جناب
teznade
شما حق ندارید با این چنین لحنی صحبت کنید ... بنده به قدری از همین بزتیم بازی گرفتم که شاید خود نماینده فروشش اینقدر نداشته باشه ، شما فکر می کنی ، خودت استادی بقیه باقالی ؟

بله ، ما مهندس هم هستیم ، دانلود هم می کنیم منت هیچ احدی رو هم نمی کشیم ...
اون موقع که شما نمی دونستی انجمن چیه ، ما انجمن می ساختیم ، حالا می خوای بیای راه و چاه به ما یاد بدی ؟ اینجا یک فضای دوستانه هست ، که کاربران عزیز اطلاعاتشون رو باهم درمیون میگذارند و استفاده می برند.
شما مثل اینکه به بچه بازی علاقه داری ؟ بنده چه نیازی دارم پستهام 1000 تا باشه یا 1000000 مگه به من پولی داده میشه ؟
بنده خیلی هم از سیستمم و هم از ویندوزم مطمئن هستم چون هیچکدومش رو از ایران تهیه نکردم و همش رو هم از همون جهان اول تهیه کردم ... شما احساس مهندس بودن بهت دست داده ، برو بشین با سیستم خودت ور برو ... ما توی این یک مورد بیشتر از شما تجربه داریم حداقل ...
شما مثلا دارید خدمت می کنید ؟
بنده فقط یک سوال از شما پرسیدم ، شما هزار و یک جواب منحرف به من دادید ...
شما یک سوال من رو نمی تونی جواب بدی ، چرا هی چرت و پرت میگی ؟
ببخشید مثلا اگر ما به شما حرف نمی زدیم ، به ما نمی گفتن جهان سوم ؟ !!!! برو عمو خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه ... ، شما خودت یکی از عامل های جهان سومی بودن هستی
خودم هم عرض کردم که از کلیه بازیها به جز چند تا دونه ، راضی بودم
بنده از شما یک سوال کاملا دوستانه پرسیدم ، ....، جوابش رو نمی دونید ، بگید نمی دونم ، من میگم چرا بازی که 500 میگ حجم داره رو می زنید روی دی وی دی با حجم 4.7 گیگ شما میگی من دنبال
اچیمونت می گردم ؟ !!!! ... آخه یک حرفی می زنی آدم به یک چیز هایی شک می کنه ...
حداقل نمی تونید صحبت کنید ، صحبت نکنید ، مجبور به هیچ کاری نیستید.... بروید ادب بیاموزید