mox1x2 کاربر ویژه کاربر سایت Aug 1, 2009 #17 از خرید نسخه اصلی Unreal Tournament 3 ناراضیم ولی در کل معتقدم هزینه ای که صرف خرید یه کپی از بازی اصلی میشه اینقدر نیست که بخاطرش اظهار تاسف کنم و با خرید یه نسخه غیرقانونی حتی در جایگاهی نیستم که اعتراض کنم.
از خرید نسخه اصلی Unreal Tournament 3 ناراضیم ولی در کل معتقدم هزینه ای که صرف خرید یه کپی از بازی اصلی میشه اینقدر نیست که بخاطرش اظهار تاسف کنم و با خرید یه نسخه غیرقانونی حتی در جایگاهی نیستم که اعتراض کنم.
Captain Mitchell کاربر سایت Aug 1, 2009 #20 تنها بازی که هميشه تاسف خوردم از خريدش ...Bioshock بود که روی PS3 خريدم... همينطور... FarCry 2
WILDCAT کاربر سایت Aug 1, 2009 #22 FarCry 2 - BUENOUT PARADISE - HALO - GEARS - ARMA II - NEED FOR SPEED PRO STREET فعلا اینا یادمه :smile: البته شدت گیرز و هالو زیاد نبود به مرور حل شد . BUENOUT PARADISE : هم بخاطر خسته کننده بودن نقشه . آخرین ویرایش: Aug 1, 2009
FarCry 2 - BUENOUT PARADISE - HALO - GEARS - ARMA II - NEED FOR SPEED PRO STREET فعلا اینا یادمه :smile: البته شدت گیرز و هالو زیاد نبود به مرور حل شد . BUENOUT PARADISE : هم بخاطر خسته کننده بودن نقشه .
Noirique کاربر سایت Aug 1, 2009 #27 assassins greed واقعا حالمو.. بیشتر... !!!!!!! :confused: :confused:
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 4, 2009 #28 نوشته شده توسط WILDCAT: FarCry 2 - BUENOUT PARADISE - HALO - GEARS - ARMA II - NEED FOR SPEED PRO STREET فعلا اینا یادمه :smile: البته شدت گیرز و هالو زیاد نبود به مرور حل شد . BUENOUT PARADISE : هم بخاطر خسته کننده بودن نقشه . بیشتر... شما بازی نکنی سنگین تره ... :laughing: بابا هرچی بازی خوبه که تو رو پشمون کرده !!!
نوشته شده توسط WILDCAT: FarCry 2 - BUENOUT PARADISE - HALO - GEARS - ARMA II - NEED FOR SPEED PRO STREET فعلا اینا یادمه :smile: البته شدت گیرز و هالو زیاد نبود به مرور حل شد . BUENOUT PARADISE : هم بخاطر خسته کننده بودن نقشه . بیشتر... شما بازی نکنی سنگین تره ... :laughing: بابا هرچی بازی خوبه که تو رو پشمون کرده !!!
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Aug 4, 2009 #29 نوشته شده توسط Kajol: assassins greed واقعا حالمو.. بیشتر... همون Assassins Greed !!! :confused: حالشونو بهم زده نه Assassins Creed ! :biggrin1:
نوشته شده توسط Kajol: assassins greed واقعا حالمو.. بیشتر... همون Assassins Greed !!! :confused: حالشونو بهم زده نه Assassins Creed ! :biggrin1:
Aurlito کاربر سایت Aug 4, 2009 #30 دو سوم بازیهای این نسل. Golden Axe قدیمی هم همینطور حال بهم زن بود.