ice berg7 کاربر سایت Oct 1, 2010 #275 اینجا نوشته از چه بازی پشیمون شدید شوخی نکن بابا rdr?اصلا بازیو کردی؟
RADIOHEAD کاربر سایت Oct 1, 2010 #276 PES 5 PES 6 PES 2007 PES 2008 PES 2009 S.T.A.L.K.E.R Clear Sky Kane & lynch 2 Naughty bear INFERNAL
sergeant fenix کاربر سایت Oct 4, 2010 #283 vampire rain افتضاح ، واقعا سونی خر شد سر این بازی کسی بازی کرده اینو ؟
Electronic Arts کاربر سایت Oct 11, 2010 #284 نوشته شده توسط Bretta_1994: Grid واقعا كنترله مضخرفي داشت. بیشتر... شوخي نكن .GRID يك بازي شاهكار هستش.كنترل خيلي طبيعي بود.از اون بازيهايي كه ميشه 10 مرتبه بازيشون كني من خودم از خريد WATCHMAN خيلي پشيمون شدم.به معناي واقعي اشغال بود:d از خريد DIRT 2 هم پشيمون شدم جون به كامپيوترم نخورد
نوشته شده توسط Bretta_1994: Grid واقعا كنترله مضخرفي داشت. بیشتر... شوخي نكن .GRID يك بازي شاهكار هستش.كنترل خيلي طبيعي بود.از اون بازيهايي كه ميشه 10 مرتبه بازيشون كني من خودم از خريد WATCHMAN خيلي پشيمون شدم.به معناي واقعي اشغال بود:d از خريد DIRT 2 هم پشيمون شدم جون به كامپيوترم نخورد
Electronic Arts کاربر سایت Oct 11, 2010 #285 نوشته شده توسط Bretta_1994: Grid واقعا كنترله مضخرفي داشت. بیشتر... شوخي نكن .GRID يك بازي شاهكار هستش.كنترلش خيلي طبيعي بود.از اون بازيهايي كه ميشه 10 مرتبه بازيشون كنيb-) من خودم از خريد WATCHMAN خيلي پشيمون شدم.به معناي واقعي اشغال بود:d از خريد DIRT 2 هم پشيمون شدم چون به كامپيوترم نخورد
نوشته شده توسط Bretta_1994: Grid واقعا كنترله مضخرفي داشت. بیشتر... شوخي نكن .GRID يك بازي شاهكار هستش.كنترلش خيلي طبيعي بود.از اون بازيهايي كه ميشه 10 مرتبه بازيشون كنيb-) من خودم از خريد WATCHMAN خيلي پشيمون شدم.به معناي واقعي اشغال بود:d از خريد DIRT 2 هم پشيمون شدم چون به كامپيوترم نخورد