اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

به عنوان خالق این تاپیک از همگی این خواهش را دارم که دیگر پست نفرستید و فقط فقط به گذر زمان فکر کنید تا ببینید آیا این آقایون مرد مردونه روی قول خودشون پایبند هستند یا نه؟
1- بازی با ستاپ اصلی
2- بدون کم یا زیاد شدا حتی یک بایت از بازی
والسلام .

من با بازیهاش هیچ مشکلی ندارم. چرا شما اینقد بد میگین؟ کامل هم نصب میکنه

اقا بزارین اخرین پستم ما بدیمو تمام!
من بی صبرانه منتظره عناوین جدید هستم یکیشو امتحانی خواهم خرید از این گروه که ببینم باز هم dvd اضافه ای یا بازیه ناقصی دیگه ای هست یا نیست!:bash:
در مورد اون دوستمونم که گفت fifa 10 مشکل داره بگم این مشکل برای 2 تا از دوستای منم بوجود اومده که ایندفعه متاسفانه دوستای من جلو خودشونو نتونستن بگیرن و به او نمایندگی مراجعه کردن و . . . :punish:(که دیگه بهتره ادامه پیدا نکنه این بحث)
به امید بازیه سالم و 100 البته فقط 2 تا dvd!:laughing:

می گم شما ست اپ بازی رو دس نزن بجای تبلیغ هم یه البوم عکس بزارید تا همه بدونن چه حرفه ای هایی هستید این setup رو خواهشن دکتر دس نزن

متاسفانه خیلیها تو ایران هستند که میخوان محصولاتی رو که Piracy می کنند ، به اسم و رسم خودشون به فروش برسونند. نمونش هم کم نیست. مثلا MRT که اسم اون بابایی که اینا رو میزنه "محمد رضا توکلی"ه به همین خاطر در و دیوار نرم افزارها رو پر میکنه با MRT !
یا بعضیا مثل Sarzamin وقتی Autorunشون فعال میشه، میاد Homepage IE رو به سایت خودشون تغییر میده.
و بسیاری دیگه از این نمونه ها........
به این میگن تبلیغات منفی ، و این مساله بجای اینکه کاربر رو به محصولات اونها علاقمند کنه ، اون را از این محصولات دلسرد میکنه.
نیاز به فعالیت خاصی نیست ، مردم (بیشتر حرفه ای ها) خودبخود بعد از یه مدت از خرید اینگونه محصولات کناره میگیرند.

بهتون یه بار گفتم بازم می گم من فقط نماینده فروشم و الان دارم 6 ماه باهاش کار میکنم مشتری خودمو دارم به غیر از بتمن و اویل بقیه عنوان ها سالم است چون مشتری ها اومدن اینو فهمیدم که الحمدالله همشون بهد از پچ دیگه نیومد خوب بعضی ها اینجا فکر می کنن ارثه باباشون پیشه منه مدیر این شرکت به خاطره اسرار من اومد یه پستم داد که بهتون یاد بده که اقا مسله اینه ....دیگه اینجوری بحت نکیند
بابا روزی دسته خداست
همه شما مهندس
داداش برو دانلود کن
توام برو از فلان شرکت بخر
بسته دیگه
اینجا انجمنه نه بازی که دنباله اچیمونت میگردی داداش واسه امتیاز یا نشون دادن خودتون می خوای پستت بره بالا برو جوک بنویس تو سرگرمی
اینم لینک http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1382
من از مدیر این سایت خواهش دارم بیان این تاپیک و ببندن تا دوستان برن دنباله بحثه دیگه ایی
بازم میگم برو ببین چند تا از شما ها از ما بازی خریدید می خوای بگم 20 نفر
حساب کن ببین چقدر میشه بعد بگو ببینم اصلا ارزش بحث کردن داره یا نه شما میایی نت یه پست میدی ولی بقیه مشتری یامون میان تو مغازه بهشون یاد میدم همین خواهشا تعطیلش کنید
در ضمن خیلی از ویندوزت مطمئنی یا خودتو مهندس می دونی من قسم می خورم بیام تو سیسم تو چک کنم یه عالم مشکل داری
من می دونم شما می خواید شرکتی که داره به هموطنانشون خدمت می کنه رو زیر سوال میبرید
به خاطره همینه جزو جهان سومی هستیم بای

جناب teznade
شما حق ندارید با این چنین لحنی صحبت کنید ... بنده به قدری از همین بزتیم بازی گرفتم که شاید خود نماینده فروشش اینقدر نداشته باشه ، شما فکر می کنی ، خودت استادی بقیه باقالی ؟:mad:
بله ، ما مهندس هم هستیم ، دانلود هم می کنیم منت هیچ احدی رو هم نمی کشیم ...
اون موقع که شما نمی دونستی انجمن چیه ، ما انجمن می ساختیم ، حالا می خوای بیای راه و چاه به ما یاد بدی ؟ اینجا یک فضای دوستانه هست ، که کاربران عزیز اطلاعاتشون رو باهم درمیون میگذارند و استفاده می برند.
شما مثل اینکه به بچه بازی علاقه داری ؟ بنده چه نیازی دارم پستهام 1000 تا باشه یا 1000000 مگه به من پولی داده میشه ؟
بنده خیلی هم از سیستمم و هم از ویندوزم مطمئن هستم چون هیچکدومش رو از ایران تهیه نکردم و همش رو از همون جهان اول تهیه کردم !!!!... شما احساس مهندس بودن بهت دست داده ، برو بشین با سیستم خودت ور برو ... ما توی این یک مورد بیشتر از شما تجربه داریم حداقل ...
شما مثلا دارید خدمت می کنید ؟
بنده فقط یک سوال از شما پرسیدم ، شما هزار و یک جواب منحرف به من دادید ...
شما یک سوال من رو نمی تونی جواب بدی ، چرا هی چرت و پرت میگی ؟
ببخشید مثلا اگر ما به شما حرف نمی زدیم ، به ما نمی گفتن جهان سوم ؟ !!!! برو عمو خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه ... ، شما خودت یکی از عامل های جهان سومی بودن هستی

خودم هم عرض کردم که از کلیه بازیها به جز چند تا دونه ، کاملا راضی بودم و خیلی عالیه بود ، شما اول ببین با چه شخصی صحبت می کنی ، من میگم شرکت بده یا خوبه ، بعد بیا پیاز داغش رو زیاد کن ...
بنده از شما یک سوال کاملا دوستانه پرسیدم ، ....، جوابش رو نمی دونید ، بگید نمی دونم ، من میگم چرا بازی که 500 میگ حجم داره رو می زنید روی دی وی دی با حجم 4.7 گیگ شما میگی من دنبال اچیمونت می گردم ؟ !!!! ... آخه یک حرفی می زنی آدم به یک چیز هایی شک می کنه ...

حداقل نمی تونید صحبت کنید ، صحبت نکنید ، مجبور به هیچ کاری نیستید.... بروید ادب بیاموزید:sick:
از شما عذرخواهی می کنم نمی خواستم اینطوری صحبت کنم ، ولی با اون شیوه صحبت شما مجبور شدم

آخرین ویرایش:
جناب teznade
شما حق ندارید با این چنین لحنی صحبت کنید ... بنده به قدری از همین بزتیم بازی گرفتم که شاید خود نماینده فروشش اینقدر نداشته باشه ، شما فکر می کنی ، خودت استادی بقیه باقالی ؟:mad:
بله ، ما مهندس هم هستیم ، دانلود هم می کنیم منت هیچ احدی رو هم نمی کشیم ...
اون موقع که شما نمی دونستی انجمن چیه ، ما انجمن می ساختیم ، حالا می خوای بیای راه و چاه به ما یاد بدی ؟ اینجا یک فضای دوستانه هست ، که کاربران عزیز اطلاعاتشون رو باهم درمیون میگذارند و استفاده می برند.
شما مثل اینکه به بچه بازی علاقه داری ؟ بنده چه نیازی دارم پستهام 1000 تا باشه یا 1000000 مگه به من پولی داده میشه ؟
بنده خیلی هم از سیستمم و هم از ویندوزم مطمئن هستم چون هیچکدومش رو از ایران تهیه نکردم و همش رو هم از همون جهان اول تهیه کردم ... شما احساس مهندس بودن بهت دست داده ، برو بشین با سیستم خودت ور برو ... ما توی این یک مورد بیشتر از شما تجربه داریم حداقل ...
شما مثلا دارید خدمت می کنید ؟
بنده فقط یک سوال از شما پرسیدم ، شما هزار و یک جواب منحرف به من دادید ...
شما یک سوال من رو نمی تونی جواب بدی ، چرا هی چرت و پرت میگی ؟
ببخشید مثلا اگر ما به شما حرف نمی زدیم ، به ما نمی گفتن جهان سوم ؟ !!!! برو عمو خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه ... ، شما خودت یکی از عامل های جهان سومی بودن هستی

خودم هم عرض کردم که از کلیه بازیها به جز چند تا دونه ، راضی بودم
بنده از شما یک سوال کاملا دوستانه پرسیدم ، ....، جوابش رو نمی دونید ، بگید نمی دونم ، من میگم چرا بازی که 500 میگ حجم داره رو می زنید روی دی وی دی با حجم 4.7 گیگ شما میگی من دنبال اچیمونت می گردم ؟ !!!! ... آخه یک حرفی می زنی آدم به یک چیز هایی شک می کنه ...

حداقل نمی تونید صحبت کنید ، صحبت نکنید ، مجبور به هیچ کاری نیستید.... بروید ادب بیاموزید:sick:

میذاشتی ساله بعد جواب میدادی رفتی فکر کردی ؟
درضمن من مطمئنم این کاره نیستی چون اگه بودی پستای قبلی رو چک میکردی
بعدشم حال ندارم واست تایپ کنم شمارتو بهم بده زنگ بزنم ببینم مشکلت اقای سیستم جهان اولی مهندس من منتظرتم دیگه ام توی این تایپک پست نده باشه حرفی داری من شماره میدم یا تو فرقی نمی کنه

میذاشتی ساله بعد جواب میدادی رفتی فکر کردی ؟
درضمن من مطمئنم این کاره نیستی چون اگه بودی پستای قبلی رو چک میکردی
بعدشم حال ندارم واست تایپ کنم شمارتو بهم بده زنگ بزنم ببینم مشکلت اقای سیستم جهان اولی مهندس من منتظرتم دیگه ام توی این تایپک پست نده باشه حرفی داری من شماره میدم یا تو فرقی نمی کنه
بنده بیکار نیستم ، بیام پست شما رو جواب بدم ...
شماره بده ، میرسیم به حضورتون ....
کسی هم جز مدیران سایت نمی تونن به کاربرا دستور بدن
شما کی هستی که به من بگی اینکاره هستم یا نه ، یا اینجا پست بدم یا ندم

بنده بیکار نیستم ، بیام پست شما رو جواب بدم ...
شماره بده ، میرسیم به حضورتون ....
کسی هم جز مدیران سایت نمی تونن به کاربرا دستور بدن
شما کی هستی که به من بگی اینکاره هستم یا نه ، یا اینجا پست بدم یا ندم

:boxing:
ای بابا به توان دو

شرمنده شما تو بازی اون مادر مورده ها دخلو تصرف بیجا می کنید بابا ست اپ بازی رو دکترا دست نزنید دو بار گفتم برای تاکید

بچه ها با اين تازه به دوران رسيده ها بحث نكنيد
هر چي هم بگيم نميفهمن ما چي ميگيم
تا چند روز ديگه بنياد مياد جمشون ميكنه انشاالله :laughing:

بچه ها با اين تازه به دوران رسيده ها بحث نكنيد
هر چي هم بگيم نميفهمن ما چي ميگيم
تا چند روز ديگه بنياد مياد جمشون ميكنه انشاالله :laughing:

موافقم هیچی نمیفهمه بازیهایه بعدیشون هم حتما مشکل داره حالا ببینید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or