اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

سلام به دوستان عزيز
من ديدم يه بازي را يادتون رفت!!!
mini ninjas هم با مشكل ارايه كردن و مشكل صدا داشت.
اين هم به بقيه بازي ها اضافه كنيد

سلام به دوستان عزيز
من ديدم يه بازي را يادتون رفت!!!
mini ninjas هم با مشكل ارايه كردن و مشكل صدا داشت.
اين هم به بقيه بازي ها اضافه كنيد
سلام برشما ای دوست عزیز:cheesygri
حرفتون درسته .ماله یکی از دوستای منم که mini ninjas رو از این گروه فریبکار گرفته بود مشکل داشت!حالا جالبه این دوست من res 5 ,nfs shift , batman ,mini ninjas همه اینارو از این گروه گرفته بود همشون مشکل داشتن دوباره همرو یکبار دیگه خرید!
من خودم mini ninjasرو از این گروه نخریدم الانم دارم با خیاله راحت بازی میکنم!:p

دوستان سلام !

موقع خرید از کجا باید بفهمیم که بازی کار این گروه هست یا نه ؟

اصلا بهترین شرکت ارائه دهنده ی بازیهای PC کدوم شرکت هست در حال حاضر که بازیها رو با ستاپ اصلی/ کامل و بدون مشکل بیرون میده ؟

دوستان من رفتم این چند صفحه رو خوندم همشو
سخت بود .
این که کدوم به کدوم یکی چی گفت رو ولش کنید.
تا حالا هرچی بوده خوب یا بد گذشته شما هرچی هم که فحش بدین چیزی عوض نمیشه.
مهم از الان به بعده که اینا(teznade) بازم میخوان از این به بعد همین بلا رو سر ما بیارن یا میخوان عوض بشن.

آقای teznade اینجاش به بعد دست خودته چون با این روند شما مطمئن باش اگه Gamer جماعت حتی برای بزرگترین عنوان Pc شده یک هفته صبر میکنه اما دیگه از شما نمیخره مگه اینکه واقعا شیوه کارتون رو عوض کنید.
شما از بچه های بازی سنتر گیمر با شناخت تر پیدا نمیکنی اگه میخوای بچه ها انتظاراتشون رو به عنوان یه مصرف کننده از شما ، همینجا بیان کنن .(که فکر کنم توی این چند صفحه به طور واضح بیان شد) شما هم اینا رو اعمال کن.
اگر هم نمیخوای که دیگه ما واسه چی بیایم اینهمه خودمونو اذیت کنیم . خوب این نشد یکی دیگه.
(یاسین به گوش خر خوندن)
یکی از عناوین خوب Pc به اسم Modern Warfare 2 در راه هستو صد ها عنوان خوب دیگر در آینده. خود دانید.

ببینید دوستان بهتون قول میدم مشکلی نداشته باشه از این به بعد شما با خیا ل از بازی لذت ببر

این شرکت در قدیم خیلی خوب بود ، من همه بازیهام رو از اونجا می گرفتم ، جدیدا ، هم قیمت گرون شده و هم بعضی بازی ها مشکل دار شدن . چه بگویم والا ...

دوستان سلام !

موقع خرید از کجا باید بفهمیم که بازی کار این گروه هست یا نه ؟

اصلا بهترین شرکت ارائه دهنده ی بازیهای PC کدوم شرکت هست در حال حاضر که بازیها رو با ستاپ اصلی/ کامل و بدون مشکل بیرون میده ؟

جالب اینجاست که من جدیدا هر جا رفتم محصولات اینا اونجا هم بوده !
تنها کاری را که خوب بلدن پخش کردن محصولاتشون هست!

من قبلا محصولات takin را استفاده می کردم تا به الان مشکلی نبوده اما الان اکثر شرکت ها خیلی کم بازی می دن بیرون و این boysteam داره مشتی می ده بیرون ! جالب اینجاست که یه دفعه یه دی وی دی از دوستم گرفتم روش چاپ تکین خورده بود اما موقع نصب اسم فولدرش boysteam بود !!!

ببینید دوستان بهتون قول میدم مشکلی نداشته باشه از این به بعد شما با خیا ل از بازی لذت ببر
جان؟:confused:
من که چشمم اب نمیخوره !این MINI NINJAS چرا دیگه مشکل داره !؟واسه 2تا از دوستای من مشکل داره!!!!!از شما خریده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی واسه من مشکل نداره !میدونی چرا؟چون از یه شرکت دیگه گرفتم!:laughing:

جان؟:confused:
من که چشمم اب نمیخوره !این MINI NINJAS چرا دیگه مشکل داره !؟واسه 2تا از دوستای من مشکل داره!!!!!از شما خریده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی واسه من مشکل نداره !میدونی چرا؟چون از یه شرکت دیگه گرفتم!:laughing:

خوبدوستان اگه می تونن بازی هایی که تا تاریخ دوم این ماه خرید زدن روی ویندوز 7 نصب کنن چون من برای حل مشکل رفته بودم ساختمون پخش از تستر خوبمون پرسیدم گفت ما با 15 تا تستر داریم بازی هارو تست میزنیم که از این 15 تا 3 تاش ویستا بقیه ویندوز 7 هست

یعنی از این به بعد ستاپ اصلی میدید یا همون راه اصلاح الگوی مصرف بازیها رو میرید؟

یعنی از این به بعد ستاپ اصلی میدید یا همون راه اصلاح الگوی مصرف بازیها رو میرید؟
:laughing::laughing:قشنگ بود!!!!!!
بابا بشنو باور نکن !اینا شده حتی از اون 1 dvd اضافه نمیگزرن تا به عبارتی هر 1 dvd اضافه 1500 تومن بیشتر !دیگه خودتون حساب کنید چه قدر میشه این همه ادم اگه بخرن!:cheesygri

رفته بودم ساختمون پخش از تستر خوبمون پرسیدم گفت ما با 15 تا تستر داریم بازی هارو تست میزنیم که از این 15 تا 3 تاش ویستا بقیه ویندوز 7 هست
درود
ویندوز Xp این وسط خیار چنبره؟:confused:

فقط وست گيم ولا غير. اگه مشتري دايمش باشيد همه بازي ها رو داريد اگه نه بايد بازي هاي اسرايي بگيريد. توضيح نميدم خودتون بايد منظورمو بفهميد.

آقا این به کنار ولی اون بایونیک کماندو ورژن 1 رو که 500 میگ هم نمیشد ، چرا زدین رو دی وی دی :دی

آقا این به کنار ولی اون بایونیک کماندو ورژن 1 رو که 500 میگ هم نمیشد ، چرا زدین رو دی وی دی :دی

بهتون یه بار گفتم بازم می گم من فقط نماینده فروشم و الان دارم 6 ماه باهاش کار میکنم مشتری خودمو دارم به غیر از بتمن و اویل بقیه عنوان ها سالم است چون مشتری ها اومدن اینو فهمیدم که الحمدالله همشون بهد از پچ دیگه نیومد خوب بعضی ها اینجا فکر می کنن ارثه باباشون پیشه منه مدیر این شرکت به خاطره اسرار من اومد یه پستم داد که بهتون یاد بده که اقا مسله اینه ....دیگه اینجوری بحت نکیند
بابا روزی دسته خداست
همه شما مهندس
داداش برو دانلود کن
توام برو از فلان شرکت بخر
بسته دیگه
اینجا انجمنه نه بازی که دنباله اچیمونت میگردی داداش واسه امتیاز یا نشون دادن خودتون می خوای پستت بره بالا برو جوک بنویس تو سرگرمی
اینم لینک http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1382
من از مدیر این سایت خواهش دارم بیان این تاپیک و ببندن تا دوستان برن دنباله بحثه دیگه ایی
بازم میگم برو ببین چند تا از شما ها از ما بازی خریدید می خوای بگم 20 نفر
حساب کن ببین چقدر میشه بعد بگو ببینم اصلا ارزش بحث کردن داره یا نه شما میایی نت یه پست میدی ولی بقیه مشتری یامون میان تو مغازه بهشون یاد میدم همین خواهشا تعطیلش کنید
در ضمن خیلی از ویندوزت مطمئنی یا خودتو مهندس می دونی من قسم می خورم بیام تو سیسم تو چک کنم یه عالم مشکل داری
من می دونم شما می خواید شرکتی که داره به هموطنانشون خدمت می کنه رو زیر سوال میبرید
به خاطره همینه جزو جهان سومی هستیم بای

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or