالی بود.اگه خواستی بری سراغ کاراکترهای کلاسیک،قطعا ربکا در اولویت هست.چون بعد از شخصیت های ذکر شده،پر رنگ ترین و مهم ترین نقش رو ایفا کرده و کلا هم در خط اصلی داستان بوده.حیف که نقشش ادامه پیدا نکرد!

ببخشید که دو مقاله ی آخر رو دیر خوندم،آرمین جان.مدتی نبودم.مثل قبلی ها عالی بود.اگه خواستی بری سراغ کاراکترهای کلاسیک،قطعا ربکا در اولویت هست.چون بعد از شخصیت های ذکر شده،پر رنگ ترین و مهم ترین نقش رو ایفا کرده و کلا هم در خط اصلی داستان بوده.حیف که نقشش ادامه پیدا نکرد!

ممنون نیما جان;) کمک بزرگی کردی
اول میرم سراغ شری بعد ربکا
ربکا هم واقعا پتانسیل داستانی بینظیری داشت اما متاسفانه نمیدونم چرا دیگه بهش پرداخته نشد :(

• Like
Reactions: playstation1
سلام
متشکر از مقاله پر مغز و دقیق. اگرچه تا الان فقط قسمت chris رو خوندم ولی مطمعنا باقی مطلب هم به همین خوبی هست. من هم فکر میکنم اتفاقاتی که سرش اومد توی شماره ششم و تغییرات ایجاد شده برای کم کردن محبوبیتش و حذف راحت ترش از سری باشه.

• Like
من فقط بخش اول رزیدنت ۴ با ۵ فقط بخش کریس و اون پسره که شبیه جاستین بیبره رفتم
ولی اخر نفهمیدم اون زنه اول بازی رزیدت ۴ که کریس رو همراهیی میکرد کی بود و عاقبتش چی شد :-/

من فقط بخش اول رزیدنت ۴ با ۵ فقط بخش کریس و اون پسره که شبیه جاستین بیبره رفتم
ولی اخر نفهمیدم اون زنه اول بازی رزیدت ۴ که کریس رو همراهیی میکرد کی بود و عاقبتش چی شد :-/

عزیز توی 4 که اصلا کریس نبود.اگه منظورت 5 هست که اون زنه اسمش شواست و اصلا شخصیت مهمی نیست.فقط یک مامور B.S.A.A در آفریقا هست که در طول بازی،کریس رو همراهی میکنه و آخر همون 5 هم نقشش تموم میشه!

• Like
عزیز توی 4 که اصلا کریس نبود.اگه منظورت 5 هست که اون زنه اسمش شواست و اصلا شخصیت مهمی نیست.فقط یک مامور B.S.A.A در آفریقا هست که در طول بازی،کریس رو همراهی میکنه و آخر همون 5 هم نقشش تموم میشه!
بلع منظورم ۵ و ۶ بود

• Like
6u5_images_(1).jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or