خب آرمین جان یه چیزیم هست که باعث میشه هم حرف من درست باشه هم حرف شما
اما چجوری؟
این سازندگان لعنتی توی نسخه 6 با یه خط منش یکسان با گذشته جلو نرفتن.مثلا ما توی شماره چهارم و نیز دمنیشن برخورد لیون با ایدا رو متفاوت تر از نسخه 6 دیددیم!
اما چرا؟ دلیلیش واسه منکه کاملا مشخص نیست! اما شاید بشه گفت دلیلش برمیگرده به تغییر شخصیت پردازی ایدا توی نسخه 6 که با نسخه های قبل از خود تفاوت داشت.مثلا توی 4 وقتی توی قصر لیون و ایدا اولین برخورد خود رو داشتند لیون برخوردی سرد با ایدا داشت و رک بهش میگه اره ایدا چرا تو واسه وسکر کار میکنی؟ و یا توی دمنیشن هم اگه یادت باشه توی اولین برخوردشون چیز جالب اینه که لیون اول از ایدا میپرسه که تو ویروس رو توی اینجا پخش کردی؟(یعنی به ایدا سو ظن داره) و ایدا هم در جواب میگه منو نخندون!(یعنی به هیچ وجه کار من نبوده)
خب این یعنی بقول خودت لیون با ایدا توی 4 و دمنیشن بصورت جدی تر برخورد کرد.چون از طرز حرف زدن و لحن کلام و برخوردش معلوم بود که به ایدا مشکوکه و بهش دید مثبتی نداره!
اما توی 6 اینکه چرا لیون با ایدا این طور نبود و با هلنا رفتار جدی تری داشت تا ایدا (همون طور که خودت اشاره کردی:d)
واسه من هم جای تعجب داره!این برمیگرده به سازندگان نسخه 6 که ایدا رو خیلی مثبت تر و در چشم لیون خیلی ادم مورد اعتماد تر طراحی کرده بودن! اگرچه لیون به ایدا علاقه داشت ولی قبل از نسخه 6 ما شاهد رفتار متفاوتر لیون با ایدا در نسخه های پیشین 6 نسبت به خود نسخه 6 بودیم !
که نمونش هم همون برخورد های اول لیون توی نسخه 4و دمنیشن بود که بهش اشاره شد.
اما یه چیز هم بد نیست گفته بشه.
شاید ایدا توی 6 رفتارش به کلی عوض شده و دیگه اون ایدای شیطونی که توی نسخه 4 و دمنیشن دیدیم نبوده.و لیون هم از قبل اینو فهمیده و دیگه خیالش از بابت اینکه به ایدا سو ظن داشته باشه راحت بوده(البته چنین فرضی خالی از اشکال هم نیست)
به هر حال اشکال بحث منو تو برمیگرده به نسخه 6.:d
خب منتظر مقاله ارزشمندت در مورد وسکر هستیم
دقیقا زدی تو خال اسی!:d مشکل تناقض همین 6 هست که برخوردات و رفتارها تقریبا در تمام شخصیتها بطور کاامل عوض شده بود برای همین توی روند تغییرات اسم از این موضوع بردم همین 6 بعث شد ایدا فرشته بشه و اصن نفهمیم سازمان چی شد...سازمانی که فکر و ذکر ایدا همیشه بود!
منم همین احتمال رو میدم اما بازم هدف گروه 6 رو نمیفهمم انگار فقط یه سری تصویر از گذشته دیدن و اونها رو چسبوندن به هم
به خوب نکته ای اشاره کردی و دمنیشن بود:d اونجا هم رفتار لیان با ایدا متفاوت بود ولی 6...
ای خدا چی بگم به این سازنده ها!!!!!!!
ممنون اسی! واقعا لطف داری پس فردا مقاله وسکر ارسال میشه