اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

من می دونم شما می خواید شرکتی که داره به هموطنانشون خدمت می کنه رو زیر سوال میبرید
به خاطره همینه جزو جهان سومی هستیم بای
دوست عزیز چه خدمتی؟؟؟ به فروختن بازی ونرم افزار کپی میگید خدمت؟؟؟
ما که چیزی از شما نخواستیم فقط گفتیم برادرات ارجمند بازیو دانلود کنید بدون هیچ دست کاری بزنید رو دی وی دی و سودتونو بکنید ما هم بازیمونو! حالا مثلا این تغییر دادن ستاپ و دستکاری کردنش چیه؟؟ میخواین dvd اضافه کنید؟؟ خوب مشکلی نیست شما اگه یه بازی هست که 2 dvd هست 3 dvd میخواین بکنید فقط یه دیسک خام بذار کنار اون دوتا و چهار تا درایور vga و درایور کارت صدا و ... بریزید توش یا اصلا خالی بذارید! ولی نکنید اینطوری!!!!
امیدوارم در طرز کارتون نجدید نظر کنید!

بهتون یه بار گفتم بازم می گم من فقط نماینده فروشم و الان دارم 6 ماه باهاش کار میکنم مشتری خودمو دارم به غیر از بتمن و اویل بقیه عنوان ها سالم است چون مشتری ها اومدن اینو فهمیدم که الحمدالله همشون بهد از پچ دیگه نیومد خوب بعضی ها اینجا فکر می کنن ارثه باباشون پیشه منه مدیر این شرکت به خاطره اسرار من اومد یه پستم داد که بهتون یاد بده که اقا مسله اینه ....دیگه اینجوری بحت نکیند
بابا روزی دسته خداست
همه شما مهندس
داداش برو دانلود کن
توام برو از فلان شرکت بخر
بسته دیگه
اینجا انجمنه نه بازی که دنباله اچیمونت میگردی داداش واسه امتیاز یا نشون دادن خودتون می خوای پستت بره بالا برو جوک بنویس تو سرگرمی
اینم لینک http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1382
من از مدیر این سایت خواهش دارم بیان این تاپیک و ببندن تا دوستان برن دنباله بحثه دیگه ایی
بازم میگم برو ببین چند تا از شما ها از ما بازی خریدید می خوای بگم 20 نفر
حساب کن ببین چقدر میشه بعد بگو ببینم اصلا ارزش بحث کردن داره یا نه شما میایی نت یه پست میدی ولی بقیه مشتری یامون میان تو مغازه بهشون یاد میدم همین خواهشا تعطیلش کنید
در ضمن خیلی از ویندوزت مطمئنی یا خودتو مهندس می دونی من قسم می خورم بیام تو سیسم تو چک کنم یه عالم مشکل داری
من می دونم شما می خواید شرکتی که داره به هموطنانشون خدمت می کنه رو زیر سوال میبرید
شما هم زیادی داغ نکن!
تنها مشکل ما همین دستکاری های شماست.توی هفته آینده بازی زیاد هست.باید منتظر موند دید که واقعا به این قولاتون عمل می کنید یانه.و الا ما مرض نداریم الکی عصبانی بشیم و چیز میز نثار شما کنیم.

دوست عزیز چه خدمتی؟؟؟ به فروختن بازی ونرم افزار کپی میگید خدمت؟؟؟
ما که چیزی از شما نخواستیم فقط گفتیم برادرات ارجمند بازیو دانلود کنید بدون هیچ دست کاری بزنید رو دی وی دی و سودتونو بکنید ما هم بازیمونو! حالا مثلا این تغییر دادن ستاپ و دستکاری کردنش چیه؟؟ میخواین dvd اضافه کنید؟؟ خوب مشکلی نیست شما اگه یه بازی هست که 2 dvd هست 3 dvd میخواین بکنید فقط یه دیسک خام بذار کنار اون دوتا و چهار تا درایور vga و درایور کارت صدا و ... بریزید توش یا اصلا خالی بذارید! ولی نکنید اینطوری!!!!
امیدوارم در طرز کارتون نجدید نظر کنید!

اقا شما چندتا عنوان از ما خرید که مشکل دار بوده از یه عنوان نه
خوب سری اول ایول رایت شد وارده بازار شد مشکل دار بود
ولی سری دوم اصلاح شد
بتمن هم همین طور حالا یه دوی وی دی یا سه دی وی دی مگه فرقی می کنه شما می تونی نخری جدی میگم

دوستان این مسخره بازی ها چیه در اوردید اخه برای چی الکی بحث میکنید حداقل منطقی بحث کنید
خدا را شکر کنید گیر رئیس باند کلاه برداری شرکت تکین به اسم های کسری و عطا و هومن و فکری و .........نیوفتادید میدونید سر چندتا مثل منا کلاه گذاشته
اخرین صحبتی که با رئیس باند داشتم را براتون میذارم درس عبرت بشه
amir Ghoreyshi: سلام این قضیه اراد حقی چیه؟
amir Ghoreyshi:
amir Ghoreyshi: نکنه اون پول من را خورد؟
Takin Game: نه امیر پولو تو رو من خوردم
amir Ghoreyshi: شما؟
amir Ghoreyshi: کسری ؟
amir Ghoreyshi: یا عطا؟
Takin Game: بله کسری
amir Ghoreyshi:
amir Ghoreyshi: به به بعد مدت ها دیدمتون
amir Ghoreyshi: اومدم گفتم
amir Ghoreyshi: شاید پول ما را هم همون اراد خورده
amir Ghoreyshi: انگار اشتباه فکر کردم
Takin Game: اره اشتباه فکر کردی
Takin Game is typing a message.
Takin Game: متاسفانه پولت رو من خوردم
amir Ghoreyshi: مهم نیست اصلا
amir Ghoreyshi: چون پول شما را هم یکی دیگه خورده

بهتون یه بار گفتم بازم می گم من فقط نماینده فروشم و الان دارم 6 ماه باهاش کار میکنم مشتری خودمو دارم به غیر از بتمن و اویل بقیه عنوان ها سالم است چون مشتری ها اومدن اینو فهمیدم که الحمدالله همشون بهد از پچ دیگه نیومد خوب بعضی ها اینجا فکر می کنن ارثه باباشون پیشه منه مدیر این شرکت به خاطره اسرار من اومد یه پستم داد که بهتون یاد بده که اقا مسله اینه ....دیگه اینجوری بحت نکیند
بابا روزی دسته خداست
همه شما مهندس
داداش برو دانلود کن
توام برو از فلان شرکت بخر
بسته دیگه
اینجا انجمنه نه بازی که دنباله اچیمونت میگردی داداش واسه امتیاز یا نشون دادن خودتون می خوای پستت بره بالا برو جوک بنویس تو سرگرمی
اینم لینک http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1382
من از مدیر این سایت خواهش دارم بیان این تاپیک و ببندن تا دوستان برن دنباله بحثه دیگه ایی
بازم میگم برو ببین چند تا از شما ها از ما بازی خریدید می خوای بگم 20 نفر
حساب کن ببین چقدر میشه بعد بگو ببینم اصلا ارزش بحث کردن داره یا نه شما میایی نت یه پست میدی ولی بقیه مشتری یامون میان تو مغازه بهشون یاد میدم همین خواهشا تعطیلش کنید
در ضمن خیلی از ویندوزت مطمئنی یا خودتو مهندس می دونی من قسم می خورم بیام تو سیسم تو چک کنم یه عالم مشکل داری
ببین اقای نماینده فروش !!!!!!!!
با این حرفات همرو بردی زیر سوال!اینجا تمام کسایی که عضو هستند نه به خاطر پست بیشتر بلکه به خاطر تبادل اطلاعات خودشون هست!و اینو حتم دارم که اونقدر اندازه ای اطلاعات کاربران این سایت از شما و اقای مدیر بالاتر هست که نیازی به گفتن نیست!یه نمونه که اقای مدیر patch رو پتچ تلفظ میکردن که یکی از پیش پا افتاده ترین چیز هاست که از یک مدیر بعیده!!!!!!!:eek:
اون توضیح مدیر شما اونقدر به درد نخور بود که عضو تحریریه سایت جوابشونو کامل دادن!
جهان سومی بودن میدونی از چیه؟از دله دزدی !از بی کیفیت بودن یه چیز مثل یه بازی!از ناقص بودن یه جنس و در اخر از نگزشتن حتی از 1500 تومن یه 1 dvd!!!!!!!!!!!!!اینجا هیچ کس اخر سر متوجه 1 dvd اضافه نشد!
اقای نماینده فروش شخصیت شما یه مقدار عجیبه!!!!!!!بچه ها اگه یه سر بزنن به تاپیک nfs shift میبینن این اقا وسط تاپیک امضای یه شخصو به تمسخر گرفتن!که من اینجوری شدم>>:eek:
و در اخر بازم تاکید کنم عنوان تاپیک مشخصه پس بهتره همیشه باز باشه!;)

یه چیزی بگم خواهشا فحش ندید !!

من شاید 30 تا بازی از همین بز تیم ای که میگید گرفتم . از فروشگاه طنین ، برج یاران . هر دیسک هم 1500 پیاده میشم !!

خدا شاهده 4 تا نسخه از Gears Of War خریده بودم . هیچ کدوم سالم نبودن . همین بز تیم یکی گرفتم سالم بود . بدون دردسر اجرا شد .

در مورد خرابی اویل هم من نسخه ی 3 دیسکه رو گرفتم که خیلی راحت نصب شد ( همون نصب مسخرهو دست کاری شده !! ) و راحت تر از اون اجرا شد ، هیچ اررور ای نداد و منم مرحله آخرش یه جا گیر کردم !! :دی

نسخه هایی بودن مثلا GTA IV که با یه کرک ساده ی چند مگ ای مشکل اش حل شد .

Call of Duty : WAW هم مشکل ه کرک داشت که باز هم حل شد به سادگی .

نمی دونم من خر شانس ام یا مشکل از جای دیگه هست ؟ :|

//

ولی از این بحث ها بگذریم دوست عزیز نماینده بزتیم دلیل اینکه بازی بتمن 3 دی وی دی بوده چیه؟حجم بازی حدود 7 گیگه چرا تو 2 تا دی وی دی جا نمیشده شده 3 تا
حدس میزنم اینم قسمتی هایی از خدمت به مردمه که دی وی دی سوم پشت صحنه های تلاش بچه های بز تیمه برای تهیه این بازیه؟یا اینکه فکر کنم نسخه بتمن شما Batman arkham asylum editor's boysteam edition هست که یه سری مراحل خودتون اضافه کردید ؟
راستی باید تشکر هم بکنم به خاطر عرضه بازی های سانسور شده برای ما بچه ها :laughing:ولی در اینده فکرکنم به اون فناوری برسید که با حجاب اسلامی صحنه ها را پوشش بدید

اقای نماینده فروش شخصیت شما یه مقدار عجیبه!!!!!!!بچه ها اگه یه سر بزنن به تاپیک nfs shift میبینن این اقا وسط تاپیک امضای یه شخصو به تمسخر گرفتن!که من اینجوری شدم>>:eek:
و در اخر بازم تاکید کنم عنوان تاپیک مشخصه پس بهتره همیشه باز باشه!;)

دوست عزیز من اون سیستمو واسه یه بنده خدایی عین همون قطعاتو بستم داشتم به این شباهت عین واقیعت می خندیم شما گشت ارشادی

فکر می کنم دیگه توهین و اخطار تو این تاپیک فعلاً کافی باشه. حرف هایی که باید زده می شد به مقدار زیاد زده شده و خوشبختانه اونی هم که باید می شنیده، شنیده که اومده اینجا و داره جواب می ده (حالا درست یا غلط!) بنابراین بهتره به جای کش دادن بیخودی داستان که فقط منجر به توهین و تمسخر می شه یه مقدار تحمل داشته باشین چون خود آقای teznade این چند صفحه رو که خوندم چندبار خودش بیان کرده که از این به بعد کارامون رو درست می کنیم و این مشکلات دستکاری بازی دیگه وجود نخواهد داشت. یعنی انتقادات مخالفین رو جدی گرفته!

در مورد خود شما هم آقای teznade نمی دونم مدیر شرکت هستید یا مسئول فروش یا تستر یا هر چیز دیگری. فکر می کنم شما به عنوان یک نماینده از این شرکت خیلی بهتر باشه با یک اسم خیلی بهتر و محترمانه تر جواب بدید تا اسمی مثل teznade چون اینایی که اینجا نوشته شده هیچ کدوم تز نبوده و همش واقعیت هست البته با لحن نه چندان درست.

امیدوارم هستم که حداقل به وعده وعید هایی که دادید عمل کنید چون ممکنه بشه مشتری های معمول رو گول زد ولی مشتری هایی که به اینترنت و اطلاعات بازی ها دسترسی دارن (و تعدادشونم هر روز داره زیاد تر می شه) رو نمی شه به راحتی گول زد.

موفق باشید

یه چیزی بگم خواهشا فحش ندید !!

من شاید 30 تا بازی از همین بز تیم ای که میگید گرفتم . از فروشگاه طنین ، برج یاران . هر دیسک هم 1500 پیاده میشم !!

خدا شاهده 4 تا نسخه از Gears Of War خریده بودم . هیچ کدوم سالم نبودن . همین بز تیم یکی گرفتم سالم بود . بدون دردسر اجرا شد .

در مورد خرابی اویل هم من نسخه ی 3 دیسکه رو گرفتم که خیلی راحت نصب شد ( همون نصب مسخرهو دست کاری شده !! ) و راحت تر از اون اجرا شد ، هیچ اررور ای نداد و منم مرحله آخرش یه جا گیر کردم !! :دی

نسخه هایی بودن مثلا GTA IV که با یه کرک ساده ی چند مگ ای مشکل اش حل شد .

Call of Duty : WAW هم مشکل ه کرک داشت که باز هم حل شد به سادگی .

نمی دونم من خر شانس ام یا مشکل از جای دیگه هست ؟ :|

//
با این اوضاع که بچه ها دارن میگن از این شرکت صد در صد یکی از اقوامتون رو نماز یا توی نماز بود ه
نه دوست عزیز فقط دو یا سه عنوان مشکل داشت که این تایپک زده شد اونم اومدن دوسه تا بازی پشت سره هم که دشواری کار تنظیم نیودن سرعت دانلود بود

فکر می کنم دیگه توهین و اخطار تو این تاپیک فعلاً کافی باشه. حرف هایی که باید زده می شد به مقدار زیاد زده شده و خوشبختانه اونی هم که باید می شنیده، شنیده که اومده اینجا و داره جواب می ده (حالا درست یا غلط!) بنابراین بهتره به جای کش دادن بیخودی داستان که فقط منجر به توهین و تمسخر می شه یه مقدار تحمل داشته باشین چون خود آقای teznade این چند صفحه رو که خوندم چندبار خودش بیان کرده که از این به بعد کارامون رو درست می کنیم و این مشکلات دستکاری بازی دیگه وجود نخواهد داشت. یعنی انتقادات مخالفین رو جدی گرفته!

در مورد خود شما هم آقای teznade نمی دونم مدیر شرکت هستید یا مسئول فروش یا تستر یا هر چیز دیگری. فکر می کنم شما به عنوان یک نماینده از این شرکت خیلی بهتر باشه با یک اسم خیلی بهتر و محترمانه تر جواب بدید تا اسمی مثل teznade چون اینایی که اینجا نوشته شده هیچ کدوم تز نبوده و همش واقعیت هست البته با لحن نه چندان درست.

امیدوارم هستم که حداقل به وعده وعید هایی که دادید عمل کنید چون ممکنه بشه مشتری های معمول رو گول زد ولی مشتری هایی که به اینترنت و اطلاعات بازی ها دسترسی دارن (و تعدادشونم هر روز داره زیاد تر می شه) رو نمی شه به راحتی گول زد.

موفق باشید
دوستان حرف مدیریت سایت را گوش بدید و بحث را تموم کنید اگه چیزی هم مونده فردا ظهر سر تجریش قرار بذارید اونجا مشکلات را حل کنید(یکی از دوستان فیلم بگیره بزاره روی سایت):laughing:
بابا این بز تیم هرکاری کرده رفته انشالله درست میشه یکی یه فکری برای ما بکنه یه قسمتی بزنه دست این باند تکین را رو کنیم

موفق باشید
من تمام دوستان معذرت می خوام ما تمام تلاشمون برای شماست
به قول ژاپنیا خدای دوم مشتری
دوستان اگه به فروشگاه های این شرکت رجوع کنید می بینید که روی یه تابلو نوشته
حق با مشتری است در ضمن من از دوست عزیزم که it داره بعد من نمی دونم چیه معذرت می خوام اون تایپک هم که ایشون جزوه سوتی های بنده گرفته یکی شو گفتم دومی اشتباه موضوع رو گرفتم درباره تزنده خوب من این کلمه رو دوست دارم چی کار کنم منظور خواستی از این کلمه نیست جدی میگم ببخشید

حق با مشتری است در ضمن من از دوست عزیزم که it داره بعد من نمی دونم چیه معذرت می خوام اون تایپک هم که ایشون جزوه سوتی های بنده گرفته یکی شو گفتم دومی اشتباه موضوع رو گرفتم درباره تزنده خوب من این کلمه رو دوست دارم چی کار کنم منظور خواستی از این کلمه نیست جدی میگم ببخشید
دوست عزیز غیر از معذرت خواهی شما باید قول بدید مشکلات را برطرف کنید مخصوصا ستاپ اصلی بودن بازی ها
ببیند الان نزدیک 90 درصد بازی های پی سی بعد از انتشار پچ هایی هم براشون منتشر میشه که بعضی وقت ها خیلی مهم هستند ولی از اینم بگذریم ستاپ اصلی بودن بازی تو بخشی از بازی ها در فریم هم تائیر داره و مشکلاتی مثل کرش کردن یا ارور یا غیره تو ستاپ های غیر اصل خیلی زیاده و یه مشکل دیگه تعداد دی وی دی هاست که سعی کنید عادلانه کار کنید و خدایی نکرده دی وی دی تو یه بازی اضافه نکنید
موفق باشی

اولا از شما ممنونم که اونقدر شهامت داشتین که اومدین و به انتقادهای بچه ها پاسخ دادین ولی از لحن شما این استنباط میشه که انگار 2 یا 3 بازی رو مشکلدار بیرون دادین هیچ مهم نیست و عادیه :eek:

من فیفای شمارو گرفتم و اومدم نصب کنم اصلا فایل Setup نداشت :mad:

مگه ما وقتمونو از سر راه آوردیم که هی بریم بازی بگیریم فرداش ببریم عوض کنیم :evil:

من فیفای شمارو گرفتم و اومدم نصب کنم اصلا فایل Setup نداشت

مگه ما وقتمونو از سر راه آوردیم که هی بریم بازی بگیریم فرداش ببریم عوض کنیم
قضیه تقریبا تموم شد اینقدر کشش ندید لطفا.فقط منتظر بازی های آینده باشید که ببینیم چیکار می کنن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or