Nima Redfield
کاربر سایت
مثل همیشه عالی بود آرمین.دست مریزاد به این همه نکته بینی و ریز بینی.به شدت منتظر شخصیتهای بعدی هستم!
مثل همیشه عالی بود آرمین.دست مریزاد به این همه نکته بینی و ریز بینی.به شدت منتظر شخصیتهای بعدی هستم!
خسته نباشی ارمین .ترکوندیا:d
اطلاعاتمو در مورد اخلاقیات کلر بالا بردی
کلر این همه ناز بود و من نمیدونستم ؟:d
ولی یه نکته منفی کلر اینه که اخر رولیشنز 2 شبیه ایدا شده بود
خاک بر سر اون کسی که چنین پیشنهاد مسخره ای داده
درسته بهترین طراحی کلر مربوط به RE2 بوده.
عالی آرمین جان.
واقعا کلر حرف نداره بنظرم یه نکته مثبتی که هست اینه که کلر زیاد تو شماره های سری مثل جیل حظور نداشته برای همین تغییرات که تو طی سری داشته برای گیمر ها بنظرم محبوب تره چون خیلی با این کارکتر درگیر نبودن برای همین بازی کردن با این شخصیت همیشه تازگی خودش رو داشته .
==============
من که هر چقدر با لیان و کلر تو سری رزیدنت اویل بازی کنم سیر نمی شم یعنی دو کارکتر عالی.:d
=================
منتظر لیان و تو ضیحات شما
درسته:d اما مطمئنا طرفدارها به هر نحوی حتی توی نقدها این موضوع رو میفهمن یا حرفش پخش میشه...6هم برای جذب طرفدار های کلر وسط بازی هلنا روشبیه کلر کردنممنون داداش ارمین خیلی خوب بود.:d
بهترینش هم روند تغییر شخصیت بود
فقط:
کسی که بخواد بازی بخره نمیره اخرش رو ببینه
تاپیک خیلی خوبیه فقط یه مشکلی که داره اینه که معلوم نیست کارکتر های کدوم بازی رو داری بررسی میکنی...یه نفر از بیرون تاپیک رو ببینه اسم رزیدنت اویل به چشمش نمیخوره وارد تاپیکت نمیشه...یه ویرایش بزن اسمشو... باتشکر
دقیقا یکی از تضاد هایی بود که به شخصیت لیان وارد شد .کوچک ترین شک هم نبود تو چهرش*با وجود اینکه سرمنشا تمامی مشکلات ویروس سی ظاهرا ایدا وانگ بود؛ با این حال لیان حتی به خود اجازه نداد که او را دستگیر کند یا مورد بازجویی قرار دهد؛ حتی خبری از رفتاری خشن تر و جدی تر نیز از جانب لیان نبودیم؛*
آرمین خیلی خوب بود و دستت درد نکنه. من چند روزی نبودم و به محض اینکه رسیدم شروع کردم مطالب این تاپیک رو خوندم. خسته نباشی
آرمین جان خسته نباشی.عالی بود.
لیان واقعا تو شماره 4 از همه لحاظ عالی بود چه چهره و چه شخصیت در بهترین حالتش بود.
دقیقا یکی از تضاد هایی بود که به شخصیت لیان وارد شد .کوچک ترین شک هم نبود تو چهرش
نمی دونم سازنده دیگه خیلی لیان رو دلباخته نشون می خواسته بده وگرنه تو شماره 2 و 4 انقدر مطمن لیان به کار های ایدا نبود دیگه که اینجا یه ویروس و همه چی بر علیه ایدا بود...
باز هم تشکر و خسته نباشید خدمت آرمین عزیز بابت مطلب بسیار پر محتوا و نقد زیبایی که کرد:bighug:
فقط یه نکته در مورد لیون و ایدا توی RE6بگم:
لیون موقعی که در شهر تال اوکس بود سیمنز رو مقصر الوده شدن شهر و کشته شدن رئیس جمهور میدونست که واقعا کار سیمنز بوده نه کار ایدا
بنابراین لیون اونجا دلیلی نداشت که به ایدا سو ظن داشته باشه.
در ضمن باهات موافقم که توی رزیدنت 6 بیش از حد بازی افسار گسیخته بود .طوری که کاراکتر ها مثل ادم فضایی شده بودند.یعنی در برابر ضربات هیچ عیبی نمیکردند.:d
مطلب بعدی هم وسکر و ایدا باشه موفق باشی دوست گرامی
ارمین جان عالی بود. فکر میکنم همه متفق القول باشیم که بهترین حضور لیون از هر نظر تو سری قسمت 4 بود. :d
خب ارمین جان لیون اسم ایدا رو پیش کریس به میان اورد ولی فکر نکنم به خاطر اینکه ایدا رو مقصر بدونه.بلکه به خاطر ارتباطی که بین ایدا و سیمنز داشت لیون میخواست از ایدا در مورد سیمنز و کارهاش سوال کنه.یعنی ایدا رو یک مدرک میدونست واسه سیمنز نه اینکه فکر کنیم ایدا رو مقصر میدونست.چون میبینیم که لیون وقتی کارلا رو (که وقتی با ایدا اشتباه گرفته بود) رو توی چین میبینه هراسان میشه در اصل بخاطر اینکه دنبال سیمنز بوده همون طور که وقتی با شری ملاقات میکنه و متوجه میشه شری واسه سیمنز کار میکنه با حالتی عصبی از شری میخواد که در مورد مکان سیمنز بهش بگه و جیک هم از این رفتار لیون عصبی میشه! .اما پس از اینکه لیون با کارلا روبرو میشه و از رفتارش تعجب میکنه و بعد با کریس مواجه میشه و میفهمه کریس بخاطر جنایت کارلا قصد کشتن اون رو داشته احساس لیون نسبت به ایدا تغییر میکنه..یعنی شک لیون از این زمان به بعد در مورد ایدا شروع میشه(البته این رو هم کاملا مطمئن نیستم چون دیالوگهای بازی یادم رفته)در هر صورت یادم میاد موقعی که لیون دوباره ایدا رو با لباس قرمز(یعنی اید ای اصلی ) میبینه با خودش میگه که میدونم تو اون ایدایی که قبلا دیدم(بهش مشکوک شده بودم ) نیستی.به همین دلیل وقتی دید که ایدا مقصر اون حوادث نبوده و مقصر اصلی سیمنز و عامل از دست دادن افراد کریس کارلا بوده .با اشتیاق میاد خودشو سپر ایدا میکنه تا سیمنز نتونه به ایدا آسیب برسونه!
اما قبل از اون اگه یادت باشه هلنا از لیون میپرسه که به ایدا حسی داری لیون از جواب دادن امتناع میکنه.چون در دلش احساس شک و سو ظن به ایدا پیدا کرده بود.
اما جدا از این قضیه هم که بریم لیان ایدا رو توی 2 و 4 شناخته بود و اواخر 2 فهمید جاسوسه و برای چی اومده و تو نسخه 4 بهش اثبات شد که برای وسکر کار میکنه اخر سرم ایدا نمونه رو از لیان گرفت! لیان اینجوری ایدا رو میشناخت حتی وقتی دوباره ایدا رو دیدباید میدونست ایدا فقط برای منافعش میاد تا خوبی و نیکی! از همون لحظه باید با صورتی جدی تر ازش میپرسید که واقعا این سری برای کی کار میکنی و کی دوباره پشت این قضیه است؟ بلکه با دیدنش یجورایی خوشحال هم شد! اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم هلنا هم یه نوع مدرک علیه سیمونز بود و اونم از نوع قابل اعتماد ترش! همون موقع که لیان جلو کریس ایستاد میتونست با هلنا همانگ کنه ایدا (یا همون کارلا ) رو بگیرن نه اینکه یجوری راه فرارش رو تامین کنه...درسته لیان ایدا رو بیشتر از قبل دوست داره اما میتوستن به نوعی از هندی بازی بهتر درش بیارن. دقیقا اینجا مطرح میشه چرا همون ادا نیس؟ لیان ایدا رو از همون 4 به این مدلی بودنش عادت کرده بود و بعدش میگه مثه قبل نیستی...این خوب همون ایداست (منم فکر کنم تقریبا همین دیالوگ بود)
و سوال هلنا: حتی اگه اشلی هم میپرسید لیان هیچی نمیگفت...معمولا مامور های حرفه ای زیاد از احساساتشون نمیگن و بعدش میره نجات ایدا (دقیقا یادمه همون موقع بود)
اینجا فقط احساسات لیان و ایدا مطرح بوده و بس.:d